Modemi resetleyin sonra bir daha deneyin. Modem resetinden sonra yapınca geldi benim internet. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (585. sayfa)
-
-
Hocam merhaba, banada atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aralık sonuna kadar uzatılmış kampanya, ben 2 gün önce aldım king ping menü ertesi gün kodu geldi. sonra geçisi yaptım kodla.
-
Paranızı geri alabilmek için ödeme yaptığınız kartın bağlı olduğu bankadan kredi kartı harcama itirazı yapın.
-
Bu konuda referans kodu paylasmak yasaktır. Lütfen bu hususa dikkat edelim
Referans kodlarını ilgili işletmecilerin referans paylasım konularında paylasmalısınız
-
Kötü olmuş, hem masraf hem zaman kaybı
-
Hocam comnet davet konusu patladı sizinde üstünüzden baya bir yük kalktı...
-
Turknet internet hızlarını düşürmüş 60-65 mg alırken şu anda 30 u geçmiyor müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağız onlinedan yazıyorum donen yok
-
Estağfurullah hocam :)
-
2 gündür uğraşıyorum bunların yüzünden. Arkalarından etmediğim küfür kalmadı. Umarım yataklarında rahat uyuyamazlar bin türlü bela da peşlerini bırakmasın. Bütün evrakları onaylıyoruz bu sefer de aboneliği sonlandırıp portu kapatmışlar. Aptallar portu kapattığı için geçiş işlemi iptal edildi. Port bunların bir taraflarına girdi herhalde portu kapatmışlar.
-
Allah sabır versin
bankaya ayayıp mı yapıyoruz
-
selam bu sorun yaşyan var mı ! comnette 70 - 75 hiz alıyordum ama turknete geçince sabit 26 mb alıyorum
modem veriler altyapı 70 mb desteklediğini gösteriyor
modem resetledim olmadı aynı sorun
Turknette destek kaydı açtım hizin yükletmeye çalıştık ama sistem hata veriyor demişler !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pdokhan -- 13 Aralık 2024; 18:30:39 > -
Bankadan bankaya prosedür değişiyor.
Ben banka kartıyla ödedim kredi kartıyla değil biz de yapabilir miyiz itiraz yine de hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef o zaman itiraz edemezsin.
Hocam inşallah port bulursunuz. Yoksa kutuyu yakmanız veya parçalamaniz gerekebilir. Allah bu interneti bu ülkeye işkence haline getiren herkesin belasını versin. Ulan evde sinirden ölecez.
Dün ben delirdim ama Allah tan mahallem küçük.
Efsanenet e geçtim. Adamlar halletti sağolsun. Hızım 95 civarı
-
Netgsm de sıkıntı çıkarsa atlarım efsanenet e
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X