Fiber modemi göndermeyen var mı ben göndermeyi düşünmüyorum ücret iadesi yapmadan. Firma kendini akıllı sanıyor sanırım. Böyle yapan var mı superonline kurdurdum modeme ihtiyacım yok ama firma bizi enayi yerine koyuyorsa modemi de isteyerek göndermem. Ücret iadesini yapsınlar parayı muhtemelen alamayacağız borç yanında bir ton da btk ceza kesmiş firmaya |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (591. sayfa)
-
-
Mesaj geliyor iade için de içerde kalan parayı son kuruşa kadar iade etmeden modem ve ont cihazını iade etmek mantıklı değil zaten 1000 tl bunun ücreti alacağımızı geçmiyor üç aylık internet parası yaklaşık en azından ttnete modem parasını da öderler şimdi gönderirsek hem modemden olacağız hem de içerde kalan günlerimizden. Firma peşinde koşsun çok istiyorsa modemi ont cihazını bir de kargo firmasına gidip onlar için uğraşamam bir açıklama yapmayan firma için cezasını çeksinler.
-
beni de netgsm den aradılar, çoktan turknete geçmiştim ama. gayet kibar bi şekilde kusura bakmayın hızlı dönüş yapamadık. iyi günler dediler.
yaklaşımları hoşuma gitti, turknetin bedavası bitsin netgsme geçerim sanırım.
-
Hocam bina içerisindeki telefon kutunuza işaretleme yaptık, kablo çekilmesi için elektrikçi çağırın diye sms geldi. Siz comnet bağlı olduğu yere mi taktınız modemi? Tekrar kablo çektirdiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizim adreste şuan portu göremiyorlar. Ben interneti açtıramıyorum muhtemelen port dolabinı yakmam gerek yani 😂
Yakmana gerek yok portlardan 3-5 tanesinin yerini değiştirmen yeterli 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de geçiş için NetGSM’i düşünüyorum. Ben Turknet’e, bir yakınım NetGSM’e başvurdu. Onun interneti 4 saatte bağlandı. Benimki 36 saatten fazla sürdü. Kazanacaksa müşteri dostu firma kazansın.
Hocam arıyorum Türk Telekomu, bana en yakın Türk telekom müdürlüğüne gidip başvuru yapacaksınız diyor. Diyorum binada boş port var zaten benim ama sistemlerde gözükmüyor. Gidip başvurusu yaparsaniz öyle bakarlar diyor. Valla çıldırıcam. Şikayet edebileceğim bir yer yok ki gelip düzelsinler. Port dolabına saldırmak daha mantıklı 😂 Nasıl yapılıyor bu dediğiniz şey halledeyim iki dakika 😂
Iss sayfalarından alt yapı sorgulama yaptığınızda port var olarak görünüyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pardon hocam bulamamıstım konuyu :D sagolasın
-
arkadaşlar ücret iadesi ile ilgili bir gelişme var mı acaba?
comnet web sitesinde hizmeti ben iptal etmediğim halde kaldırılmış, sistemde gözükmüyor.
2 gün önce turknet'e geçiş yapmıştım acaba bundan dolayı mı kaldırdılar emin olamadım.
-
50 lira daha ucuz diye aldık comnet
hata ettik ama orası çok net
meğer iflas etmiş olmuşlar manşet
toplu ödemelere konmuşlar haşmet
harcama itirazı btk ıvır zıvır
ne yapalım elimden gelen anca budur
geri alırsam derim yarabbi şükür
alamazsam içeceğim soğuk sudur
yapmam artık üçün beşin hesabı
koyun olanın çok olur kasabı
ağır olur pintiliğin cezası
gözüne uyku girmez ölücünün belası
-
Geçiş olduğu anda comnet her şeyi kaldırıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şimdi türknete geçiş yaptım. Aklımda bir soru var 3 ay sonra ben İnterneti tanıdığımda veya iptal ettirdiğimde herhangi bir ücret çıkarmı? Veya 3 aydan önce iptal ettirmek istesem 2. Ayında ve. Bilgisi olan varmı acaba?
-
tamam hocam ben harcama itirazı oluşturdum ziraat bankası üzerinden durumu anlattım, ekstra olarak fatura, abone no gibi belgeleri de gönderdim belgetalebi@ziraatbank.com.tr üzerinden beklemedeyim ücret iadesi için
-
Harcama itirazı için firmaya soruyor mu acaba ne diyorsun bu iddiaya diye.
Soruyor ise ve comnet yok öyle birşey derse banka iade yapmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşmenize dikkatlice bakın; herhangi bir bilgi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X