Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.449
Cevap
278
Favori
631.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Comnet'in çöktüğü gün Türknet'e başvuru yaptım. 90 gün muhabbetinden dolayı Comnet'i iptal edip yeni abonelik oluşturdum. Yine Türk Telekom kurulum yaptı. Getirdikleri modem WİFİ 6. Onun da etkisi var diye düşünüyorum. Hız sabit 100 Mbit. Comnet'de 40-50 Mbit geçmiyordu.

• xlv X kullanıcısına yanıt

tşk akşam bakayım

• Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

ŞUNU HERKES CİMERDEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIGINI SEÇEREK GÖNDERSİN.

2 CİMER HESABINDAN YAZDIM.

• https://www.btk.gov.tr/uploads/undef...8-2024-web.pdf

Veri Güvenliği İhlali ve Sızıntı:

23 Kasım 2023'te şirketin veri tabanı yedeği internette erişilebilir hale gelmiş

Bu ciddi bir güvenlik ihlali olarak değerlendirilmiş

Bu ihlal için şirketin 2022 yılı net satışlarının %3'ü kadar (yaklaşık 652,461 TL) ceza verilmiş

Müşteri Hakları İhlalleri:

Şirket, 111 müşterinin aboneliğini izinsiz olarak sonlandırmış

Bu ihlal için 2022 yılı net satışlarının %2'si kadar ceza verilmiş

Ayrıca bazı müşterilerin sözleşme belgelerini düzgün saklamamış

Bilgi Vermeme ve İşbirliği Yapmama:

Kurum'un Mayıs-Haziran 2023'te talep ettiği bilgi ve belgeleri göndermemiş

Eylül 2023'te istenen belgeleri de göndermemiş

Bu ihlaller için de ayrı cezalar verilmiş

Haksız Sözleşme Maddeleri:

Şirketin müşteri sözleşmesinde, sosyal medyada şirkete yapılan eleştiriler nedeniyle hizmet sonlandırma maddesi haksız bulunmuş

Bu madde geçersiz sayılmış

Son Uyarı:

Tüm bu ihlaller nedeniyle şirket son kez uyarılmış

Eğer benzer ihlaller devam ederse şirketin yetkilendirmesi iptal edilebilecek

Özet olarak, şirket müşteri verilerini koruyamamış, müşteri haklarını ihlal etmiş ve kurumla işbirliği yapmakta sorun yaşamış. Bu nedenle ciddi para cezalarına çarptırılmış ve son bir uyarı almış durumda.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Hocam Kamu Denetçiliği Kurumuna ve TBMM e-Dilekçe kısımlarından gönderdim ben BTK'yı seçerek, sende o şekilde yapabilirsin. Başvuru sayısı arttıkça iade için BTK duruma müdahale edebilir. Ayrıca bir çok firmanın Comnet gibi daha sonraki aylarda problem yaşayacağını düşünüyorum. Bu yüzden düzgün firmalar ile çalışmakta fayda var. BTK bundan sonraki süreçlerde firmalardan teminat bile isteyebilir benim gönderdiğim bu yazıdan sonra, çünkü idari para cezası kesmiş firmaya ancak firma belki bunu ödeyebilecek maddi güce sahip olduğunu düşünmüyorum. İflas edebilir. konkordato ilan edebilirler.

• Comnetten turknete gecis tamamlandi 2 ay ucretsiz su an okey fakat burada biri paylasmisti eksiden bir ss ile tekrardan bir kod girersek 3.ayda bedava oluyordu deneyen var mi nasil oluyor ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İadeler ile ilgili bir gelişme varmı acaba ?

btk vs. şikayet eden varmıdır varsa metni paylaşabilirmisiniz?

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

Bu işlem için evde olmanıza gerek yok, modeminiz açık olması yeterli. Turknet Online İşlemlerden kontrol sağlanabiliyor. Bilginiz olsun.

• Netgsm'e geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim özel mesaj üzerinden. Müşteri hizmetlerinin aramasını beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 13 Aralık 2024; 14:15:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yok geçmiyor her iss kendi atıyor

• Türk Telekom altyapısıyla hizmet veren bir firma işi bırakıyorsa/batıyorsa, mevcut tüm aboneler Türk Telekom'a hiçbir hak kaybı yaşamadan aynı ücretlerle transfer edilmeliydi. Tabi o gelişmiş ülkelerin konusu, Türkiye'de bir günde 150 bin İSS abonesi iyot gibi ortada bırakılıyor...

Nerede bu ülkenin savcıları ki bu kadar insanı mağdur eden bu tipler hakkında soruşturma açsın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar korkunç bir olay daha var. Comnet Çarşamba günü kepenk kapattığında 1 saat içinde TT Fiber'e geçtim. Adam 20 dakikaya geliyorum dedi bağlantıyı sağladı gitti ve, ne kullanıyordun diye sordu Comnet dedim, sorun mu vardı falan deyince yok direkt patladılar ISS hizmetleri sonlandı deyince adam gülmeye başladı. Pazartesi günü 2 adet Comnet bağladım dedi, güler misiniz ağlar mısınız yani ortalık yanarken Comnet 2 tane müşteri daha almış bizim mahallede şaka gibi. Hayır abonelik başlatan tamam araştırmadı, görmedi, etmedi de, e be Comnet sen iflas etmeye 2 gün kala neden yeni müşteri alıyorsun?

• cimerden btkya başvurup gelen yanıtı benimle özelden paylaşabilir misiniz?
    tbmm komisyonuna dilekçe vereceğim

• Garip olan şu; BTK karar tarihi 08.10.2024 olmasına rağmen siteye Kurul Kararını yüklemeleri adamların tamda patladıkları günün sonrası olması ise düşündürücü, 08.10.2024 tarihinde alınan karar sonrası Comnet yeniden insanlardan kampanya adı altında para toplayıp idari para cezalarını ödemeye çalıştılar. Baktılar işin ucu kaçtı artık faaliyeti durdurma kararı aldılar. Benim düşüncem bu şekilde

• Turknet sms geldi modeme girdim hala hat yok modem bekleniyor diyor takip ekranında boyle bir sorun yaşayan var mı

• Türktelekom bölge müdürlükleri aboneleri tek tek arayıp Comnet kapandı 50 mbps 550 tl olarak yardımcı olalım diyorlar ağlar mısın güler misin 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi0 kullanıcısına yanıt

Yaptıkları aslında suç, KVKK kapsamında beni de aradılar. Sizi savcılığa vereceğim, şikayet edeceğim dedim. İsmini sordum karşı taraf dumur oldu telefonu kapadı. Siz beni yanlış anladınız falan ayağına yatıyor.

• ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Beni arayanın ses tonu sanki yakınım ölmüş gibiydi

Başsağlığı diliyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 13 Aralık 2024; 14:35:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Şefi zorunlu görev vermiştir 😅

• Vodafone ile öncesinde yaşamış olduğum sorun comnet ile aynıydı

Görüldüğü üzere iade sağlandı

THH başvurunuzu yapın

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.