Şimdi Ara

Comnet merdiven altı firma mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır kullanıyorum bir sorun olmuyordu pek arada kesilme vs. sadece.

Ancak son haftalarda çok kesiliyor. İnternet olsa da çok yavaş ve ticket sistemi rezalet. Daha 200 günüm var içeride bitene kadar idare edeceğim ancak bittiğinde yenilemeyi asla düşünmüyorum. Henüz üye olmadıysanız da bulaşmayın derim. Daha ucuz olsun diye arıyorsanız Milleni vs. bakın en azından daha köklü bu firma gibi kafalarına göre takılan bir yer değil.

• 10 aydır kullanıyorum, daha 3 ay sürem de var. Bende sorun yaşamayanlardanım. Aylar önce akşamları internet yavaşlıyordu. 1-2 hafta sürdü, sonra düzeldi. Onun haricinde bir sorun yaşamadım. Fiyat da uygun olduğu için devam etmeyi düşünüyorum. Kalan 3 ay da görüp karar vereceğim artık.

• İki gündür internet sitelerine girmiyor. Kayıt açtık, telefon açtık bakan yok. O yüzden merdiven altı olduğuna bende kanaat getirdim.

• Düşman başına kardeşim. 400 gün almıştım. İple çekiyorum bitmesini. Bu firmanın kapatılması gerekiyor. Ben Tüketici haklarını böylesine hiçe sayan bir esnaf dahi görmedim. Değil kurumsal firma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yöneticiler görmedi mi konuyu burası sıcak fırsatlar değil mi? TTNET ALTYAPISI İLE HİZMET VEREN BİRÇOK FİRMADAN HİZMET ALDIM HEPSİNDE TTNET EKİBİ KABLOYA ETİKET TAKIP GİTTİ BU FİRMALARIN UCUZA HİZMET VERMESİNİN SEBEBİ BU TARZ HİZMETLERİ EKSTRA ÜCRET İLE YAPMALARIDIR. SİZ ZATEN BU KONUDA TEKNİK BİLGİYE SAHİPSENİZ BUNU KENDİNİZ YAPIN SORUN YOK FİRMA AÇISINDAN

• kitabistanbul K kullanıcısına yanıt

Sen ilk mesajı okudun mu adam ne yazmış mesela? Okumadan yorum yapıyorsunuz ya.

• ben bir senedir üyeyim. bugün biraz kesilme oldu. bastım çığlığı diyeceğim tabii ki hayır.

ara sıra kesintiler olur . ttnet milleni gıbır hepsinde oluyor oldu. hepsini de kullandım.

ben sorun yaşamadım hatta iş yerinde 2 kişiyi de bağladım comnete .

hiç bir sorun yok. bazen pimpirikli müşterilere sert davranabiliyorlar.

• Ben mevcut aboneligimi comnete tasidim altyapim fena degil sorun yasamadim.hat cekme vs islemleri yapilmadi sadece mevcut net comnete tasindi 2 3 yildir kullaniyorum hic sorun ysamadim mh lerine ulasim zor biraz ama net kopmayinca sorun yok uygun diye kullaniyorum benim acimdan sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ignite kullanıcısına yanıt

Bende senin gibiyim temmuzdan beridir kullanıyorum. Pek sıkıntım yoktu şu 2 güne kadar. 2 gündür kopmalar var.

• Ddos saldırısı var dendi arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merdiven altı bu firma için iyimser bir ifade.

• Bu tarz keyfi işlemleri yapmakta olduğu için kayıt olmamıştım. O zamandan bu zamana görüyorum ki her şey daha beter olmuş.

• bina içi ankastreden daire içine kadar olan kısım daire sahibinin sorumluluğundadır. ileride internet bağlatırsanız veya arıza yaşarsanız aklınızda bulunsun. türk telekom'da veya x bir firma için yeni abonelik başlatırsanız bina ankastresinden daire içine kadar tesisat yok ise ya elektrikçi çağır telefon kablosu çek derler ya da tt'nin elemanları kendileri yapar ekstra ekstra para alırlar. Genellikle elektrikçi çağırıp kendiniz halledin daha uyguna gelir diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki herhangi bir firmadan daha iyi ya da daha kötü değiller. Ters düşerseniz, hizmetinizi iptal ediyorlar, ancak aynı şeyi, hatta daha kötüsünü koca N11 de yaptı bana; harcama itirazında bulunduğum için üyeliğimi iptal etmekle kalmadılar, tamamen banladılar, N11 üzerinden bana hediye gönderilmesine bile izin vermiyorlar. Yerli olan hangi kuruluşu, hatta bankaları, hatta kamu kurumlarını işaret etseniz, çok net usülsüzlüklerine hatta suçlarına örnekler var. Sırf bu yüzden alışverişte Amazon, bankada Finansbank, motor yağında Lukoil, lastikte Continental gibi yabancı kuruluşları tercih ediyorum; onlarda da kusur olabiliyor, ama hiç suç işlemediler bana karşı.

Comnet'e gelince, prime time ya da altın saatler denilen, yoğun kullanım saatlerinde internet hızı çok düşüyor, ancak bu zaten tüm ucuz hizmetlerde beklenen bir şey, sadece benim için eşik değerinin altında kaldığı için, başka bir firmaya geçeceğim.

• comnet sürekli yerin dibine sokuluyor ama ben de memnun olanlardanım. 2 senedir 2 farklı lokasyonda kullanıyorum yaşadığım sorun toplasam 2-3'ü geçmez, onlar da kendiliğinden düzeldi zaten.

şu son 2 gündür acaip bir yavaşlık ve kopmalar yaşıyorum ama 2 senedir ilk defa bu kadar bariz bir şey yaşadığım için çok da kafaya takmıyorum, her firmada olur böyle şeyler.

internetiniz ile -genel problemler harici- ilgili sık sık sorun yaşıyorsanız ve sorunlu bir altyapıya sahipseniz o konuda zaten hiç bir firma size yardımcı olmuyor, comnet'in tek farkı bu konudaki üsluplarının çok amatör olması ve kanunları umursamamaları :)

benim altyapım sorunsuz, fiyatları diğer firmaların yarısı olduğu sürece ben comnet kullanmaya devam edeceğim. istemeyenler x2 x3 fiyat vermeye devam etsin.

• Tüketici Hakem Heyeti sizi bekler

• Bu firma kendi kafasına göre fesih yaptığında resmi yerlere (thh,btk) şikayet edilince ne oluyor ?

• Uzak durun yorumlardan da anlaşılacağı üzere birkaç kişi dışında herkes sorun yaşıyor. Benimde 1 ayim kaldı bittimi muhtemelen turknete geçerim kurtulurum.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

OKUDUM HOCAM TARAFLAR HİZMET AKDİNİ TEK TARAFLI OLARAK FES EDER. ÜCRETLİ ALINAN HİZMETİ SÖZLEŞMEDE BELİRTİĞİ HALDE ÜCRETSİZ TELAP EDEREK SİZİ ŞİKAYET EDERİM KISMINI BİLİYORUZ SADECE FİRMA HAKKINDA YORUM YAPMAK İÇİN GÖRÜŞMEYİ DİNLEMEK LAZIM BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitabistanbul -- 27 Mayıs 2024; 17:35:42 >
  • BURASI SICAK FIRSATLAR FİRMANIN SAYFASI VAR ORAYA AKTARILMASINI RİCA EDİYORUM. ÜYENİN DE UYARILMASI GEREKİYOR

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.