Şimdi Ara

Comnet merdiven altı firma mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

daha geçen gün 4 saat internet kesildi gıbırda. açıklama bile yapmadılar.

• yok hocam ben olayları telepati kurarak anlıyorum. kötü oldukları da bariz açık Comnet merdiven altı firma mı? 

• volkann86 kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamada görünüyor, bölgede bir çalışma var mı yok mu yazıyorlar.

Ancak 8 Mayıs tarihindeki kesintiyi diyorsanız bu olay ilk kez olan bir olaydı ve Türkiye genelinde oldu.

Bana cevap olarak şu şekilde dönüş yaptılar.

Comnet merdiven altı firma mı?

Ben siber saldırıya uğradıklarını da düşünüyorum. Çünkü mobil uygulamaları da çalışmadı.

Bu saldırı her platforma yapılabiliyor. Burdan da bir ders çıkarmışlardır muhtemelen. Tabii gerçekten saldırıya maruz kaldıysalar. Bu benim düşüncem.

Dediğim gibi, 2 senedir kullanıyorum ve ben çok memnunum. 2 senede sadece 4 saatlik kesinti olmuş, bence çok da abartılacak bir durum değil.

Whatsapp üzerinden dönüş yapılma süresine dikkat ederseniz bence daha anlaşılır olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 30 Mayıs 2024; 10:49:45 >

• Berbat hizmet kalitesi yanında bir gün süpriz olarak internet bağlantınızdan da olmak istiyorsanız en iyi seçenek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce kullandım, leş gibi firma, debrid sitelerine bağlanamıyorsun bile, seni datacenter olarak görüyor o tarz siteler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus01 O kullanıcısına yanıt

Tamamda bu görsel bana ait değil, facebook grubunda paylaşılmış benimle ilgisi yok. Ayrıca comnet isimli firmaya gerek yok, TTNET candır

• Hocam tt, so, vf, turksat, turknet dışında kurumsal firma yok.

Tecrübelerim bunu söylüyor.

• bildiğimi söyledim ön ödemeli olmasının sebebi bu zaten siz belli süre hizmet almayı taahhüt edersiniz bu şekilde asli kusur olmadığı sürece devam eder

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

hocam sadece youtube'da video izlemek için kullanıyorsan sorun yaşamaman normal diye düşünüyorum.

• Comnet merdiven altı firma mı?

teskere'yi almak için son 118 gün kaldı. comnet kullanmak aynı askerlik gibi arkadaşlar almayın aldırmayın Comnet merdiven altı firma mı? 

• Merdiven altının birkaç kat altında bir firma varsa o da ComNet'tir. Şikayetvar sitesinde çok fazla şikayet var, okuyabilirsiniz. Durup dururken aboneliğinizi iptal edip ön ödeme yaptığınız parayı da gasp ederler.

• çok ilginç ben 2,5 yıldır kullanıyorum, şu anda 3 noktada bu firmadan hizmet alıyorum. arada 1-2 saatlik kesintileri dışında bir sorun yaşamadım. nakil yapmıyorlar, ama taşındığımda yeni yere de comnet aldım, kalan günlerimi eskisinden aktardılar direkt.

• Yaptığım başvuruya comnet savunma vermemiş ve karar lehime sonuçlanmış. Bana 44.83 TL, Vergi dairesine 81 TL ödenmesine karar verilmiş. 2 hafta içerisinde itiraz etme hakları bulunuyor.

• Comnet 1 aylık hediye internet kodu CMT324MUK

• Atic A kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159293780

Paylaşım yaptığın konu kod paylaşım konusu değil; mesajı silmemişsiniz.

• Atic A kullanıcısına yanıt

Comnet merdiven altı firma mı? 

30 gün için kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.

30 gün için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum. Comnet merdiven altı firma mı? 

Geçiş ve iptalde iade varmı?

Nakil neden yok?

• yok kral merdiven alti olur mu suan elon muskin starlinkiyle buyuk bir yaris icinde olan bir dunya markasi comnet

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.