Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.360
Cevap
283
Favori
623.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca mobilde güzel indirimler yaptı dediniz şöyle bir örnek vereyim.

Yıldızlı günler kapsamında bu kampanyada 40gb+sınırsız sosyal medyalı paketi 320tl den veriyorlar.

Aynı tarifeyi ben geçen sene sonunda 205tl den almıştım bundan 1-2 ay önce taahhütüm bitti.

1 senede aynı tarife 205 tl den 320tl ye çıkmış %56 zam demek.

O yüzden diğer iss lerin 2025 yılı içinde fiyatlarının ne olacağı belli değil.

Örneğin türknet 2025 ilk dönemlerinde %20-25 civarı zam yapsa minimum 600-650tl lere çıkacak aylık ücreti. (bu orandan daha fazla yapacaktır diye tahmin ediyorum. Çünkü 2024 haziran-temmuz da %25 yapıp 399tl den 499tl ye yükseltti fiyatını)

• Bakır altyapıdan dolayı türknete geçiş yapılamıyor dendi bana ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar comnet abonelik sözleşmesine nereden ulaşabilirim?
    banka harcama itirazı esnasında benden bu bilgiyi talep ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen Hafta ilk 3ay 300TL di Bu seferki İlk 5ay 300TL yapmışlar

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 16 Aralık 2024; 15:48:57 >

• Bankaya harcama itirazı yapanlar, kurallara baktınız mı? 3D secure şifresi ile ödeme yapıldıysa harcama itirazı geçersiz sayılır diyor. Ne olur ne olmaz diye mi itiraz yapıyorsunuz yoksa başka bir nüans mı var?

• atc06 kullanıcısına yanıt

Hizmet sunulmaması sebebiyle harcama itirazı yapıyorsunuz. Sizin bilginiz dışında bir işlem olsaydı 3D secure muhabbeti önemli olacaktı, ancak bu durumda harcamayı zaten siz yaptınız, ancak firma faaliyetlerini sonlandırdığı için hizmet alamadığınız için harcama itirazı yapıyorsunuz.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Hocam her ay zam mı yapacak diğer İSS'ler?

Millenicom vs. %100 zam yapsa ancak Telekom'un ilgili fiyatlarına denk gelecek. O yüzden herkesin kendi takdiridir tabii ancak bence hiçbir avantajı yok.

Mobile geçen ay 350-400 bandında olan paketler 200 TL'ye indi.

Misal Vodafone 20 GB paketi bana 375 TL teklif etmişti, Telekom'a 180 TL'ye geçtim.

Ev İnternetinde de buna benzer kampanya olmalıydı. 600-700 TL gibi fiyatlar akıl alır değil.

• Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Tamam da hizmet alınmaması bankanın suçu değil ki faturayı neden banka ödesin? Sonuçta yapılan ödeme bankada kalmadı, firmaya gitti çoktan. Benim çok aklıma yatmıyor ama yine de itiraz edelim bakalım. Eyvallah. Bu arada vakıfbank için şubeye gitmek gerekiyor herhalde bu işlem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atc06 -- 16 Aralık 2024; 16:16:31 >
  • tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım

• Bakır altyapı olmayan üyeler ne yaptı güncelleme yapabilir miyiz 2 gün sürem kaldı

• UD57 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Telekom fiyatı çok uçuk geldi. 600 tl üstelik altyapım 72-73 mbit kaldırdığı için 50 mbit veriyordu. Türkneti de 3 ay kullanıp ortalık yatışınca başka firmaya geçmek için başlattım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheIOzI T kullanıcısına yanıt

179'la başlayan hizmet numaramla Comnet'ten Turknet'e geçtiğimiz cuma 20 saatte geçiş sağlandı. Hat Ftth eve kadar fiber 100/20 tarifesinde kullanım sağlıyoruz. Burger King'in King Ping menüsüyle ilk 6 ay %50 indirimli kullanıyoruz.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Turknet destekten bağlantıyı sıfırlayıp yeniden bağlantı kurdular. Yeni testlerde ping değeri çok düşük olan turknet istanbul serverindan testlerde upload düşük çıkarken ping ve latency yükseldikçe upload hızım olması gereken gibi gözüküyor.

• Arkadaşlar Millenicom kullanırken hem sabit hat hem de internet vardı. Oradan Gıbırnet'e geçtim, Gıbır'da telefon olmadığı için yalnızca interneti geçirdim ve telefon Millenicom'da kaldı. 2021 civarlarındaydı bu. Aylık 10 TL gibi çok az bir ücret olduğu için telefon hattı devam etti. Sonra Millenico telefon ücretini artırınca telefonu iptal ettirdim.

1 yıl kadar Gıbır kullandım; Gıbır'dan Comnet'e geçtim. Comnet'e geçerken zaten telefon çoktan iptal edilmişti. Yani problemsiz Comnet'e geçtim.

Comnet'i 1,5 yıl kullandım, malum en son patladı.

Şu an hiçbir yere geçemiyorum. Nereye geçmek istesem telefon numarası arka planda göründüğü için XDSL no ile geçiş yapamıyoruz diyorlar. Alt yapı da görünmediği için sıfırdan kurulum da yapılamıyor.

Ne yapayım, yardım edin lütfen, 1 haftadır internet yok, bu gidişle bayağı da olmayacak.

• Az önce 409 TL 100 megabit fiber Türk Telekom tahhud yeniledim. Karşımda muhattap var feda olsun eğam yorum

• TheIOzI T kullanıcısına yanıt

bakır altyapı sorunu neymiş comnette vdsl de hızım 55 görürdü TURKNETTE ise 25 i geçmiyor bazen -7-10 oluyor. Hattınızda sorun var diyorlar bana gelip kimse kontrol etmedi diyorum etmişler oyle not edilmiş diyorlar

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

50-60 alıyorken şimdi 25 i zor goruyorum ev hattımda sorun varmış dalga geçiyorlar resmen TURKNET comnetten beter çıktı

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Off kötü durum. Vdsl olan hattım 73mbit destekliyordu benim de port bitmeden önce kontrol ettiğimde. Comnette 90 mbit alıyordum. Bana da 35mbit bağlanıyor gibi gözüküyor. O eve ay başında geçeceğim deneme şansım yok şimdilik ama açılınca benzer sorunu yaşayacağım gibi gözüküyor. Umarım düzelir sizin olay da. Başımıza dert aldık resmen.

• yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom gittiniz mi yeni abonelik için.

• 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.