Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.374
Cevap
282
Favori
624.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İade için 1 hafta kadar bekleyeceğim. Comnetten herhangi bir geri bildirim yada iade bilgisi gelmezse bende THH ye başvuracağım. Benim 93 günüm kalmıştı. Allahtan yenileme yapmamıştım. 1 gününüz dahi kalmış olsa başvurun arkadaşlar. Kimseye paranızı bırakmayın.
    Süreç thh de uzun sürüyor fakat ortada kesin bir mağduriyet var, THH de buna göre kararını bizden yana kullanacaktır.
    Bu süreçte comnet iflas açıklarsa şayet onun teknik ve hukuki detayına hakim olan arkadaşlar paylaşırsa öğrenmiş oluruz. Fakat sitelerine baktığımda hala sunucu, metro internet vs. gibi hizmetleri yayında duruyor. Bu saatten sonra kim bu şirketle çalışır bilmiyorum ama görünene göre hala bu alanlarda müşteri bekliyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

O zaman hız profilini güncellemeleri lazım. Türknet'te 75 lik paket yok; 100 kadar altyapının desteklediği kadar. Ulaşabilirseniz; güncelletmeyi deneyin.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Vdsl için hattın desteklediği hıza göre ön tanımlı paket gibi bişey yapmışlar sanırım. Benim aboneliktede özgür iletişim 75 olarak yazıyor. Vdsl hattım alt yapı sorgulamada 68Mbps’e kadar çıkıyor. Sanırım stabil çalışsın diye fazlasını tanımlamak istemiyorlar.

• Benim ve birçok kişinin anlamadigi bir konu var Kalan gunlerin iadesini nasil alacaz Geçiş yaparsak iademiz yanıyor mu yoksa comnet teki aboneliği iptal ettigimizdemi iademizi alacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 13 Aralık 2024; 20:54:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bu king ping menü alıp kodu ulaşmayan var mı? Öğlen sipariş verdim kod hala gelmedi. Kampanya şartlarında 1 saat içerisinde gelir yazıyor müşteri temsilcisi 24 saat içinde gelmezse kayıt açılır 1-3 iş gününde gelir diyor. Böyle saçmalık mı olur ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnete 1 ay- 2 ay önce taşıyanlar şimdi Yeni taşıma işleminde sorun yaşıyor mu?

Yoksa sadece yeni abone olanlar mı sorun yaşıyor.

• UD57 kullanıcısına yanıt

Olabilir.

• UD57 kullanıcısına yanıt

Arkadaşını Getir’den kalan günler gg.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Kapa aç yapınca düzelmişti benimki

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Benim siparişim ulaşınca gelen teslimat kodu ile aldım. Kurye kodu girer girmez SMS geldi. Hiç beklemedim.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Şans işi demek. Ben restorandan gel al yaptım. Bir kaç arkadaşa ertesi gün gelmiş bakalım yarını bekleyelim ne olacak

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi tam anlamadım. Comnet için bahsediyorsanız ücretsiz tanımladıkları bir hizmet olduğu için o günler gitmiş oldu. Ordan bir getiri olacağını sanmam.

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

sms iletişim izni ni açmamış olabilirsiniz benim gibi. açın ve tekrardan yazın canlı destekten. ben öyle canlı destek üzerinden almıştım kodu. belirli aralıkla tekrar tekrar yazın canlı yardımdan. bana hala sms gelmedi güya gelecek. eğer canlı yardım üzerinden almasam ortada kalacaktım.

• lerbohem L kullanıcısına yanıt

Resetleyerek kurulum yaptım ve sorun çözüldü. Teşekkürler,

Turk.net davet kodum

PAK11DA41LBX

• SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt

Çakallık bedava TR de 

• seedless kullanıcısına yanıt
    sms iznini buradan konusu geçtiği için siparişten önce açmıştım. 3 kere bağlandım farklı saatlerde hepsi papağan gibi 24 saat bekleyin diyor. Kampanya şartlarında 1 saat yazıyor diyorum yapacak birşey yoka getiriyorlar.

Canlı destek manuel olarak yazışma anında kodu verdi mi size ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 13 Aralık 2024; 22:12:12 >
  • SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt

çünkü muhtemelen kapatma kararı ani gelen bir karardı da o yüzden.

büyük ihtimalle son dk'ya kadar soruna bir çözüm bulunup devam etmeyi düşünüyorlardı ancak son dk da "biz bu borcu ödemek yerine kapatalım en iyisi" gibi bir düşünceye kapılıp bir anda dükkanı kapatıp gittiler.

• JaegerJack kullanıcısına yanıt

Dün bende bu olaydan port kaybetmekten korktuğum için turknet yerine ilk dönüş yapan firmaya geçişimi tamamladım. Bulunduğu yerde port sorunu olan varsa işi zor, portu başkasına tahsis edebiliyorlar.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda haklısınız. Abonelik kapatmadan geçmek lazımdı. Ben öyle yaptım

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.