Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xlv Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.356
Cevap
284
Favori
623.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilemem biri konuda yazmıştı e devletten hallettim geçiş ve sözleşmeyi diye

• Comnet'in duyurusu sonrası geçiş ya da iptal yapıp parasını normal yollardan iade alabilen var mı?

İptal ettim, cihazları geçen hafta aldılar ancak hala iade olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

Kabloda tam hiz aliyormusun buna benzer durum bendede var ama kabloluda sorun yok

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

kablodada aynı

• saspegas kullanıcısına yanıt

Banada mesaj geldi size sundugumuz hizmeti iyilestirmek icin tum turknet ekibi calisiyor.

• Elinde Tıklagelsin 6 aylık Turknet indirim kodu olan var mı. Ücret ödeyebilirim. Özelden ulaşabilirsiniz.

• Arkadaslar başka sağlayıcıya geçmek için son tarih 18 Aralık mi yoksa bu tarih türknet kampanyası için mi geçerli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 16 Aralık 2024; 23:11:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    Bana sabah gelen sms bu şekilde. Türknete taşımanın için son şans çok ilginç bir tabir sonra geçiş yasak mı? Herhalde indirim için demiştir. Ben sabah geçiş yaptım 7 de açıldı. Dns sorunu yaşıyorum ama.

Mevcut hizmetinizi TurkNet'e tasimaniz icin Son Tarih: 18.12.2024. Oncelikli geciş, ucretsiz 2 Ay internet ve kurulum.
    comnet.com.tr
    Comnet – Comnet - TurkNet iş birliği
    https://comnet.com.tr/comnet-turknet
    B001

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de mesaja anlam veremedim. Geçiş yapmazsanız portunuz kapanacak demek istiyor sanırım.

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    O şekilde de olabilir. Bir an önce başka yere geçin bence. Ben sırf port elden gitmesin diye Türknet e geçtim. Gerçi diğer evde ki vdsl açılmadı. Modem kapalı diye mi bilmiyorum. Umarım sıkıntı olmaz. Oraya geçmem daha 2 hafta sonra anca.

• Hat iptali yapanlar nasıl bir yol izledi arkadaşlar? Modemi nereye iade edeceğiz?

• Ne Turknetmiş arkadaş, durumla ilgili açıklama yapmıyorlar mesaj göndermiyorlar, turknete geç turknete geç diye sms atıp duruyorlar...Tövbe tövbe...

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    İade edebilecek olsalar telekoma borçlarını öderlerdi, şimdiki durum Allah bana ben sana oldu. Kripto da vs batırmış olabilirler parayı.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Yanlış fatura kesilmiş onlara. Benim arkadaşta geçti Comnetten Turknet'e. E devletten olmadı diye kurye ile evrakları getirtti bir tek onun ücreti var 149 tl olarak. Kurye ile getirmeseydi 0 tl olur idi.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt

Kampanyalar mı karışmış; acaba?

Büyük ihtimal. Kurye ücreti 149,90 tl onu da çıkartınca bu şekilde gözükmesi gereki.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• WDMDC W kullanıcısına yanıt

Öyle gibi.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sıkıntıya benzer ben yaşıyorum.Türknete başvurdum comnet geçişi olarak, e devletten her şeyi onayladım internetin geçmesine saatler kala comnetten abonelik iptali diye uygulamadan bildirim geldi. Sonra Türknet beni aradı aboneliğiniz iptal edilmiş diye. Dün alt yapı ile ilgili birime gittim. Boş bir sürü port var, bina alt yapınızda sorun yok. Binada şu kadar kişi internet kullanıyor falan dediler. Türknette gözükmüyor falan dedim onlarla alakalı dediler falan. Türknetle konuştum bizlik sorun yok diyorlar.

Bu gün tekrar Türk telekom müdürlüğüne gittim. Teknik birimle görüştürdüler. Benim dairenin portuna baktı. Senin portun aktif internetin var dedi, Nasıl oluyor benim internetim yok dedim. Comnetten geçişin 12 aralıkta yapılmış aktif gözüküyor, xDsl numaramı yazdı kağıda. Önceki xDsl numaram değişmiş. Türknet ne yaptıysa artık değişik bir şeyler yapmış gibi gözüküyor. modem arayüzüne girilen @ turknetli olan şifreyi falan verdi. Dedim ben zaten bunları modeme girdim. Kontrol etti evet girmişsin görebiliyorum portun aktif çalışıyor dedi. Türknet internet bağlantını açmamış ama senin comnetten geçişini yapmışlar dedi sistemi açtı gösterdi. 17.50 de başvurmuşum 23.15te geçiş yapılmış. Türknet yüzünden evde internet yok.

Türknetin o kadar sıkıntılı bir destek birimi var ki. Numaralarını arıyorum teknik destek bölümüne bağlanmak için benden abonelik numarası, telefon numarası ya da T.C. numarasını istiyor ama hiçbirini kabul etmiyor. Teknik desteğe bağlanamıyorum. Destek talebi açtım ona da 1 günde cevap veriyorlar. Muhtemelen yaptıkları bu hata ve yavaşlıkları yüzünden aboneliği başka bir firmaya taşıyacağım. Kendi hataları yüzünden izin alıp 5 gündür 5-6 yere görüşmeye gittim. Saatlerce telefonda konuştum o kadar yordular ki beni. İşimin arasında bile kaç kere aradılar sırf Türknetin hatası yüzünden şu 5 gün işkence oldu bana.

O arkadaşa belliki farklı kampanya tanımlanmış. Benim faturam kesilmiş hiçbir ücret yok. 499₺ indirim olarak gösterip 0₺ olarak çıkıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.