Hayırlı olsun, garanti bankası henüz geri dönüş yapmadı, sizin bankanız hangisiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (608. sayfa)
-
-
İyi de comnet tt alt yapısını kullanıyordu demek ki iyi olan tt ona geçin
-
itiraz@enpara.com 'a yazdığım ve ekte yolladiklarim.
xxxx Abone numarası ile internet hizmeti aldığım Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş. (Comnet) 05.12.2024 tarihinden beri sürekli genel arıza gerekçesi ile ayıplı hizmet olarak kullandım.11.12.2024 tarihinde ise Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet verdikleri internet hizmetlerini kesmiş olup firma hizmet veremeyeceğini uygulama ve internet sitesi üzerinden beyan etmiştir. Comnet’te bulunan ön ödemeli sistem ile benden hizmeti başlatmış olduğum tarih olan 10.10.2023 tarihinde 2148 TL ve sonrası ön ödemeli günlerim bitmeden 07.08.2024 tarihinde 6 ay daha hizmete ekleme yaptığım 1314 TL kesinti sağlanmıştır.(Kampanya dolayısıyla aylığı 279 TL yerine 219 TL’ye gelmiştir) . Kalan 165 gün hizmeti kullanamamış olup aradaki günlerin ücret iadesinin üyelik alırken kullandığım banka/kredi kartıma iadesini talep ediyorum (1314 TL 6 aylık=180 gün hizmette günlüğü 7,3 TL’ye gelmiş olup kalan 165 günümü hesapladığımda 1204,5 TL) . Saygılarımla.
Şikayet Edilen Kurum İsmi : Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri Ticaret A.Ş.
Vergi Kimlik Numarası : 2110660442
1204,5 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 22 Aralık 2024; 22:24:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Masal mı yazmış o
-
Cimer ilk açıldığı gibi değil hocam sonrasında birimlere yönlendirme yaptılar cevapları bot veriyor sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi konuda netbir bilgi verdilerki bunda versinler
Pek farklı değildi diye hatırlıyorum
-
Aynen ve thh de patlamaya başladı
-
yeni yada eski bir ödememi?
bana mantık olarak saçma geldi aylar önce ödenmiş bir şeyin itirazını yapıp geri almak.
ha şu olur yeni anlık dolandırılırsın yada firma konar anlık paraya itiraz edersinde .
ben yurtdışından dolandırılanlarda kartı kaptıranlarda gördüm olumlu sonucu bende fazla bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim.
birde işin garibi anlamadığım aylar önce ödenen parayı comnet çoktan cebe indirmiş oluyorki banka cebindenmi ödüyor? belki milyonlarca tl işlemli yağlı müşteri iseniz,müşteri memnuniyeti adına banka veriyordur onunda herkese olucağını sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2024; 3:16:1 > -
İtiraz tarihi geçmediyse veriyorlar parayı tabi sadece kredi kartı ödemeleri için geçerli bu harcama itirazı Ki zaten comnet dolandırıcı gibi davranıp kapanmadan 1 ay önce veya 1 hafta kala millete taahhüt yeniletmiş yada yeni müşteri yapmış milleti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Aralık 2024; 3:30:39 > -
Comnet 7 gün içerisinde modemi yollamazsanız ceza gelir gibi bir mesaj atmış, ulan param zaten içeride kaldı üzerine modemle tehtid ediliyorum, benzer durumu yaşayan arkadaşlar nasıl bir yol izleyecek modemleri yolladınız mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 09.07.2023 tarihinde 35mbit 1188tl ödeme yapmışım. O tarihte internet fiyatı ne kadardı hatırlayan var mı? 12 aylık satın almışım sanırım 99 tlye denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 23 Aralık 2024; 10:19:49 >
Arkadaşlar Comnet paraların İade edileceğini özellikle belirtmiş ama siz İade olmayacağını mı düşünüyorsunuz ben harcama itirazı falan yapmadım açıkçası
-
Yapsaydi simdiye kadar yapardı neyi bekliyor?
iade edecekte ne zaman 7 güne kadar vakit verdim hala ses seda yok. Yarın 7 gün oluyor. 190 günüm var. Tam 190 günü mü iade edecekler. Yukarda insanların belli gününü silmişler anlamadım.
-
14 gün içinde iadelerin yatması gerekiyor. Eğer iadeleri yanlış veya eksik hesaplayıp hesabınıza olması gerekenden az bir tutar geçmesi gibi durumlar yaşanmaması için tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz.
Faturaların tamamı üzerinden itiraz oluşturdum tam para iadesi istiyorum ben mesela. Dava süresince iade yapılsa bile herhangi bir eksik ödemede mahkeme kararını bekleyeceğim.
-
6 aylık o tutar.
Ee hocam sizin 1 yıllık hizmet süreciniz tamamlanmış zaten geri ödeme nasıl yapacaklar ki?
İadeleri vermeceğiz diye mi söylemeleri gerekiyordu? Tabikide öyle diyecekler. Ha, verip vermyeceklerini bilemeyiz ancak kurucusunun LinkedIn hesabını kapatması, süreç hakkında sonradan başka açıklama olmaması bunlar sıkıntı. 11 aralıkta kapandı, bugün ayın 23'ü. 14 gün süreleri var.
İadesi gelen var mı? Yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X