Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.361
Cevap
283
Favori
624.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok sasirdim bende acikcasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turknet bazı kişilere download ve upload limiti koymuş. Modem arayüzünden kontrol edin.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • Tıkla gelsin siparişimi aldığımda SMS bildirimleri kapalıydı, açtım, canlı desteği aradım, ilgili birime yönlendirme dediler. Turknet'ten mail gelince, tekrar canlı desteğe yazdım, turknet kodu deyince pat diye yazdılar kodu. SMS ayarını sonradan açınca da gelmiyor sanırım.
    Comnet hizmetim kapalı hale geldi, şimdi Turknetten onay araması bekliyorum.
    Edit: hemen ardından turknetten modeme girilmek üzere kullanıcı adı ve şifresini içeren SMS geldi, bilgisayarı açıp modeme bağlanınca otomatik yüklendiğini gördüm. Hiç bir şey yapmama gerek kalmadan internet geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 14 Aralık 2024; 11:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Neye göre kime göre? Hata kapasitesi %50 şuan hizmet olarak bağlanan. Bakalım ne yapacaklar talep ileteceğim.

• ibraxi kullanıcısına yanıt

Kaldı ki kimse kendisine verilen hızı kontrol etmek zorunda değil.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Evet uygulama üzerinden mesaj ile ilettiler

• Ethernet'le bağlı bilgisayarda görebildiğim hız.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • seedless kullanıcısına yanıt
    Bana da ısrarla kayıt açarız 1-3 gün içerisinde gelir diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bende de aynı senaryo olacak.

• Şimdi zor da olsa canlı destekten türknet kodumu alabildim. Benzer durumda olanlar varsa canlı destekten bastırsınlar, işi bilen birine denk gelince 2 dakikada sorun çözüldü.

Türknet ekranında 840 lira kurulum ücreti çıkıyor, bu son aşamada falan mı iptal oluyor ? Hat taşıma da 840 lira alıyorlar mı cidden ?

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

hat taşımada çıkmyıor ama abone olurken mevcut comnet aboneleğindeki hizmet no yani port no sorması lazım. sormadan devam ederseniz sıfır kurulum gibi algılar

• arkadaşlar türknete gecen ve faturası oluşan var mı?
    normalde önden faturayı oluşturuyorlar bunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bultech kullanıcısına yanıt
    Denizli merkezli vs şirketler comnet gibi sıkıntılı. Comnette yonetim kvkk gibi nedenlerden çakmışlar. Amaç t Telekom tekelini devam ettirmek. Turk.net de arkası sağlam. Diğer hepsi risk.. Devlet hepsini batırır.. Comnet dolandırıcı o ayrı. Baktı başedemeyecekler herkesi çarpıp kaçtılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 14 Aralık 2024; 13:40:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatura bir hafta sonra oluşacakmış.

• seedless kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi ile telefondan halletik. 6 ay indirimi de tanımladı. Şimdi e devletten onay verip sesli onay almalarını bekleyeceğim. Teşekkürler hocam senin sayende canlı destekten alabildim kodu.

• Arkadaşlar arkada telefon numarası varmış diye taşıma yapamıyorum ama yalın kullanıyorum.

Pasif telefon no varmış, e devletten de görünmüyor.

Ne yapabilirim?

• Burası Türknet konusuna dönmüş.
    Para iadesi hakkında herhangi bir gelişme var mı?

• Turknet ile yaşadığım tecrübeyi anlatmak isterim,

Tıkla gelsin 6 Ay % 50 kampanyası ile , 2 gün önce Türknete telefon ile başvuruda bulundum. 2 saat sonra arandım , " Comnet'den onay alınma süreci başlatıldı ." denildi. Bende onay sürecine geçildiğine göre Comnet üzerinden hizmeti iptal edeyim dedim. kalan günlerim ne kadar fazla olursa o kadar iade alırım düşüncesindeydim.

Başvuru durumunu öğrenmek için , türknet web ara yüzünde girince " bir sorun oluştu " mesajını gördüm. Müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum. "Biz sizi arayacağız " otomatik anonsu çıkıyor. Bu türknette comnet gibi sanırım yalandan bir müşteri destek numarası verilmiş, 1 'e basarsan yeni başvuru yapıyorsun, 2'e basarsan "Biz sizi arayacağız ". Comnet'de numara vardı açan yoku. türknet bir basamak yukarı çıkmışlar. Otomatik anons koymuşlar. Perşembe cuma internetsiz geçti. Hadi dedim web ara yüzünden Türknet'e yazalım. Ordan da 2 gün geçti dönüş alamadık. İşimi etkilemeye başladı. Bunlara en iyisi Twitter üzerinden post atmak. yazdım. 15 dk sonra hemen arandım. demek ki twitter üzerinden dürtmek gerekiyormuş. Arıza kaydına dönüş alamayanlar bu yöntemi kullansın , daha hızlı dönüş alırsınız :D.

Arayan kişi " belki size söylemeyi unutmuş olabilir arkadaşlar ama Comnet'teki hizmetinizi iptal etmeniz gerekiyordu " dedi .

eeeee ?

yeni başvuru yapmam gerektiği ve bu başvuruyu iptal edeceğini söyledi. Peki dedim sabırlı ol, tamam girdik bir yola.... Aradım müşteri hizmetlerini " yeni başvuru yapacağım, önceki hizmet numaram bu , 6 aylık kampanyamda vardı , bunu kullanarak yeni başvuru yapmak istiyorum" dedim. o kampanya kullanılmış dedi. Arayan arkadaşınız yine uyarmadı ... Hakkımızı kaybetmişiz.

2 günde 2 mağduriyet . siz neeee kadar güzel bir ISS'niz Türknet. Sizin yapacağınız işe tüküreyim. IQ'su tek basamaklı müşteri temsilciniz ve destek ekibi çalıştırıyorsunuz.

100 TL daha fazla verip farklı bir ISS'ye geçmek en mantıklısı .

comnet gibi sadece web ara yüzünden mesaj atarak destek verecekseler , kim bilir internetim kesilince kaç gün sonra dönüş yapacaklar allah bilir.....

İnternetsiz kalmamak için daha kurumsal bir firmaya geçiş yapacağım....

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Yok ben para iadesi için yazmıştım. Bizde fiber yok malesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.