Online desteğe yazın. Altyapım 100 mbps destekliyorken ortalama 50 mbps alıyordum. Yazdıktan sonra şu an 85 mbps alıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 16 Aralık 2024; 12:47:57 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (597. sayfa)
-
-
Abone olduktan sonra kod girilemiyor maalesef.
-
İptal edip modemi ve ont cihazını iade eden oldu mu?
1 hafta içinde iade edilmezse 1000₺ ceza olduğu yazıyor. Bunlar bence hem bizim paraları iade etmeyecek hem de cihazları iade alacaklar. Cihazı iade etmesek mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi resmen. Resmen arayan kişi beni kandırdı desenize. Sonunda biraz daha bilgili birine denk geldim. Kod girilmiş dedi. Şimdi baktım ikisine de comnet indirimi gözüküyor. Btk onayı ve kimlik bilgilerini ekledim. Onay için aranmayı bekliyorum. Burgerking indirimi yalan oldu. 3 ay sonra başka yere kaçarım artık...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet indirimi otomatik tanımlanıyor. Ben de kod girmemiştim.
Onay aramasını beklemeyin, çoğunlukla aramıyorlar artık. Turknet'in sitesinden kullanıcı adı ve şifreyi alın. Modem arayüzüne girin. Comnet uygulamasındaki aktif hizmet sonlandıktan 3-4 saat sonra internet geliyor.
-
Ben bugün iade ettim. Bunlar hem parayı vermez hem de 1000 TL cezayı da keserler bence. Biz zarara zarar katmış oluruz gibime geliyor.
-
Teşekkür ederim bilgi için. Dediğinizi yaptım modeme bilgileri girdim şimdi. Hala comnet bilgileri ile Wan bağlı gözüküyor tabii net yok. Türknet şifre hatası veriyor. Comnet in bilgilerini kaldırayım mı yoksa gelince geçiş yapar mı otomatik Türknete modem. Ax1800 zte zxhn h3600 var comnet zamanında verilen.
Bu arada tahmini aktivasyon 22 Aralık diyor. Umarım o kadar sürmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 16 Aralık 2024; 13:11:12 >
Comnet zede olarak gigaspeed e geçtim gayet iyi
Arkadaşlar Türk telekomda yıldızlı günler kapsamında internet aboneliklerinde kampanya yapmış.
Turknet te aylık ücret bağlantı hızın 16-24-35-50-100mb hangisini seçersen seç 500 tl.
Türk telekomda 100mb fiber bağlantı için örnek vermek gerekirse ilk 3 ay 285tl sonraki 12 ay 570tl.
Toplamda 15 ay için ortalama hesaplarsak aylık 513tl ye geliyor ve 15 ay taahhütlü.
100mb altı hızdaki paketlerde bu aylık fiyat daha da düşmekte.
En azından 15 ay ne ödeyeceğinizi bildiğinizden kafanız rahat olur.
Türknet veya diğer operatörlerde yılbaşından sonra yada 3,4, ayda zam geleceği ihtimalide var onuda hesaba katarsak artık hesabınızı kitabınızı siz yapın.
Ayrıca aylık 75 tl modem kira ücreti varmış.
bireysel.turktelekom.com.trEvde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/tum-yeni-musteri-kampanyalari?GroupName=Online%27da%20Efsane%20G%C3%BCnler%20Kampanyas%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 16 Aralık 2024; 13:39:46 >
-
türknetde 12 peşin parayı kesiyor telekomda 15ay kalma sözüne ay ay ödeme yapıyorsun aradaki farkı bu peşin 5bin veremeyen için daha uyguna gelir
birde şöyle bir durum var türknet comnet geçişlerine 2ay bedava kullancaksın diyor ve şubattan sonra 12 aylık paket alacaksın diyor ve zamlı fiyatdan tarifeye katılacaksın
şuan 12 ay alsan 469tl x12 türknetin geçiş fiyatı bu fakat ocakta fiyat artar telekoma geçersen 15ay kalma sözüne her ay ödeme yaparsın
-
15 ay sabit fiyattan taksit taksit ödemek daha mantıklı gibi.
-
Dediğinizi tam anlayamadım. Modem arayüzüne xyz@turk.net şeklinde kullanıcı adı ve şifreyi girdiyseniz sorun olmaması lazım.
O kadar uzun sürmüyor. Muhtemelen bugün internet bağlantınız sağlanmış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bilgilerimi girdim. Bu routerda birden fazla Wan bilgisi girme yeri var. Comneti silmeden Türknet için ayrı şifre Vs girdim. İkisi de ekli yani. Hala comnet bağlı gibi gözüküyor. Türknet şifre hatası veriyor nedense. Umarım dediğiniz gibi olur da bugün açılır.
Gönderirken fotoğrafladın mı :=))
Ben her şeyi garantiye aldım :=)))
Konu comnet se her şey beklenir.
Zaman geçmeden tüketici hakem heyetine de başvur. 2 hafta süreniz var.
-
Forumda gördüğüm kadarıyla Türknete geçiş yapıyorsunuz. Hayırlısı olur umarım. Bu işin en garanti yolu malesef Türk telekom aboneliği oluşturmak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modem hat değerlerinizde ne görünüyor? Sizin hattınızın kapasitesi ve tanımlanan paket kaç orada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hiç avantajı yok gibi. Geçen de aynı fiyatlar vardı.
Mobilde güzel indirim yaptılar ama sabit internet fiyatları çok fazla.
-
Doğrudur hocam kişiden kişiye avantaj baremi değişebilir. 3-5 fazla olsun kafam ağrımasın diye düşünenler için bence güzel bir seçenek.
Kaldıki 2025 yılına girmemize şurda birkaç hafta kaldı yeni yıldaki gelecek zamları hiç hesaba katmıyoruz diğer operatörler için.
Türkiyede piyasa şartları düne göre pahalı yarına göre ucuz o yüzden bu yönde düşünenler için bir alternatif olması açısından paylaştım.
-
Cuma akşam başvurdum, turknetten hâlâ arayansoran yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X