Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shadow22 , _SC Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.385
Cevap
282
Favori
625.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Destek kaydı oluşturunca 3 ayrı aboneliğim için de yardımcı oldular.

• xessey06 X kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk yazdığınızda da cevap verecektim ama durumlarımız farklı sanırım bende fiber altyapı olmadığı için adres blgilerni girdiğimde zaten 50 mbps VDSL paketini otomatik seçmişti.

Ben VDSL e NETSPEED ile geçmiştim sonra COMNET , gariptir bunlar mutfak balkonunun köşesinde çekmezdi.

Turknet neredeyse full çekiyor.

Diğerleri 35 likti belki onunla ilgisi vardır.

Allah'tan üşengeç adamım modemin yerine değiştirecektim kaç ay önce iyi ki dokunmamışım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abonelik numaram 88 ile başlıyordu

• başvuru+internetin açılması vs 36 saat gibi bir şey sürdü. hızımı 80 8 olarak göndermişler. 100 20 olarak sabitlemlerini rica ettim.Comnet kampanyasını kullandım. Başka kampanya ile birleşmiyor sanırım ya da ben beceremedim. Hayırlı olsun herkese. Bir daha yaşamayız umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xessey06 X kullanıcısına yanıt

şimdi comnet vdsl den türknete geçiş işlemini tamamladım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Comnet faturasında yazan adresi girdiğinize eminsiniz değil mi?

• Turknet 3 ay bedava olsa bile pahalıya geliyor karel girmiş bu işlere ona geçtim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 gun kuralı comnet için kaldirilmis

• Arkadaşlar fiber comnet kullanıyordum net kapatılınca turkneti aradım geçiş için, size geçiş olmuyor yeni başvuruyla olacak dedi başvuru yaptım. Saat 2 gibi kuruluma gelecekler ama comnet uygulamasında üyeliğim aktif görünüyor.
    Aktif olduğu için yeni kurulum yapabilirler mi uygulamadan iptal mi girmem gerekiyor bilgi verirmisiniz

• Comnet ödemesi yaptığım kredi kartına bir para transferi oldu ama açıklama vs birsey yazmiyor

Yanlis alarm. Farkli bir firmanin iadesi cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.ozer -- 13 Aralık 2024; 13:23:7 >
  • burak.ozer B kullanıcısına yanıt
    ne zaman satın almıştınız? kaç tl ödeyip kaç tl aldınız?

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Gecen ocakta almistim. 30 gun bedava ile birlikte sistemde 80 gune yakin vardi. 2100 odemistim 395 tl iade geldi. Comnet diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.ozer -- 13 Aralık 2024; 13:15:9 >
  • winmaster W kullanıcısına yanıt
    Taşıma yapmanız gerekiyor du kurulum ücreti almayacaksa sorun yok kursunlar. Ama diğer fiber modem ve ont cihazı comnet E göndermeniz gerekiyor ve comnet üyeliğinizi iptal etmeniz gerekiyor.

Taşıma yapılsaydı bunların hiçbirine gerek yoktu.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Hocam geçiş yapmak istiyordum ama altyapı bakır görünüyor vs diyerek geçiş yapılamayacağını yeni başvuru şeklinde yapabilirsin dedi müşteri temsilcisi, mecbur yeni başvuru şeklinde yaptım. Kurulum ücreti olmadan ve 2 ay bedavadan kullanacağımı söyledi.

Birazdan kuruluma gelecekler bekliyorum.

hızı 80 8 olarak gönderildiği nereden bakılıyor

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    modem arayüzünden baktım

hangi menüden bakılıyor akşam bakayım bende

• Arkadaşlar "Bu kampanya 13 Kasım 2024 tarihine kadar www.tiklagelsin.com ve Tıkla Gelsin® Mobil Uygulaması üzerinden verilen siparişlerinde geçerlidir." gibi bir ibare gördüm Burger king kampanyasında 2 gün içerisinde kod teslim alıp kullanan oldu mu?

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

Turknet ise Yardım& Destek bölümünde Bağlantı Kontrol Sistemini Çalıştır diye bir yer var. Oradan ilerle zaten direkt çıkıyor Hız Değeriniz Uygun Değil diye. Devam edip kayıt oluştur, dönüş yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.