son tarih 18 Aralık yazmışlar gelen sms te < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (583. sayfa)
-
-
Tek fark Vodafone hâlâ var ve dünya çapında bir firma. Comnet is over 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Efsaneye geçiş işlemlerini başlattım. Comnet hesabımdaki aktif gün sayısını göstermiyor şimdi. Sizde de aynı mı?
Daha önce fotoğrafını çekmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün Comnet fiber'den Türknet fibere başvururken aynı hatayla karşılaştım, yeni abonelik yaptılar, sözleşmemde 840tl kurulum ücreti yazıyor ama almayacaklarını söylediler. 3 gün sonrasına kurulum randevusu verilmesine rağmen bugün geldiler ve yeni modem+ont takıp 10dk içinde internetimi aktifleştirdiler.
Şimdi comnet fiber aboneliğimi iptal edip modemi iade etmem gerekiyor. Comnet'te aboneliği iptal ederken çıkan "Aboneliğinizi SMS onayı ile iptal etmenize istinaden kalan günlerinizin iadesi veya başka bir aboneliğe aktarımı mümkün olmayacaktır." uyarısını hala düzeltmemiş olmaları insanı kıllandırıyor. Gerçi comnet'in iade yapacağına da pek inancım yok.
-
Turknet’e geçenler: DNS’i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapınca Comnet’teki gibi tüm sitelere girilebiliyor.
Comnet onay verince orası siliniyor normal gözükmemesi. Ödeme yaptığınız faturayı uygulamadan bulup indirin belki lazım olur.
İnşallah sen haklı çıkarsın da demek istediğim şu : Yasa elbet var ve ödenmesine hükmedecektir Vodafone a hükmettiği gibi. Lakin Comnet in birincisi parası var mı, ikincisi bize gelene kadar sirada kimler bekliyor? üçüncüsü ve bence en önemlisi itibar anlamında marka değeri anlaminda kaybedecek bir şeyi yok artık Comnetin.
Yine söylüyorum inşallah sen haklı çıkarsın..
sizin hizmet numaranızın ilk 3 hanesi neydi? benim 178 ile başlıyordu ve comnet fiberden türknet fibere geçiş yaparken yeni abonelik yapmam gerekti. bana yeni modem ve ont getirdiler, eskilerini de comnete iade etmem gerekiyor.
-
2 gündür bu konuyu nerdeyse baştan sona okuduktan sonra eski firmam netspeed e dönmeye karar verdim ve çok hızlı bir şekilde tamamlandı süreç. 7 yıl önce kullanmıştım en son netspeed i ve neredeyse sıfır problem yaşadım. İnşallah yeni dönemde de öyle olur. 90 günü halletmisler problem olmuyor. Hem babamın hem benimkini taşıdım 2 saatte tüm işler bitti çok şükür. Referans (30 tl indirim) isteyen özelden ulaşabilir.
Hocam fiber aboneliğin hizmet numarası 178 ile başlıyordu netspeed e geçiş yoluyla internet hizmetini taşıdık ve modem felan değişmedi aynı modemi kullanıyorum. 90 günü doldurmamış olmamıza rağmen.
-
Dns değişince İnternet hızında ping de herhangi bir olumsuz durum oluşuyor mu?
Turknette boyle bi hata var vdsl olarak goruyor o yuzden sifirdan abonelik actiriyor ama ayni kampanyayi veriyorlar. Bende de aynisi oldu ama hala telekom kuruluma gelmedi eski modemi ont cihazini yolladim.
Aslında fiber abonelik kuzenimin ama bütün süreçleriyle ben ilgilendim takip ettim.
Hatta kuzenimin kimlik bilgileri e devlet bilgileri bende olduğu için kendi vdsl aboneliğimin işlemlerini tamamladıktan sonra müşteri temsilcisine dedim kuzenimin aboneliğinide size taşımak istiyoruz bütün bilgileri bende mevcut sözlü onay için sisteme onun numarasını kaydettiğiniz için ondan onay alır geçiş işlemini tamamlarsınız dedim o şekilde yaptık.
Benim kendimde vdsl abonelik var.
Fiber hizmet nosu 178 ile vdsl hizmet nosu 88 ile başlıyordu.
-
Nasıl yaptın hocam dünden beri telefonları kapatıp kaydınız alındı geri dönüş yapılacak diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce yaptım. Ama dün arkadaşım abone oldu. Uzun bir süre bekledi ama oldu
😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bundan sonrası artık kalan günlerin iadesini alabilmek için verilecek savaşlar var gibi görünüyor. hayırlısı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X