Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: balomer , AMC Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.345
Cevap
283
Favori
622.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok iptal etmedim. Bir evde fiber var onda port sorunu yok. Diğerinde altyapı vdsl ve boş port yok binada. Sene başında comnete geçerken vardı gerçi o da geçiş olmuştu.

Hem fiber olanı hem vdsl i geçirmeyi düşünüyorum Türknet e en azından 3 aylık. Ama kapatıp tekrar sıfır bağlantı gibi bir şey yaparlarsa port gider diye korkuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt

SPEDTEST TIKLA birde şuradan test yap, mümkünse kablolu 

• JaegerJack kullanıcısına yanıt

Ya zaten port yok diyen yalan söylüyor nasıl port yok  sen nereden alıyordun internetini bunca zaman 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

İşte bunu çözemiyorum. Arayan kadına anlatıyorum anlatıyorum. Bana robot gibi aynı cümleleri tekrar ediyor. O yüzden dedim hanım efendi aynı cümlelerle loopa düşüyorsunuz, ben sinir oluyorum sürekli aynı şeyleri size anlatmaktan. Bana çözüm önermeyecekseniz kapatın ben yarın TT müdürlüğüne gideceğim dedim. O kadar robota bağlamış ki bu gün müdürlükler kapalı diye karşılık veriyor. Dedim zaten yarın gideceğim bu gün diye bir şey söylemedim. Kapattım yüzüne sonra.

Oradaki kadın yada erkek mh leri sallama bilgi veriyor şayet kullandığın portu aylar önce bırakmadıysan hala senin üstüneyse o portu kimse alamaz anca internetini kapattıysan gidebilir

Size sözleşme için gelen TT ekibi miydi? TT ise muhtemelen saha ekibi olabilir. Bu durumu belki onlar çözebilirdi. Çünkü tamamen kendi adres dataları ile ilgili bir sıkıntı var. Nasıl becermişlerse alt yapıyı çekip sistemlerine adresinizi eklememişler. Müdürlük ne kadar ilgilenir bilmiyorum. Kendilerinden hizmet almadan sanırım işiniz çözülecek gibi durmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UD57 kullanıcısına yanıt

Bu gidişle onlardan hizmet alıp çözmem gerekecek gibi duruyor. Valla hocam birbirlerinden haberleri yok. Aradım ttneti, beni bu numaradan biri aradı sözleşme için dedim, dolandırıcıdır imzalamayın dedi arayan temsilci. İnternete numarayı yazdım

Türk Telekom Dijital Kurye numarası çıktı gelen ekip . TTnet'e de 15 ay taahhüt vermek istemiyorum. Benim alt yapım için benzer paket için bana 600 tl aylık fiyat çıkarttı. 15 ay sabit fiyat dedi ama bu baya yüksek geldi bana. 400-450 tl gibi bir fiyat söylemiş olsaydı tamam derdim ancak 50 mbps için ilk 3 ay 300 TL kalan 12 ay 600 tl vermek fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaegerJack -- 16 Aralık 2024; 0:50:47 >
    Siz comnetten Türknet e hat taşıma mı yaptınız yoksa öncesinde comnet iptal yeni başvuru mu? Benim binada boş port yok gözüküyor. Taşıma yapacağım port giderse işim var. Kablonetten başka şansım kalmaz.

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Kabloluda sorun yok dostum aslinda 2.5 ghz de sorun yasiyorum dedim ama modemin oldugu odada 3 4 adim bile farkediyor 3 5 adim atiyorum hiz 30lara iniyor modemin yanina gidiyorum 50yi goruyor 2.4 ghz de en az 50 olmasi lazim 100 gormez zaten trafik cok oldugu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

İptal olursa port muhtemelen gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet onu biliyorum ama comnet in sağı solu belli değil. Geçiş yaparken kapatıp açma yapma tarzı mesajlar gördüm Türknet için. Eğer öyle olursa porttan olurum diye korkuyorum.

