Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.345
Cevap
283
Favori
623.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taşıma başvurusu yaptıysanız burada siz hatalısınız comneti iptal etmeyecektiniz.
    1-2 saat iptal etmeden bekleseydiniz çoktan bağlanmıştı hizmetiniz.
    Comnet iptal ettiğiniz için başvurunuz boşa düştü ve askıda kaldı. Kullandığınız kod da yandı yeni başvuru ile uğraşacaksınız.

Kendi hatanız maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 14 Aralık 2024; 15:19:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

kurulum ücreti çıkmadı değil mi?

• Bultech kullanıcısına yanıt
    Netgsm evde internetini gördüğüm kadarıyla kullanmamışsınız, neye göre kullanmadığınız bir şirketi öneriyorsunuz?

Netspeed i comnetten önce bende kullandım, 1 sene kadar önce netspeed abonesiyken 1-1.5 ay insanlara çektirdikleri eziyet sırasında siz netspeed de değildiniz sanıyorum. Ne telefonlara nede online desteğe kimse ulaşamadı. Gidip konusuna bakarsanız hala ulaşamayan insanlar var. Gelmiş burda referans paylaşıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UD57 kullanıcısına yanıt

Çok basit: ₺240 için.

• Altyapı 100 mbps destekliyor. Ethernet ile bağlı üstelik. Comnet'te 80'den aşağı olmuyordu. Bu ne şimdi?

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 14 Aralık 2024; 16:4:8 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt

Çağrı merkezinden netgsm e başvurdum aynı gün 1 saat sonra tamamlandı benim.

• RabeLs R kullanıcısına yanıt

Reisin adamı olmasın o yasak diyenComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  yasaklı falan değil ki ıpv6 yasaklanacak bir şey değil kimleri mh diye koyuyorlar oralara yahuComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI bende otoda ıpv6 sende açılmıyorsa ıss modemiyse ayar kısıtlaması vardır

• seedless kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, comnet onayı da halletti şimdi top türknette. Bakalım ne zaman sonuçlanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Netgsm kullanmıyor ki indirim alsın. Netspeed kullanıyor. Kullanmadığı şirketi önermek akıl tutulması olsa gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turknetcıler bı konuyu salsın para ıadesı konusunda bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaslar var

• Aynen para iadeleri nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Alakası yok bence Comnet yemiş yemiş ödememiş artı çakallık edip son günlerinde milleti abone yapıp paralarını almış adam gibi işini yapana kolay kolay bir şey olmazComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  ayrıca devlet yada tt neden cebini dolduracak şirketi yok etmek istesinComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Aralık 2024; 17:19:26 >
  • yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

bağlı bulunduğun tt şubesine gidip durumu anlatacaksın

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Ben önce iptal ettim iptal ile birlikte turk.net e geçtim

Geçiş tamamlandı sorunsuz

• pyro1 P kullanıcısına yanıt

Thh başvuru yapın

Firmanın hizmeti sonlandırdığını belirtin

Faturayı ya da varsa faturalarınızı ekleyin

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt

SİZİ buraya alalım zaten konusu var bu konu para iadesi konusu değil zatenComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

https://forum.donanimhaber.com/comnet-magdurlari-ucret-iadesi-bekleyenler-ve-iade-alanlar-kulubu--160223428

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Fiber kullaniyosan zaten iss modemidir fiber kullanan hickimse ipv6 kullanamiyormu simdi?

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Yoo benim kendi modemim alt görselde görüldüğü gibiComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  ISS modemine mahkûm değilsiniz önce bunu bilinComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  IPV6 henüz yaygın değil bazı yerlerde kullanımdaymış diye okudum tam hatırlamıyorum şimdi yazın Google amcaya dolu bilgi çıkarComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• Turknetle birlikte euronet diye bir firma gördüm. Firmayı bilmiyorum ama aynı hızda fiber ve vdsl aynı fiyat yani gerçekten modem kira ücreti yok. 100 mbit fiber sırasıyla 500 ve 239 lira. Efsanenet de var ekstra kira bedeli yok diyor ama vdsl paketlerinden 15 lira fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 14 Aralık 2024; 18:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.