Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: omercatal , xlv Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.361
Cevap
283
Favori
623.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Tic. A.Ş. firmasının Şirketimiz altyapısı üzerinden sunduğu IP-VAE Fiber/VDSL internet hizmetine ilişkin faaliyetlerini 11.12.2024 tarihi itibariyle sonlandırdığı bildirimine istinaden, RIPVAET Ek-4 3.14 maddesi kapsamında İşletmeci Değişikliği başvurularında uygulanan “90 gün kuralı” abonelerin mağduriyet yaşamaması amacıyla ilgili firmaya yönelik yapılan başvurularda uygulanmayacaktır.

Comnet için 90 gün şartı esnetilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 13 Aralık 2024; 23:26:37 >
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    Şimdi mi akıllarına geldi.

Yeni abone olmuşlar başka firmalara yeniden abone oldu bile hey Yarabbi geriden geriden işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

2 gundur kod gelmedi. Canliya defalarca yazdim, ilgili birime bildirim olusturduk, bekleyin dediler. Bu ara ben baska bir firmaya gectim. Kod gelirse arkadas kullanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl bir hızdır mesaj atıyorum donen yok , telefonlara baglanılmıyor

30 mb alıyordum şikayet yazdım şimdi boyle oldu. Comnet boyle yapardı acaba elemanları transfer mi ettiler Turknete

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • Özel limit tanımı olabilir ben abone olurken 35'lik paket çıktı neyi amaçlamıştır? Hat ne destekler ise onu alman gerekir. Bakalım.bende ne olacak comnette 70 civarıydı

Başka kimlerde var acaba ? @HesaplıBilgi Bunlar şimdi Kıllık yapar mı ? Hat bu paket bu siz kanul ettiniz (;

Web sitesinde:

Adresinizde sunulan hızlar mevcut altyapınıza göre değişebilir. Sabit işletmeci altyapısı üzerinden hizmet verildiği takdirde, adresinizde sunulabilen 16, 35, 50, 75 ve 100 Mbps hızlardan en yükseği ile hizmet verilmektedir. 1000 Mbps sadece TurkNet GigaFiber bölgelerinde bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 14 Aralık 2024; 0:8:51 >
  • ben de aynı durumdayim, 70-73 mb alıyordum comntete modemde altyapı 71 bazen 78 gözükyor ona rağmen sabit 26 mb alıyorum

destek kaydı açtım ama çözülşmedi beni aramış hızın 30e yükseltmeye çalıştımde sistem hata veriyor demiş rica etsem destek kaydı kapatabilir misiz

ama sorunum çözülmedi!!!! geçen hafta 70 alıyordum en az şimdi 26 !! @TurkNet Destek @Turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pdokhan -- 14 Aralık 2024; 0:11:56 >
  • fatih85gss F kullanıcısına yanıt

Hala böyle altın gibi kalbi olan insanlar kaldı mı ya ?

• Pdokhan P kullanıcısına yanıt
    Türknetin alt yapı sorgulama alanı bir dönem hatalı çalışıyordu. 1 sene kadar önce comnete geçmeden alt yapı sorgulamamı Türknetten yapınca maksimum 30 Mbps çıkıyordu. Diğer isslerde 67-68 di. Şuan bile Türknette 65 çıkıyor. Üyelik yaparken hat sorgusu kısmı vardı, belliki orda ne çıkarsa onu veriyorlar. Görünen o ki hat sorgu kısmı hala düzgün çalışmıyor. Şu süreç biraz durulunca diğer iss lerden aldığınız hat değerleri ile destek kaydı oluşturun, bir şekilde çözmeleri gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comneti arayıpta ulaşabilen oldu mu çarşamba gününden beri? modem ve ont cihazını teslim etmem lazımmış, hangi adrese hangi kargo ile yollayacağız? ya da içeride kalan parayı almadan yollamak ne kadar mantıklı?

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

banada gönderir misiniz. teşekkürler

• https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311

Referans paylasım konuları haricinde referans kodu paylasımı yapmak yasaktır. Lütfen ilgili kodları ilgili konularda paylaşalım. Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• 90 gün durumu ile ilgili güncel bilgi

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160236473

• Zaris kullanıcısına yanıt

Hocam beklemeden yapmaya çalıştım. Turkneti gördüm hemen bütün işlemleri hızlıca yaptım. E-devletten falan herşeyi onayladım. E devlette de onaylandı hala da onaylanmış gözüküyor. Ertesi gün sabah turknet aradı aboneliğiniz iptal edilmiş siz mi ettiniz dedi. Ben dedim abonelik falan iptal etmedim. Size başvurdum onayladım herşeyi, internetin açılmasını bekliyorum diye söyledim. Eski firma abonelikleri iptal etmiş gibi bir şey dedi. Tekrardan sıfırdan başvurur gibi yapmamız gerekiyor dedi. Dedim yapın o zaman. Şimdi de bölgenizde boş port gözükmüyor diyor. Şöyle bir şey var eskiden kontrol ettiğimde de turknetin sitesinde kendi adresim için gözükmüyordu. Turk telekomu aramanız falan gerekiyor dediler. Aptal comnet yüzünden evde 5 gündür internet yok.

• JaegerJack kullanıcısına yanıt

Windows severlerin bir lafı vardır XP candır gerisi heyecan diye bende şunu diyorum tt kazıktır ama yine de candır gerisi heyecanComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  geçmiş olsun umarım surunun hallolurComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Aralık 2024; 5:18:1 >
  • JaegerJack kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana oldu Comnet’i iptal ettiğim için tekrar sıfırdan başvuru aldılar. Sözde aynı şartlar geçerli dedi ama bu kez 840 lira sözleşmeye eklemişler. Yani senden bu parayı seve seve alacam diyor. İlk başvurumda bu 0 liraydı.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

İpv6 ulkede yasaklandimi ya bilgisi olan varmi yada kullanan ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibraxi kullanıcısına yanıt

Yapmazlar herhaldeComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI .

Hız profili güncellemesi için destek kaydı açın.

• RabeLs R kullanıcısına yanıt

O ne saçma şeydir ya ne yasağı. Onu yazanın kafası iyi herhalde.

• UD57 kullanıcısına yanıt

siz iptal mı yaptınız.

bize modemi iade edin diye bir mesaj gelmedi..

su an o modemi turknet in aboneliğinde kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.