Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş. firmasının Şirketimiz altyapısı üzerinden sunduğu IP-VAE Fiber/VDSL internet hizmetine ilişkin faaliyetlerini 11.12.2024 tarihi itibariyle sonlandırdığı bildirimine istinaden, RIPVAET Ek-4 3.14 maddesi kapsamında İşletmeci Değişikliği başvurularında uygulanan “90 gün kuralı” abonelerin mağduriyet yaşamaması amacıyla ilgili firmaya yönelik yapılan başvurularda uygulanmayacaktır. Comnet için 90 gün şartı esnetilmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 13 Aralık 2024; 23:26:37 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (588. sayfa)
-
-
Şimdi mi akıllarına geldi.
Yeni abone olmuşlar başka firmalara yeniden abone oldu bile hey Yarabbi geriden geriden işler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gundur kod gelmedi. Canliya defalarca yazdim, ilgili birime bildirim olusturduk, bekleyin dediler. Bu ara ben baska bir firmaya gectim. Kod gelirse arkadas kullanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu nasıl bir hızdır mesaj atıyorum donen yok , telefonlara baglanılmıyor
30 mb alıyordum şikayet yazdım şimdi boyle oldu. Comnet boyle yapardı acaba elemanları transfer mi ettiler Turknete
-
Özel limit tanımı olabilir ben abone olurken 35'lik paket çıktı neyi amaçlamıştır? Hat ne destekler ise onu alman gerekir. Bakalım.bende ne olacak comnette 70 civarıydı
Başka kimlerde var acaba ? @HesaplıBilgi Bunlar şimdi Kıllık yapar mı ? Hat bu paket bu siz kanul ettiniz (;
Web sitesinde:
Adresinizde sunulan hızlar mevcut altyapınıza göre değişebilir. Sabit işletmeci altyapısı üzerinden hizmet verildiği takdirde, adresinizde sunulabilen 16, 35, 50, 75 ve 100 Mbps hızlardan en yükseği ile hizmet verilmektedir. 1000 Mbps sadece TurkNet GigaFiber bölgelerinde bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 14 Aralık 2024; 0:8:51 >
ben de aynı durumdayim, 70-73 mb alıyordum comntete modemde altyapı 71 bazen 78 gözükyor ona rağmen sabit 26 mb alıyorum
destek kaydı açtım ama çözülşmedi beni aramış hızın 30e yükseltmeye çalıştımde sistem hata veriyor demiş rica etsem destek kaydı kapatabilir misiz
ama sorunum çözülmedi!!!! geçen hafta 70 alıyordum en az şimdi 26 !! @TurkNet Destek @Turknet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pdokhan -- 14 Aralık 2024; 0:11:56 > -
Hala böyle altın gibi kalbi olan insanlar kaldı mı ya ?
-
Türknetin alt yapı sorgulama alanı bir dönem hatalı çalışıyordu. 1 sene kadar önce comnete geçmeden alt yapı sorgulamamı Türknetten yapınca maksimum 30 Mbps çıkıyordu. Diğer isslerde 67-68 di. Şuan bile Türknette 65 çıkıyor. Üyelik yaparken hat sorgusu kısmı vardı, belliki orda ne çıkarsa onu veriyorlar. Görünen o ki hat sorgu kısmı hala düzgün çalışmıyor. Şu süreç biraz durulunca diğer iss lerden aldığınız hat değerleri ile destek kaydı oluşturun, bir şekilde çözmeleri gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comneti arayıpta ulaşabilen oldu mu çarşamba gününden beri? modem ve ont cihazını teslim etmem lazımmış, hangi adrese hangi kargo ile yollayacağız? ya da içeride kalan parayı almadan yollamak ne kadar mantıklı?
-
banada gönderir misiniz. teşekkürler
-
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
Referans paylasım konuları haricinde referans kodu paylasımı yapmak yasaktır. Lütfen ilgili kodları ilgili konularda paylaşalım.
-
90 gün durumu ile ilgili güncel bilgi
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160236473
-
Hocam beklemeden yapmaya çalıştım. Turkneti gördüm hemen bütün işlemleri hızlıca yaptım. E-devletten falan herşeyi onayladım. E devlette de onaylandı hala da onaylanmış gözüküyor. Ertesi gün sabah turknet aradı aboneliğiniz iptal edilmiş siz mi ettiniz dedi. Ben dedim abonelik falan iptal etmedim. Size başvurdum onayladım herşeyi, internetin açılmasını bekliyorum diye söyledim. Eski firma abonelikleri iptal etmiş gibi bir şey dedi. Tekrardan sıfırdan başvurur gibi yapmamız gerekiyor dedi. Dedim yapın o zaman. Şimdi de bölgenizde boş port gözükmüyor diyor. Şöyle bir şey var eskiden kontrol ettiğimde de turknetin sitesinde kendi adresim için gözükmüyordu. Turk telekomu aramanız falan gerekiyor dediler. Aptal comnet yüzünden evde 5 gündür internet yok.
Windows severlerin bir lafı vardır XP candır gerisi heyecan diye bende şunu diyorum tt kazıktır ama yine de candır gerisi heyecan geçmiş olsun umarım surunun hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Aralık 2024; 5:18:1 > -
-
-
Yapmazlar herhalde .
Hız profili güncellemesi için destek kaydı açın.
-
O ne saçma şeydir ya ne yasağı. Onu yazanın kafası iyi herhalde.
siz iptal mı yaptınız.
bize modemi iade edin diye bir mesaj gelmedi..
su an o modemi turknet in aboneliğinde kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X