Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.320
Cevap
283
Favori
621.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap kapanmadan önce kaç günümüz kaldığını nasıl görebiliriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben de comnet mağdurlarindanim. Bugüne kadar hiçbir işlem yapmamıştım şimdi netgsm'e geçmeye çalışıyorum ancak elimdeki hizmet numarası ile abonelik göremedi. Comnetin online işlemler bölümüne girince hizmet numarası görünmüyor nasıl geçiş yapicam acaba bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_canary F kullanıcısına yanıt
    Umarım portu kaybetmemişsindir. Geçen gün türknete geçiş için son gün 18 Aralık diye sms gelmişti comnetten. Acaba direkt iptal mi ettiler ondan sonra.

Mevcut hizmetinizi TurkNet'e tasimaniz icin Son Tarih: 18.12.2024. Oncelikli geciş, ucretsiz 2 Ay internet ve kurulum. B001

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Netgsm müşteri hizmetleri taşıma olmazsa yeni abonelik için 1200 liraya yakın ücret alınacağını söylüyor

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Ben de ondan korkuyorum hocam sanırım öyle.oldu

Şimdi baktım evet öyleymiş. Ben sadece fiber olunca alıyor sanıyordum. Yeni aboneliklerde ücret almayan firma yok o zaman, mecburen hizmet numarasını öğrenmeden geçiş yapacaksınız, mecbur ödemek durumundasınız gibi, bugüne kadar neden beklediniz ki

• Evet arkadaşlar, iki ayrı ödeme için iş bankasına harcama itirazında bulunmuştum.

2 talebimden 1'i olumlu sonuçlandı. Ödediğim en büyük meblağı geri alıyorum. 400 günün yaklaşık 350 gününe tekabül ediyordur. Diğeri içinse beklemedeyim.

Her şey için hakem heyetine başvurmamak lazım. Tam harcama itirazlık bir durum var burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 20 Aralık 2024; 12:11:55 >
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt

hocam kurulumda modem istemediğimi belirtip almadım türk telekomla yaptığım görüşmelerde modem bende görünüyor büyük ihtimalle üzerimden düşmeyi unuttular modemi baya uğraştıracaklar anlaşılan

Kablonet'e bakabilirsiniz. 1 veya 2 yıl taahhütlü abone alıyor. Kurulum ücreti de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Banka baya hızlı davranmış, helal olsun, bakalım Enpara nasıl bir tutum izleyecek.

Migros netten ucretsiz yeni uyelikten yararlanabilirsin migros neti bi arastir yeni uyelikte kurulum aktivasyon vs yok diyor kisa bir sure icin 1200 tl bosuna verme

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Benim 2 hattım var. İkisini de türknete geçirdim. Fiber başladı vdsl olan diğer şehirde ve ancak önümüzde ki ay kullanabilirim. Türknet programında modem kurulumu yapılmadığını söylüyor o yüzden aktivasyon kısmından önce durmuş gözüküyor. Fixnetten bulunamadı dedi hizmet No yazınca. Portu kaybetmem değil mi?

• Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Hala itirazda bulunmayan varsa hemen bulunsun. İadeyi beklemek yerine böyle söke söke almak lazım.

İtirazı nasıl yaptınız süreci açıklayabilir misiniz?

Yüksek meblağ yatırmış kişiler için örnek olması açısından.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Hocam üyelik bilgileri (hizmet numarası), kalan gün sayısı, fatura, comnet'in internet hizmetini sonlandırma açıklaması olmak üzere 4 farklı belgeyi (ekran görüntüleri) yükleyip ücret karşılığı hizmetin alınmadığını yazmanız yeterli. Hakem heyetine başvurmaktan daha kolay. İş bankası'nda işlem yaparken kart bilgilerinden yaptığınız ödemeyi seçtiriyor zaten. Onunla ilgili ekstra bir işlem yapmaya gerek kalmıyor.

Hmmm.

Taşıma yapmayıp yeni abonelik yapanlar geçmişe dönük bilgileri bulamıyor comnet dakikasında siliyor.

• Kalan günler görünmüyor uygulamada.

• 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.