hocam hiçbir haber vermeden aboneliği sonlandırdığı ve kalan günler ile ilgili bilgi ekledim, bu bilgiler yeterli değil mi acaba? |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (592. sayfa)
-
-
Bankanın tutumu önemli.
Sormadan haklı görüyor ise iade eder.
Ama bir de karşı taraf ne diyor derse comnet biz hesap edip ödeyeceğiz der talep ret olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam buraya baktım fakat THH kararı kullanıcıların lehine olsa dahi, kullanıcılar bu karar ile icra takibi başlatsalar bile, kim bilir kaç yıl sonra kullanıcılar ödemelerini geri alabilecekler veya alabilecekler mi? beni düşündürüyor açıkçası. ödeme yapacaklarsa bunu herkese otomatik yapmaları lazım THH ile olacak iş değil bu, belki on binlerce kullanıcı var mağdur olan
şöyle bir haber bırakayım, bu olaya BTK'nın el atması lazım artık iş ciddi bir boyut kazandı
t24İcra ve iflas dosyası sayısı 2024'te 39 milyona dayandıhttps://t24.com.tr/haber/icra-ve-iflas-dosyasi-sayisi-2024-te-39-milyona-dayandi,1160030
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 14 Aralık 2024; 23:15:22 >
-
eğer ki ödeme yapılacaksa zaten ortada bir problem yok, başvuruya red verebilirler, zaten başvuru 30-180 gün arasında sonuçlanıyor, fakat bu saatten sonra comnet'e güvenen olur mu acaba?
-
e-arşiv fatura sorgulama için burayı kullanabilirsiniz,
-
Aslında bir internet sayfası açıp alacaklar tablosu yapıp TC kimlik ile girecek abone bakacak ne kadar iade olacak böyle ama yapmaz ki
Fatura no bilmiyorum ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Aralık 2024; 23:22:31 >
Turknet'te DNS değiştirmeden yasaklı sitelere girebilen var mı?
-
3 ay dolsun sonra.
Zaten 2 ay bedava 1 ayda fatura ödersiniz bence:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben comnet kullanırken bu çinli siteye dns değiştirmeden giremiyordum. Türknete geçince denedim açıyordu. Comnete özel bir yasağı varmış demekki.
https://www.acwifi.net/
Diğer yasaklı siteleri açıyor mu? Dün DNS değiştirmeden giremiyordum. Bugün girebiliyorum.
-
Şuan dışarıdayım, istediğiniz bir site varsa eve geçince denerim.
Tamam hocam teşekkür ederim, haftaya denicem artık şehir dışına çıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay comnet ucretsiz kullanim ile 1 yil 469 sabit ucret kampanyalari beraber kullanilabiliyormu
-
Hayır.
-
Peki 469 tl yillik sabit ucrete modem kullanim ucreti dahilmi
Dahil değil.
-
Online desteğe yazdıktan sonra hızım arttı. Ortalama 50 mbps alıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X