Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.335
Cevap
283
Favori
622.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam nasıl olduysa geçiş olmuş bu sabah gıbıra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf84365 Y kullanıcısına yanıt

Hala interneti açtırabilmiş değilim. xDsl numaram Turknete bağlı gözüküyor. Türk telekoma başvursam nakil yaparlar mı acaba. Çok sinir olmuş durumdayım.

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    Bende cihaz yoktu :) olsaydı iade etmezdim cihazı çünkü ücret iadesi yapmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birde Böyle bir durum var Cihaz Comnetin değilki Comnete iade edelim daha önce TTnet ile alınan cihaz daha sonra Comnet üzerinden verilen bir cihaz yok üstüne birde TTnete tekrar geçince yine Modem Parası çıkıyor ayda 75TLx15ay TTnete söylüyoruz sizin modem var desekte illa yeni modem dayatması var Türknete geçinde Modemden bahsedilmiyor Bu modem Ne olacak şimdi :)

• Firma iade etmemeyi düşünse sistemden faturalara da ulaşmamızı istemezdi. İki fatura ödemişim iki faturanın toplamından güne ulaşılabiliyor. Geri kalanlarda hediye verilen günler onlarda kazanılmış hak. Bunlarda bunu hızlı çözecek ne alt yapı var ne kapasite var. Ama yine de babamın firması değil kafalarına göre yanlış hesaplayıp iade edebilirler o yüzden 2 hafta geçmeden resmi kurumlara başvurmak lazım. tüketici hakem heyeti sonuçlandığında banka hesaplarını dondurabiliriz. Açmak için ödemeleri gerekir. Ben bir hafta izin verdim. Bir hafta sonra başvuracağım.

Firmanın affedilmeyecek hataları bunlar. Ben olsam aşağıdaki olaylardan sonra veri merkezini de kullanmazdım.

Firmanın burada büyük hatası 3 gün bize zaman tanımaları lazımdı. Ama çat diye interneti kesti. Bu doğru gelmiyor.

Birde daha önce insanların hizmetini iptal ettilerse başıma gelmediği için kestiremiyorum. O tür şeyler.

Hacklenme olayında ne kadar zarar aldık bilmiyoruz. Adamlar ip leri kullanıcı adı şifrelerimize ulaşmıştı oradan cihazlarımıza sızıldı mı bilmiyoruz. Router bile yerleşen virüsler var. 3 aylık Logları vs de arşivlemiştim. DDos saldırısı almıştım. O sıra sisteme girmiş olabilirler.

Sorun çözmeleri çok uzun sürüyor.

İyi yanları,

Bana düşük ping verdiler. Hız düşmesi ttnet de olabiliyor. Çok comnet ile alakalı bir durum değil. Yılda iki kez büyük sorunlar yaşadım. Sorun yaşatma sıklığı azdı. Son fiyatlar değilde ilk fiyatlar çok uygundu.

Bunların sonucunda ben taahütsüz internet kullanmak istiyorum ama güvenmiyorum. Diğer ucuz firmaları denemek istemiyorum. Bu hack den sonra ddos saldırıları ve ip adresim ve iss kullanıcı adım ve şifrelerimin ortaya çıkması hiç hoşuma gitmedi kendimi güvensiz hissettim. Rahatsız etti.

• İadeyi beklemeyin. Kısa dönemde yapmazlar, yapamazlar.

Ben kredi kartına harcama itirazlarında bulundum. Bekliyorum.

Hakem heyeti tamamen zaman öldürme. Hakem heyeti tabi ki sizi haklı bulacak ve parayı ödemeleri gerektiği yönünde karar çıkaracak. Eeee ? Parayı ödemesi gereken yine Comnet değil mi? Yıllarca uğraşırsınız :)

Chargeback'den geri gelirse gelir gelmezse soğuk su.

• Hiç Comnetle görüşebilen var mı, hakikaten para iadesi vs. yapmaya uğraşıyolar mı acaba yoksa paramızın üzerine yattılar mı?

Hacklenme konusunda bilgim yoktu internet kullanıcılarının verileri mi sızmış?

• DevilMayCry07 kullanıcısına yanıt

notepad dosyası olarak internette paylaşıldı.

Telefon numarası, il/ilçe, modem için kullanıcı adı ve şifre, atanan CGNAT ip adresi (o döneme kadar sabitti) , doğum tarihi, abone numarası.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

hakem heyetinden olumlu karar alıp banka itiraz dilekçesine eklesek fayda eder mi?

• balomer kullanıcısına yanıt
    hakem heyeti 4-5-aydan aşağı dönüş yapmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyetiyle boşa uğraşmayın. Heyet ne karar verecek ? Tabi ki ücretin geri ödenmesine karar verecek. Ücreti kim ödeyecek ? Comnet. E adamlar ödemezse ne olacak ? Heyet kararını icraya koyabilirsiniz o zaman. Zaten şuanda bile icraya verme hakkınız var. Boşuna heyetle uğraşmayın bankanızdan kredi kartı harcama itirazı yapın.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

bankaya ne kadar sürede yapmamız gerekli?

• Arkadaşlar bu iade talebinde bulunanlar sadece 3-6-9-12 aylık peşin ön ödeme yapıp satın alanlar ve bunun haricinde arkadaşını davet ederek kazanılan günler içinde iade gibi bir durum varmı ?

5-6 ay önceki ödeme için harcama itirazı alırlar mı hocam?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

evet 1-1,5 sene öncekine bile alıyorlar

Teşekkürler hocam. İtiraz ederken bir kısmı seçiliyorsa iyi.

• balomer kullanıcısına yanıt

müsait oldugunda yap.

fazla zaman kaybetme bence.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Bunu ben de merak ediyorum. Arkadaşını Getir’den içeride 50 gün kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 18 Aralık 2024; 17:26:37 >
  • Benimde 180 gün kaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BenFero kullanıcısına yanıt

Ödemediği paranın iadesini kim ister ki!  

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.