Aynen tr de bu işler zor herifler batarken yada kapatacakken bile abone avlamışlar ahlak dışı bunların yaptığı Neyse umarım artık millet ucuz diye her ıss ye atlamaz |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (593. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kepirlikerem
Selamlar, bu king ping menü alıp kodu ulaşmayan var mı? Öğlen sipariş verdim kod hala gelmedi. Kampanya şartlarında 1 saat içerisinde gelir yazıyor müşteri temsilcisi 24 saat içinde gelmezse kayıt açılır 1-3 iş gününde gelir diyor. Böyle saçmalık mı olur ya.Evet var. 3 adet gel al 1 adet getirelim şeklinde toplam 4 menü sipariş verdim. SMS ler gelmedi. Uygulama üzerinden canlı desteğe bildirdim. Uygulama ayarlarından SMS lere izin verin dediler verdim. 1 gün bekleyin dediler bekledim gelmedi. Tekrar canlı desteğe bildirdim kayıt açtılar 3 iş günü bekleyin dediler araya hafta sonu girdi. Bu kez aynı hat üzerinden ve diğer hattımdan ilave olarak bir iş telefonu ve arkadaş telefonundan uygulama üzerinden 1 er tane toplam da 4 menü getirin dedik aynı anda. İş telefonu ve arkadaş telefonuna sipariş teslimi sonrası SMS ler geldi benim iki hattıma da SMS yine gelmedi. Canlıdan tekrar bildirimde bulunacağım ama ümidim yok. Bu arada bu 4 ayrı siparişi geçerken tüm telefonlardaki uygulamalarda ayarlardanSMSs bildirimleri açık kontrol edilip sipariş verdik. O da yetmez dedim e-devletten iletişim izinleri listesinde TIKLAGELSİN ayarlarında SMS izni var. Gel de anla toplamda 8 menü siparişi verim elimde 2 SMS var. Lazım olan 8 SMS. Turkneti arayıp durumu bildiriyorum Burgerking ile görüiüşn diyor. Boşuna telefon açmayın uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanın birimler farklı diyorlar.
-
Bu yazı ayrı modem satın alımlarını kastediyor olabilir mi? Ben öyle anladım. Normalde almadığı ücreti indirim yapınca alırsa, indirimin bir anlamı kalmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UD57
Bu yazı ayrı modem satın alımlarını kastediyor olabilir mi? Ben öyle anladım. Normalde almadığı ücreti indirim yapınca alırsa, indirimin bir anlamı kalmaz.Evet, yanlış bilgi vermişim. Turknet fiber modemleri ücretsiz veriyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanuni olarak geri ödemeleri ne zaman yapması gerekiyor ?
-
-
Arkadaşlar comnetten çıkamıyorum.
" ''210011422 - Sistemsel Hata: hata kodu 1422'' Telekom sistemlerinde hata alındığı konuyla ilgili Yerel Operatör'e hataya dair kayıt açıldığı çözümlenmesinin beklendiği notları görülmektedir."
Böyle bir hata var.
Ne demek, ne yapmam gerek?
Bu konuda kod paylaşmak yasak.
-
Comnet kalan günler için ne yapabiliriz var mı gidebileceğimiz bir yol ? Hadi bir hattı başka yere geçirdik ama öbürü kaldı öyle. Peşin ödemeli ve böyle merdiven altı yerlerden uzak durun arkadaşlar. Geri ödeyeceğiz diyorlar da nasıl yapacaklarsa artık. Ayrıca bankaya ödeme itirazı yapsak bir faydası olur mu ? Teşekkürler. Kalan günler az da değil : 283 ile 326 gün.
-
Ben her ihtimale karşı harcama itirazı oluşturdum bankaya...
-
Selamlar, ben hala hangi iss e geçeceğime karar veremedim comnette 316 gün vardı kapandığında. Comnetin en güzel tarafı sosyal medya kısıtlaması vb. olmuyordu. Bu şekilde olan iss ler öncelikli tercihim olur geçenlerden hangi iss bu şekilde bilgi veren olursa sevinirim. Fiyat olarak ucuz olanlar 300tl civarı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 15 Aralık 2024; 14:53:50 >
Yandaki evleri kontrol ettiğimde port var destekledikleri hız bu diye gösteriyor. Zaten ttnet aradığında port sıkıntısı yok boşta port var diyor. Ama sizin binanızda altyapı yok diyor. Bizim binada altyapı var ama sistemlerinde altyapı yok olarak gözüküyor. 7-8 yıldır kullanıyorum nasıl altyapım olmadan internet kullanabilirim diyorum. Ekiplerin kontrol etmesi gerek diyorlar 180 güne kadar sürebilir. Dilerseniz size kablosuz olan tarifelerimizden bahsedeyim diyor. Dedim bahsetme geçici çözümü ne yapayım ben.
-
Netgsm
Nasıl bir saçmalık bu. Alt yapı yoksa bunca zaman interneti nerden vermişler. Adamlar kendi alt yapılarını bile takip etmekten acizler. 180 günde işin zorbalama kısmı. Türk telekoma geçseniz hemen gelir yaparlar.
Bu iadelerde kredi kartını kapattım ben iade sorun olabilir diyor müşteri hizmetleri bu konuda aynı durumda olan var mı
Kartı kapatmanız harcama yapmanıza engel, iade gelirse bankada sizin adınıza para bekliyor gidip bankadan çekebilir yada hesaba alabilirsiniz. Yıllar önce başıma geldi bu durum bir sorun yaşamadım.
İlk bağlandığından beri böyle bir tık düşük geldi hızlar normal mi?
100mbps fiber türktelekom altyapı fttb bağlantı.
-
Bu comnette ıptv de sıkıntı yaşamıyordum türknette kullanılamayacak şekilde kötü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X