Arkadaşını getir kampanyası kazanılmış bir haktır. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (609. sayfa)
-
-
Hangi banka acaba?
Bende Yapıkredi'den yaptım bekliyorum...
-
Arkadaşlar comnet'ten turknet gigafiber'e geçiş yaptım, turknet kendi modem ve ont cihazını taktı. Comnet ile kullandığım modem ve ont cihazı boşa çıktı. Bunları comnet'e yollamalı mıyım? İnternette araştırdğımda bazı yerlerde Ont cihazı dairenin malıdır deniyor ama comnet'e göre modem ve ont cihazı gönderilmesi gerekiyor. Bu arada comnet'ten modem ve ont cihazı iadesi için bana herhangi bir mesaj iade gelmedi. İçerde 556 günüm kaldı, tabii ki paramı da iade etmiş değiller. Benim gibi Turknet gigafiber'e geçiş yapan var mı?
-
Siz ödeme yapmayarak arkadaşını getir kampanyasından yararlandınız ve mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz ama çoğu kişi peşin ödeme yaparak hizmetini alamadı ve ayrıca arkadaşını getir kampanyasında da yararlandırılmadılar. 180 günden fazla süresi olanların referanslarına 0 gün işletildi.
Hizmeti sonlandırarak bu kampanyı da iptal etmiş oldular ve hizmet sonlanana kadar kampanyadan faydalanmışsanız hakkınızı kullandınız kabul edilir kalan günleri iade etmezler. Fatura ibrazı olmayan bir hediye kullanım hakları için iade yapmak comnetin insiyatifinde ama yasal olarak zorunlulukları yok.
-
Ben de yapı kredi kullanıcısıyım. İtirazı şubeden online telefon ne şekilde yaptınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yasal süre son extrenin son ödeme tarihinden max 10 gün sonrası sadece yeniler faydalanırda ,eskilerin olucağını sanmam ha çok hatırlı yağlı müşterisindir banka cebinden ödeyebilir memnuniyet adına onu bilemem.
sonuçta yağlı müşterilerine promosyon benzeri şeyler bile dağıtanı dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2024; 14:4:7 > -
Müşteri hizmetleri aracılığı ile kayıt aldılar; gönderdikleri formu doldurdum...
-
sırtında taşmı taşıdın,alın terimi akıttınmıda hakkın oluyor o senin, o bir promosyon hediye firma batmasa bile keyfi iptal etme hakkı kanunen var hiç bir hakkınız hukukunuz yok.
ödediğiniz para yatsında siz ona bakın,böyle saçma uyduruk haklarla boş vakit geçirmeyin.
hatta o kampanyanların altında küçük punto ile hepsinde yazar tüm hakları iptal edim hakkı bize aittir diye bir tüketici hakkın yok diye yazıyorlar onu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2024; 16:9:0 > -
İnterneti 1 hafta süründürüp sonunda bir gün kesip ortadan kaybolan firmanın paranı günü gününe hesaplayıp iade edeceğini mi düşünüyorsun ? Eğer ki kapatacaklarının önceden bildirseler, iadeler için plan yapsalar anlardım lakin bu davranış hiç de iyi niyetli gözükmemekte. Bir yıllık peşin ödemeler yapıp bu tarz şirketlere güvenmemek gerektiğini yaşayıp gördük.
-
Arkadaşlar gerekli eklemeyi yapmışlar ben de bir ilave yapayım. Benim abonelikte 2 ay ödenmiş hakkım kaldı, diğer arkadaşların 100-200-300 gün hakkı olanlar bile var.
Firma hizmetini sonlandırmışken ve ödenmiş günlerin iadesi bile yapılmamışken, hediye günlerin iadesini istemek gülünç durumdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dertleri başka hocam. Arkadaşını Getir'den kalan günleri alamazsın değil, umarım alamazsın diye düşünerek yazıyorlar. Sanki sen hakkını talep ettiğinde, kendilerinin içerde kalan paralarını almasına engel oluyorsun. Kafaları böyle çalışıyor.
-
300 küsür günüm vardı. Son indirim fırsatları ayağına senelik kitlediler .d iade edeceklerini pek sanmıyorum.
Comnet modemini iade için yollayan var mı?
Biliyorum, tipik anadolu irfanları.
-
yok birde bankanın kafasınıda karıştırıyorlardır felç ediyorlardır,geçmiş üstünden 6 ay-1 sene ödeyeli hediye günümü isterim demeleri nedesem bilemdim gülünç yani dediğin gibi.
%1 bile ihtimal vermiyorum ödeyecekleri varsada ödemezler zaten konuyu takip edicem bende merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2024; 18:37:50 > -
Hediye günlerin ücretini isteyen arkadaşlar biraz bozulmuş yazdıklarımıza hocam. Biz köre tek göz istiyoruz, onlar iki gözü de olsun diyorlar
Dediğiniz gibi iade yapmaz bunlar, THH sonucunda da icraya vermek filan biraz uğraştırıcı. En iyisi o da olursa banka yoluyla ödeme itirazı gerçekleşmesi.
Bende bunu merakediyorum. Ben henüz yollamadım. Genel olarak durum nedir acaba..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X