Modem arayüzünden hattın desteklediği hıza ve size verilen hıza bakın. Turknet bazı yeni abonelere download ve upload limiti koymuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (586. sayfa)
-
-
Merhabalar,
2 ay boyunca ücretsiz Turknet’ te kalıp, ardından başka bir ISS’ ye geçiş mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemedim birden uygulamadada iptal et görünce bastım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir gelişme var mı?
Merhabalar,
2 ay boyunca ücretsiz Turknet’ te kalıp, ardından başka bir ISS’ ye geçiş mümkün mü?
Değil. Üç ay kalmanız lazım. Ondan sonra geçebilirsiniz.
Merhaba hocam. Normalde iss değişikliklerinde yeni gecilen iss de 90 gün kalma şartı var ama comnetin durumu anormal olduğu için sanırım comnet icin bu süreçte 90 günden az abonelik süresi olanların geçişlerinde problem çıkarmadılar. Turknete geçerseniz de 90 günden onca çıkamazsınız sanırım.
90 gün şartı var..
Arkadaşlar haberleri izlioyurm ama hiç haber olmamış haber kanallarina whatsapp ihbar hattinami yazsak.
Şimdi SMS ile gelen kullanıcı adı/şifreyi girdim ama kabul etmedi.
Durduk yere elimizdeki hazır porttan olacağız. Telefona da bakmıyorlar çıldırmalık. Bi Turkneti arıyorum, bi Turk Telekomu. Hiçbirinden bir çözüm çıkmıyor. Durduk yere port iptal etmek ne yav. Çıldırmak üzereyim. İşimiz gücümüz yokmuş gibi bir de bunların yaptığını temizlemekle uğraşıyoruz. Telefona da bakmıyorlar ki açıp rahat rahat söveyim. Hangi kutuysa gidip yakayım bu ne.
-
hocam bende alabılırım sıze zahmet
-
Oda garip neden kabul etmez ki. Çalışmıyorsa şuan, birde modemi sıfırlayıp deneyin. Sms ten sonra sorun olmaması gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler şu ont cihazı konusunu netleştiren oldu mu ? Kurulum yaparken ont cihazının daireye özel olduğu dairede kalması gerektiğini söylenmişti. Comnet modem ve ont cihazını 7 gün içinde kargolamam gerektiği yönünde mesaj atmış
Turknete geçişin oldu hız 75 lik paket hız 30 u geçmiyor. Devamlı bağlantı kopuyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum imkansız gibi cevap bile yazmiyorlar
kullanıcı adında @ isareti ve bu işaret sonrası sağlayıcı adi koyduğunuzu bir kontrol edin
Geçişi comnetin onaylamasi, telekomun gecisi saglamasi ve ilgili saglayicinin aktive etmesi gerekiyor. Belki bu asamalarin hepsi tamamlanmamistir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 13 Aralık 2024; 20:14:23 >
Modeme reset attınız mı?
Modemden mevcut ve ulaşılabilir hız aynı mı bakın. Hat zayıflaması yüksek, snr düşük mü ona da bakın. Belki hız profilinde sorun vardır.
-
Comnetten türknete geçiş başvurusu yaptık e devletten onayı
verdik iptal hakkımız var mı? Sesli onay vermezsek iptal ederler
mi?
Modem hızını 39 mb yapmışlar modeme reset attım düzelme olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X