FTTB portunuz Fast ethernet muhtemelen, o yüzden 94 gelmesi çok normal. Ama upload biraz düşük kalmış, 20 gelmesi lazım. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (594. sayfa)
-
-
Comnetten turknete gecmeye calisipta fiber altyapi oldugu halde bakir kablo uyarisi alan arkadaslardan gecis saglayan arkadaslar yeniden sifirdan baglanti acan varmi varsa 840 lira kurulum ucreti yansittilarmi yansittilarsa arayinca ne diyolar varmi bu durumda olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
comnet ten geçince kampanya uygulanıyor 840 tl almıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tip durumlarda bizim kanun ya işlemiyor yada aşırı yavaş ilerliyor
-
Bence harcama itirazı işe yaramaz çünkü size sözleşmeyi onaylatıp yapıyorlar aboneliği
-
Normalde böyle olması gerek. NOT bağlantın turknet miş normal denebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Aralık 2024; 21:29:48 > -
Benim upload 50 internette 2.4 ghzde bazen 50 30 10 degisiyor bi gariplik varda anlamadim 5ghz yi tam anlayamadim upload niye yuksekse anlamadim
OHA upload 50 mi çaktırma görmesinler 20 ye düşürürler millet ölüp bayılıyor upload 50 olsun diye
-
Ama hizda bi gariplikler var
Arkadaşlar, geçiş bir şekilde halloluyor da, esas bizim COMNETTE içeride kalan paralar ne olacak? Var mı bir haber/bilgi alabilen?
Modem ve ont cihazını söktüm yarın kargo yapacağım iade
Türknet gigafibere geçiyorum.
Size tek tavsiyem artık abidik gubidik firmalara geçmeyin hatta comnet gurubunda konuşulan firmalara hiç geçmeyin. Eninde sonunda onlarında sonu comnet gibi olacak.
Para iadesi için de harcama itirazı yapacağım. Olmaz diyenlere de kulak asmayın kredi kartları ödeme karşılığı hizmet alınmamasını karşılar. Firma internet i kestiği mesajını attı herkese fatura var ne kaybedersiniz iki satır bir dilekçe dolduramıyormusunuz. Olmadı thh oda olmadı cimere yazılır sırayla öyle kolay değil binlerce kişinin parasına çökmek
Hocam ont cihazini vermiyorsunuz sanirim. Sadece modem iade olacak diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllardır toz konduramadığınız Cortnetiniz cortladı.
Yazık size işsiz kaldınız.
İnsanların ahını aldınız bir gün patlayacaktı zaten iyi oldu gram üzülmedim.
-
sanırım 2 ay bedevaya rağmen türknet a geçişler az oldu demek ki turknet türktelekom alt yapısı tercih eden yok artık
Arkadaşlar comnette 2 farklı şehirde 2 İnternetim vardı. İkisini de Türknet 2 ay bedava ile geçirebilir miyim?
Ayrıca 3 ay sonra başka firmaya geçmek istersem bedavanin paralarını geri isterler mi?
ilk soru evet
ikinci soru hayır.
-
Yani 3 ay sonra başka firmaya geçebilirim sadece bir aylık ücret ödeyerek. 4 gündür net yok malum diğer eve geçeceğim ama netsiz de olmuyor. Bir an önce geçeyim o zaman. Netgsm bayağı sıkıntılı anladığım kadarıyla bu aralar abonelik fazla geldi. Diğerlerine de pek güvenemiyorum bu aralar. En azından ortalık düzelene kadar Türknet e geri döneyim. 1.5 sene önce zaten oradan comnete geçmiştim.
Başka biri daha aradı bu sefer bana alt yapı ve portlar kontrol edilsin daha sonra sözleşme imzalanacak şekilde bir başvuru oluşturalım Türk telekomdan diye söyledi. Tamam oluşturun dedim gelsinler kontrol etsinler ama önce kontrol edilsin dedim, o da evet öyle yapılacak diye teyit etti. Bu gün biri aradı evinize geldim sözleşme imzalanacaktı falan gibisinden bir şeyler söyledi, dedim ne sözleşmesi önce gelip alt yapı ve portu kontrol edin var mı yok mu diye sonra sözleşmeyi getirin. Alt yapı port yok diyorsunuz neyine sözleşme imzalayayım dedim geri gönderdim.
Arayan kadın saha dolabı yeterli, port sıkıntısı yok diyor. Bende yan bina için alt yapı sorgulaması yaptım, alt yapı ve boş portta gözüküyor. Ama bizim binada altyapı yok diyorlar. 8 yıldır kullandığım internet için alt yapı yok denmesi aşırı saçma ya.
-
Bu arada İstanbul da ki evdeki binada boş port yok. Bazı altyapı sorgulama sitelerinde hizmet yoktur uyarısı veriyor. Netgsm den sorgulayınca port yok uyarısı veriyor. Eskiden arayınca 73 mbit vdsl gözüküyordu. 90-95 mbit alabiliyordum comnet ile. Türknet e Geçişte portu kaybetmem değil mi?
Uyeligi iptal ettinmi? Gecislerde port kaybi olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X