Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cumhurfatih , _SC Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.345
Cevap
283
Favori
622.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatları uygun ama dns değiştirmede galiba sorun çıkarıyordu yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Comnet gibi dns değiştirmeye izin veren ve yasaklı sitelere engel koymayan firma lazım bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok modem ayni degismedi comnette 35 paketteydim ayni yerden 35 aliyodum ama bu 100 olmasina ragmen 20 25 genelde ilginc geldi bana bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Tamam işte sonuçta sen kendin para verip almadıysan modemi onların verdiği modem kullandığın ve kablosuzu zayıfsa o hızı alman normal diğer ıss de zaten 35 hızmış demek ki modemin wifi anca 35 hız veriyormuş ve şimdi hızın 100 olunca belli olmuş bu  örnek benim kablosuz hız kablolu hızla aynı

• mito1172 kullanıcısına yanıt

35 ken 35i tam aliyodum simdi almiyor ayni yerde

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Onu bilemem ama şuan ki hattın 100 ve eski hattın 35 o yüzden olabilir

• THH'ye başvuranlar nasıl bir metin yazdı acaba

gönderebilirmisiniz ortak birşey olursa daha hızlı sonuç alır belki

• Ya bu çakallar benim değişikliğe hala onay vermedi ve 18 son gün diye mesaj atmışlar.

Telefonu zaten açmıyorlar, yaptıkları haysiyetsizlik.

• yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

tekrar başvuru yapın

• Ben de taşıma işlemini 17'li hizmet numarası sebebiyle yapamayınca mecburen iptal işlemi gerçekleştirdim ama bu sefer de Comnet onay vermiyor, 444'lü hattından da kimseye ulaşamıyorum. Beklemek dışında çözüm için önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimbebesi -- 16 Aralık 2024; 10:11:13 >
  • iade alabilen varmı, aldıysa nasıl aldı?

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Daha orta da bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Bende o şekilde biliyordum da demek ki müşteri hizmetleri bilmiyordu neyse iadeler başlayınca artık kontrol ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Hocam hem türknet hem gıbıra başvurdum.

Gıbırı aradım şimdi, bir problem oluşmuş, telekom saha ekiplerine ilettik diyor.

Yeminle 270 günden daha çok 5 gündür internet bağlatamamak sıkıntı.

• sorumsuzadam kullanıcısına yanıt

Comnet ten gelen sms te modem ve ont cihazını adaptörleri ile birlikte 7 gün içinde kargoya verin diyor.

• Hala gibir cıbır diyorlar ya size mustehak

• TurkNet geçişinde kullanılan kampanya kodu neydi. Geçmiş mesajlara baktım ancak bir türlü bulamadım. Sistem otomatik düşmedi.

• albati kullanıcısına yanıt

yok. bekliyoruz. THH başvuruda bulundum.

Yoğun bir başvuru olursa belki faydası olur.

• Babans kullanıcısına yanıt

COMNETOZEL2024

• 18 diye gelen mesaj nedir. Gelen biri paylaşabilir mi? Taşımadığım kurumsal hatlar var.

• Türknete geçiş için gece işlem başlatmıştım ama sonlandırmadım. Yarım saat önce aradılar devam edelim isterseniz diye. 2 hattım var, birinde comnet diğerinde burger King indirimini kullanacaktım. Sistemden girebilirsiniz eklemeyeceğim kodu dedi arkadaş.

Fakat yanlış olana comnet indirimini kullanmış. 🤦‍♂️Özellikle belirttim de fiber olana girin vdsl olana girmeyin kodu madem diye. Online işlem merkezinde daha aktivasyon yapmadım diye mi kod giremiyorum? O bölümü bulamadım.

Beni arayan 99 la biten telefonu arıyorum kodu girin madem diye. Buradan yapamıyoruz sizi aktarıyorum diyor başından savıyor konuştuğum kişiler. Tekrar ana menüye geçiyor abone no girme kısmına fakat bu sefer de telefonu tuşlamamı algılamıyor. Dakika 1 gol 1 oldu şaka gibi. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 16 Aralık 2024; 12:24:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.