Netinernet firmasına an itibarıyla fiber ve vdsl aboneliklerim aktarıldı. Bankalara konu hakkında harcama itirazları yapıldı ve tüketici hakem heyetine aboneliklere ait tutarların iade edilmesi için başvuruldu. Söz konusu firmayı 2023 kasım da tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim karar sonrası ücretlerimi alıp aboneliğimi taşıyacakken sorunu çözdükleri için devam etmiştim. O dönem sorunum çözüldüğü için destek veremeyen firmanın destek personelinin saçma sapan çözüm sağladığını sandığı portal mesajlarına rağmen devam ederek başıma geleceğe göz yummuşum. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (584. sayfa)
-
-
Bende oluşmadı. Kendiniz önce ve sonra test yapın ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim geçiş de bugün gerçekleşti ama 499 TL 'lik ilk ay faturası yansıtmışlar hemen.
Hani ilk 2 ay ücretsiz idi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu comnetin taaa. Comnetten okuyan varsa tüm sülalenize iyi dileklerimi bol bol iletiyorum. Turknete geçişi için e-devletten falan her şeyi onaylamışım, bir tek karaktersiz comnetten onay mı bir şey alınacak geçiş yapılacaktı. Turknet arıyor comnet hattınızı iptal etmiş diye. Ulan zaten bölgede port sorunu var onayı verse internet olacak. Bir de aptal o...ları yüzünden bütün işlemleri tekrar yapıcaz 1-2 gün daha internet olmayacak. Aradım telefona da bakmıyorlar.
-
Bugün TURK.net 'e geçişimiz sağlandı. SMS geldi. Kullanıcı adı ile şifreyi modeme girdik. Ama net gelmedi. Hala kırmızı yanıyor. Kapattık, açtık çare olmadı. Bilgisi olan var mı?
-
Comnet belki sizinde aboneliğinizi iptal etmiş olabilir. O sebepten hattın iptali yapılmış olabilir. Bana da aynısı oldu. Şimdi tekrardan yeni kayıtla uğraşıyorum. Turkneti arayıp bi sorun bence.
-
Comnette hat kapalı görünüyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartına ödeme itirazında bulunan oldu mu? Faydası olur mu acaba?
-
İade olan işlemde ne yazıyor ss atabilir misin
Ben kullandığım kartları hesapları hepsini iptal etmiştim biz nasıl iade alabileceği bakalım. Harcama itirazı yapmak çözüm sağlamayabilir tüketici hakem heyetine başvuru yapın sizde.
-
Comnet için hakem heyetine başvuracak varsa ben başvuru yaptım.
İsteyene yollarım alıp kullansın. Dm den isteyin
Edit. edevletten thh başvuru seçin. Sistem otomatik olarak yönlendirecek. Benim şehrimde kaymakamlık yok direk valiliğe yönlendirdi. Ben bedel iadesi olarak seçtim. Fatura bilgi görsel eklemek size kalmış. Kararlar çıkınca umarım işe yarar. Şirket ödemezse icraya vermemiz lazım. Ama şirketten tahsil kabiliyeti yoksa bide icra masrafları bize girmiş olacak. Bu şirketin sahibi kimse Allah belasını versin. Ulan 2024 te adam şak diye interneti kesiyor. Bide utanmadan turknet ten ref linki yolluyor. Dilenci misiniz nesiniz anlamadım ki. Hakkım haram olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 13 Aralık 2024; 17:58:0 >
ComNet'in en azından portları kapatmadığına şükretmeye başladım, başka sağlayıcıya geçebildik. Parayı da enflasyona yedirdikten sonra iade ederler diye düşünüyorum.
Başka servis sağlayıcıya geçiş yapmayan kaldı mı acaba?
-
Ben alabilirim taslak varsa; teşekkürler...
-
Portları da kapatıyor. Ben turknete başvuru yaptım geçiş için. Herşeyi onayladım. Turknet aradı hattın iptali yapılmış diye. Dedim ben iptal falan yapmadım. Comnet yapmış dediler. 2 gündür internetin bağlanmasını bekliyoruz sözde. Firmadan onay gelecek diye beklettiler. Comnet hattı iptal etmiş. Dünden beri evde onlara sövüyorum
bende sabahtan beri bekliyorum her türlü bilgi geldi. internet açılmadı.
bende Modemi fabrika ayarlarına döndurdum.
modem ağ adını ve şifresini ellemedim. (kendime göre değiştirmiştim. olmadı)
türknetten gelen sifreleri girdim internet geldi.
-
İnternetkutusundan senelik almıştım bitmeden çıktım bana çıkış geçiş iptal ücreti üç beşyüz kitlediler haksız yere.
Comnete geçtim daha uygun fiyatlı diye, şimdi bunlara peşin ödedik 240 günümü yediler.
Şimdiki aklım olsaydı TTNetten şaşmazdım ama iş işten geçti. 2 ay ücretsiz diye paldır küldür Turknete geçtik bunlarda 2 ay sonra yeni tarifelerle 800-900 TL ücretleri dayatırlar.
Aslında en mantıklısı hala vakit varken sene başından önce TTNete geçmek. Şoku bir atlatayım geçerim belki kampanyalar bitmeden.
-
Ben de alayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X