Şimdi Ara

Comnet merdiven altı firma mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turknetin de müşteri hizmetleri kötü netspeedde çok daha iyi destek veriyorlar daha tercih edilesi o yüzden. şuan comnetteyim ben de bir sıkıntım olmadı geçen hafta sonu internet kopması dışında daha muhattap olacağım birşey olmadı o yüzden mh konusunda birşey diyemeyeceğim ama okuduğum kadarıyla berbatlar

• bendeyken kötüydü, şimdi daha kötü olmuş. bende milenicoma geçecektim bundan, 22 gündür geçişimi yapamadılar bende kızdım ttnet e abone oldum. 200 tl kar edecez diye psikolojimim bozamam. birinci elden kullanın imkan varsa

• ben türknet kullanıyordum 75 gün gigafibere geçme isteğine cevap vermeyince iptal ettim (adamlar 30. gün falan üst komşuma geldiler bana uğramadılar :D ) comnet te ise kesintiler daha sık ve müşteri hizmetleri ile görüşmemi gerektirecek bir durum henüz olmadı. Ha olursa kesinlikle sorun yaşayacağımı düşünüyorum bitince türk telekoma geçeceğim bir de onu deneyelim

• Şuan comnet çökmüş durumda! Mh aradım genel bir sorun olduğunu söyledi inandım kapattım ne yapayım:) 100mb fiber 3-5mb çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene binaya fiber cekildi o zamandan beri kullaniyorum altyapi iyi oldugu icin problem yasamadim ama hakkinda cok olumsuz yorum gordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece bir gitti sabaha kadar yok. Birde telefonda gün içinde çözülecek dediler yalancı firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Bu ülkede yaşanan hiçbir şeye "mümkün değil, öyle şey olmaz" diyemem. Sahtekarların, dolandırıcıların, suçluların cirit attığı bir yere döndü ülke.

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt

yılda 2 gün kesinti oldu diye pişmanlık diyecekseniz siz internet kullanmayın zaten. tüm firmalarda kesinti olabilir bazen.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntı kesinti değil. 55mb almam gereken neti 33mb alıyorum. Buna rağmen 6-7 kişiye tavsiye etmişim. Sorun bizden değil dediler 2 kere modem değiştirdim. İlk çıktığından beri kullanıyorum. Merak etmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öne çıksın

• yukarıda tutalım.

• En büyük sıkıntısı hala fiber internetinde beinsport un maç özetlerini izleyemiyorsun sorduğumda bein ıp adresini onaylamadığını söylüyor peşin verildiğim için çıkarken paranı iade etmiyor peşin olmasaydı çoktan çıkmıştım

Problemler her zaman, her yerde çıkabilir. Önemli olan bu süreçteki tavrındır. Ben olsam gerekiyorsa ek personel görevlendirip destek taleplerinin hepsini yanıtlanması talimatı verirdim. Bir sorun var. "Tüm ekiple çözmeye çalışıyoruz" derdim. O zaman insanlar sitem etse de, firma değer kaybetmez.

• Bu arada 3 gündür ticketlara hala cevap veren yok. Salak firma :D O kadar salak ki oyun oynuyorlar sanırım başka bir bk yaptıkları yok. Sürem bitsin de küfür edip öyle çıkacağım hatta. Bu mal aptallar için az bile olur.

• Demekki direkten dönmüşsüz🤧

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans eseri geçmedim de poyraznet geçtim 5 aydır kullanıyorum tavsiye ederim 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

evet ama o sizin altyapınızla ilgili bir durum comnetle hiç bir ilgisi yok ki.

benim altyapılarım iyi, kullandığım 2 lokasyonda da 100mbit vdsl alıyorum. 2 yıldır ciddi bir sorun da yaşamadım.

hep derim zaten bu firmaya ne olduğunu bilerek geçeceksiniz. altyapınızın iyi olduğuna eminseniz geçin çünkü mh gerçekten çok kötü. ama altyapınız iyiyse mh ile zaten işiniz olmuyor.

ben altyapımın çok iyi olduğunu bilerek, fiyatları çok ucuz olduğu için bir kumar oynadım ve çok memnun kaldım. benimle aynı durumda olan bir sürü kişi de var.

bu arada şunu da belirteyim, şimdiye kadar tt-vodafone-turknet kullandım, aralarında en iyi pingi sağlayan comnet oldu. ne alakadır bilmiyorum ama bariz daha iyi özellikle online oyunlarda. sırf bu yüzden bile değiştirmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 28 Mayıs 2024; 15:19:44 >
  • Daha önce de çok yazdık çizdik.

Ana firmalar belli, SOL, Turksat, TTNet. Bunlardan başkasından hizmet almayacaksınız. Ki bunlardan alınan hizmette bile neler yapıyorlar, ne saçmalıklar yaşanıyor.

Daha bunlar bile adam gibi hizmet, tüketici hakları, müşteri hizmetleri vs anlamında doğru düzgün iş beceremiyor ve milleti çıldırtıyorken, acom, bnet, cdüt firmalarından hizmet almaya çalışmak büyük risk şu ortamda.

Bu tip konularda hemen mesajlar geliyor "bende hiç bir sorun yok, bende bilmemne yok, çok memnunum".

Arkadaşım senin sorun yaşamıyor olman hizmetin sorunlu olup olmadığı anlamına gelmiyor ki, bu çok yanlış bir bakış açısı, milletimiz bunu anlayamadı daha.

TiesTorN yukarıda daha güzel bir yorum yapmış bununla ilgili, bu firmaya ne olduğunu bilerek geçecek ve altyapınızdan emin olacaksınız.

Örneğin Türksat'a da millet sayar ama adamları yılda 1-2 sefer ya arıyorum ya aramıyorum. Birinde adaptör bozulmuştu, "abi ben alıp gelmeye kalksam çok uzun hikaye olacak talep açacaklar bilmemne, sen bul bi yerden tak, adaptör bozulmuş" dedi  

Diğer bir örnek vereyim, babamlar kentsel dönüşüm nedeniyle ev değiştirecekler, son yılların modası yönetici mallığı yüzünden apartmana SOL fiber çekilmemiş. Oturdukları eski evde fiber var. Ve taahhüt falan verilmiş. Babam nasıl anlatacak da nasıl yapacak da bilmemne diye düşünüyorum şimdi.

SOL neler edecek bakalım. Vay taahhütü bozdun, vay efendim orada VDSL verecez o yüzden bilmemne olmaz gibi şeyler saçmalarlarsa kabul etme dedim. Fiber yoksa ADSL-VDSL bişey verecek artık yapacak bir şey yok. O binada fiber veremiyorsun diye komple cezasız iptal et, binada ne varsa onu al dedim aslında başta ama şimdi dedim 75 yaşında adam nasıl yapacak. Standart şekilde kaydır bakalım ne olacak...

İşin özeti, bu işler bile yorarken, 3.parti firmalarla uğraşmak daha da büyük sıkıntı...

Şuan türk telekom alt yapısında sorun olduğu belli. Türk telekom kullanan çoğu arkadaşımdada 3 gündür sorun varmış. Comnet sadece aracı. (Bölgesel olabilir)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.