< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (587. sayfa)
-
-
O zaman hız profilini güncellemeleri lazım. Türknet'te 75 lik paket yok; 100 kadar altyapının desteklediği kadar. Ulaşabilirseniz; güncelletmeyi deneyin.
-
Vdsl için hattın desteklediği hıza göre ön tanımlı paket gibi bişey yapmışlar sanırım. Benim aboneliktede özgür iletişim 75 olarak yazıyor. Vdsl hattım alt yapı sorgulamada 68Mbps’e kadar çıkıyor. Sanırım stabil çalışsın diye fazlasını tanımlamak istemiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim ve birçok kişinin anlamadigi bir konu var Kalan gunlerin iadesini nasil alacaz Geçiş yaparsak iademiz yanıyor mu yoksa comnet teki aboneliği iptal ettigimizdemi iademizi alacaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 13 Aralık 2024; 20:54:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, bu king ping menü alıp kodu ulaşmayan var mı? Öğlen sipariş verdim kod hala gelmedi. Kampanya şartlarında 1 saat içerisinde gelir yazıyor müşteri temsilcisi 24 saat içinde gelmezse kayıt açılır 1-3 iş gününde gelir diyor. Böyle saçmalık mı olur ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnete 1 ay- 2 ay önce taşıyanlar şimdi Yeni taşıma işleminde sorun yaşıyor mu?
Yoksa sadece yeni abone olanlar mı sorun yaşıyor.
Olabilir.
Arkadaşını Getir’den kalan günler gg.
Kapa aç yapınca düzelmişti benimki
Benim siparişim ulaşınca gelen teslimat kodu ile aldım. Kurye kodu girer girmez SMS geldi. Hiç beklemedim.
-
Şans işi demek. Ben restorandan gel al yaptım. Bir kaç arkadaşa ertesi gün gelmiş bakalım yarını bekleyelim ne olacak
Demek istediğinizi tam anlamadım. Comnet için bahsediyorsanız ücretsiz tanımladıkları bir hizmet olduğu için o günler gitmiş oldu. Ordan bir getiri olacağını sanmam.
sms iletişim izni ni açmamış olabilirsiniz benim gibi. açın ve tekrardan yazın canlı destekten. ben öyle canlı destek üzerinden almıştım kodu. belirli aralıkla tekrar tekrar yazın canlı yardımdan. bana hala sms gelmedi güya gelecek. eğer canlı yardım üzerinden almasam ortada kalacaktım.
-
Resetleyerek kurulum yaptım ve sorun çözüldü. Teşekkürler,
Turk.net davet kodum
PAK11DA41LBX
Çakallık bedava TR de
-
sms iznini buradan konusu geçtiği için siparişten önce açmıştım. 3 kere bağlandım farklı saatlerde hepsi papağan gibi 24 saat bekleyin diyor. Kampanya şartlarında 1 saat yazıyor diyorum yapacak birşey yoka getiriyorlar.
Canlı destek manuel olarak yazışma anında kodu verdi mi size ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 13 Aralık 2024; 22:12:12 >
çünkü muhtemelen kapatma kararı ani gelen bir karardı da o yüzden.
büyük ihtimalle son dk'ya kadar soruna bir çözüm bulunup devam etmeyi düşünüyorlardı ancak son dk da "biz bu borcu ödemek yerine kapatalım en iyisi" gibi bir düşünceye kapılıp bir anda dükkanı kapatıp gittiler.
-
Dün bende bu olaydan port kaybetmekten korktuğum için turknet yerine ilk dönüş yapan firmaya geçişimi tamamladım. Bulunduğu yerde port sorunu olan varsa işi zor, portu başkasına tahsis edebiliyorlar.
-
Evet bu konuda haklısınız. Abonelik kapatmadan geçmek lazımdı. Ben öyle yaptım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X