|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4-5 gün beklerdim normalde internet geçişi için 4 saatte millenicomdan comnete geçtim şimdilik bir sorun yok
-
Başvuru-Ödeme-Evrak Gönderimi ertesi aktif olan Comnet. (Sadece sabah ankastre kablo bırakılmasından sonra 12 gibi kendilerini aradım. Hızlıca bir yetkili ile görüşüp acaba kablo bırakıldığı bilgisi hemen mi geliyor yoksa gün sonu mu diye sordum. Kontrol edip 1 saat içinde aktif edildi şeklinde arandım.)
Antalya Muratpaşa
-
Arkadaşlar TTNet adsl kullanıyorum hattım vdslyi destekliyor comnet vdslye geçiş yapıcam adslden vdslye geçiş yaparken yeni hat kurup ekstra ücret alıyormuş comnet gerçekten böyle bişey varmı ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ön ödemeli olarak çalışıyor sistem +10 tl fiber modem kiralama ücreti
internet kullanmaya başlamadan önce 1 aylık süre başlamıyor.
mesela ben 1 hafta önceden ön başvuru yaptım internetim geçiş yapılmadan süre başlamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 24 Ocak 2021; 21:12:16 > -
İlerde nasıl oluyor hocam fatura vs başladığı tarihe kadar tekrar mı almam lazım -
Hizmet süreniz 3 gün kala telefonunuza sms geliyor sorun yaşamamak için ödeme yapın gibi
tekrar 1 aylık alıyorsunuz veya 3 6 12 işte
-
türk telekom fiber altyapısından modem kiralama ücreti var 10 tl sadece türknet fiber altyapıda almıyor bu ücreti
-
ADSL'den VDSL'e geçiş olmuyor bu firmada bilginiz olsun malesef boşa zaman harcadım bugün 😕
Edit : başka firmada adsl hizmeti alıyorsanız o firmada vdsl portuna geçmeniz istenmekte, eğer siz yapın derseniz kurulum ücreti talep ediyorlar malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozcxd -- 25 Ocak 2021; 0:58:27 >
Olmadi mi daha yada olduysa nekadar sürede oldu hocam
Hâlâ beklemedeyim arayan soran yok, forumda 3-4 saatte geçişi tamamlananlar var benim 4 gün oldu arayan yok -
Bende bugün yada yarın başvuru yapacam bakalım sonuca
Arkadaşlar imza sirküsu kısmına gerek yok değilmi
Vergi levhası ve imza sirküleri kurumsal abonelik için gerekli.
Bireysel abonelik için
Sözleşme
Kimlik fotokopisi
Başka firmadan geçiş yapılacaksa geçiş belgesi göndermeniz yeterli. -
Superonline FTTH altyapısı üzerinden Comnet 100 mbps paketi alabiliyor muyuz?
Gönderdim bakalım bende bekliyorum
Ben de gönderdim dün imza atmamışım sayfalara(her sayfanın altında varmış imza yeri alta bakmamıştım :D) aradılar sabah imza atıp tekrar yükledim bakalım. ppoe kullanıcı adı falan geldi hizmet durumu bekleyen yazıyor beklemedeyim geçiş için
-
Hangi firmadan geçiş yapıyorsunuz.
Ben Perşembe başvuru yaptım hala geçiş tamamlanmadı.
Dün mesaj attım site üzerinden gıbırnetin onayını bekliyorlarmış.
Gıbırnete ulaştım onay verilmesini istedim tamam dediler ama hala gelişme yok, son güne kadar bekletecekler anlaşılan.
Gıbırnetten memnundum aslında tepki olarak geçiş yapıyorum ddos saldırısına maruz kaldılar. Önlem almaları gerekiyordu. -
@OnLyMoKoKo turknetten geçeceğim, oda saçmaymış onay beklemeleri bilerek bekletirler. Turk net kopma yaşıyorum diye geçiyorum ben de müşteri hizmetleri de kanser zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X