Hocam ben comnetten taşıma yaptım. E devletten falan evrakları falan hepsini onayladım. İnternet açılacak diye bekliyorken comnetten bildirim geldi aboneliğiniz iptal edildi diye. Ertesi gün turknet aradı aboneliğiniz iptal edilmiş. İnternet nakilini yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaegerJack -- 16 Aralık 2024; 1:16:19 >
    Haydaa. İşte ben de bundan korkuyorum. Edirne de ki evde fiber var port da var onda sorun yok. İstanbul da ise vdsl ve port yok şu an. Sene başında comnete geçerken port vardı ama zaten geçiş oldu internet kutusundan. Bu duruma düşmemek için ne yapmam lazım ki? Binada ayrıca kablonet var ama onların fiyatları malum 600 tl civarı.

Bilmiyorum hocam. Benim başıma geldi ben çözemedim bir türlü. Müdürlüğe git diyorlar orada çözmeye çalışacağım yarın.

İşte afedersiniz iki ucu b… değnek derler ya, nerden tutsak elimize pislik bulaşıyor.

Son olarak olabileceğinden emin olmamakla birlikte aklıma gelen şu durum var. Daha önce abonelik taşıma için Netspeed ile görüşmüş müydünüz? Comnet öncesi netspeed abonesi olurken, bizim sabit telefon aboneliğinin iptali ve internet aboneliği babamın üzerineyken bana geçişi vs. Netspeed kolayca halletmişti. Nakil ve iptal için sadece evrak doldurmuştum. Belki sizin içinde bir çözüm sunabilirler. Başka bir aile bireyine hattın güncel adresinizle nakli gibi belki olabilir. Ben bu işlemler için o dönem herhangi bir ek ücret ödememiştim. Şuan ek bir ücret alıyorlar mı bilmiyorum.

Şunuda ekleyeyim 1 sene önce comnete, netspeed uzun süreli sorunlar yaşattığı için geçmiştim. 1 ay kadar tüm kullanıcılara sorun yaşatıp üstüne birde zam yapmışlardı. Şayet o sorunlar olmasaydı şikayetim yoktu. Hatta netspeed hattıma 35 lik vdsl için 41-42Mbps olarak tanımlıyordu. Download wifi ile hız testlerinde 36-37 den aşağı düşmüyordu. Fakat dediğim gibi Netspeed şuan ne durumda hiç bir bilgim yok. Sonra demeyin aklıma girdin başka bir bataklığa soktun diye.

Hocam gigaspeed e geçebilirsin oraya geçenler çok fazlaydı 2-3 gün aşırı yoğunluk vardı ama yoğunluk bitmiş heralde geçenler de memnun görünüyor

Onların verdiği modemse wifileri zayıf olabiliyor ki zaten kabloluda sorun yok diyorsun

Yani normal şartlarda iptal etmemeleri gerek. Fakat comnet hizmet vermeyi durdurmuşken, hattınızı daha ne kadar kendi üstünde aktif tutar orasıda bir bilinmez. Sizi yönlendirmiş gibi olmak istemem fakat görünen o ki her türlü geçiş yapmak zorunda kalacaksınız. Bu işi uzattıkça kendi aleyhinize riski artırmış olduğunuzu düşünüyorum. Comnet bugün yarın kalan tüm üyelikleri tek taraflı iptal ediyorum derse yine siz sıkıntı yaşarsınız.

Yine tekrarlıyorum sizi yönlendirmiş olmak istemem, tavsiye değildir. Sadece bu adamların ne yapacağını kestiremeyip olabilecekleri size aktarıyorum. Karar yine sizin.

• Umarım bir çözüme kavuşursunuz. Ayrıntıları buradan yazarsanız sevinirim.

Tabii ki de bir yere geçiş için işlem yapacağım ama portu kaybetmeden hangi yolu denesem diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.