Kullananların değerleri güzel askerlik işini halledeyim eğer netspeedde bir sorun bulursam yada o zamana kadar comnet piyasaya oturursa geçerim ping değerleri iyiye benziyor. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (8. sayfa)
-
-
sonuçlar güzel yurt içinde çok bi fark yok gibi ama yurt dışı iyi gözüküyo. kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. -
merhabalar sanırım netspeed kullanıyorsunuz netspeedin ping değerleti aşağı yukarı comnet ile aynımı yani ping değerleri nasıldır -
quote:
Orijinalden alıntı: akerolBen de bugün başvurumu yaptım. Türknetten geçiş yapıcam. Geçişim yapıldıktan sonra istatiklerimi buraya atarım. Turknet'ten ayrılma sebebim yurtdışı ping sürelerindeki gereksiz dalgalanma ve artış. Geçen sene aralık ayında türknete geçtim. Geçen sene aralık ayı tğrknet ile şu anki türknet arasında dağlar kadar fark var. Kullandığım 12 aylık süreçte 9 ayı tamamen memnun olarak geçirdim ama son 3 aydır bi gariplik var. Hepinizin bildiği satürasyon olayından ben de muzdarip oldum. Bu durum da biraz son nokta oldu benim için. Fotoğraflarda şu an güncel ping değerlerimi görüyorsunuz.
STEAM VİYANA SUNUCUSU
Steam west sunucusu
LOL tr sunucusu
Google dns sunucusu
Cloudflare dns sunucusu
Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere paket kayıpları var ve kendileri bunu kabul etmiyorlar. Ne yazık ki severek geldiğimden Turknet'ten üzülerek ayrılıyorum. Comnet'e geçtikten sonra değerlerimi bu postu düzenleyerek eklerim.
Birebir seninle aynı düşüncedeyim.Merakla yeni tecrübenizi bekliyorum.Umarım yurtdışı oyunlarda istediğimiz konforu sağlarız.
-
Türknet 100Mbit kullanıcı olarak bende Comnet geçiş işlemini başlattım.Umarım yurtdışı oyunlarda ping değerimiz iyi olur hayırlısı
-
Sonuçları bekliyorum turktelekomdan gectigim halde yurtdisi pingim düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemden Snr ayarı yaptığım için modeme gelen hız 94 mb civarı frankfurtserverlarında da speedtest 77-82 arası gezindi.
-
https://forum.donanimhaber.com/comnet-ping-degerlerim-turktelekomdan-gecis-yaptim--147130168
Detaylı Türktelekom- Comnet Ping karşılaştırması yaptım
-
Merhaba yeni üyelikte kurulum aktivitasyon gibi ücretler alınıyormu? -
yerinde kurulum 130 tl
65 tl aktivasyon ücreti istiyorlar 1 ay içinde beğenmeyip iptal ederseniz tam para iadesi
-
Merhabalar benimde taahhüt bitimime 2 gün kaldı şimdi evrakları yükleyeceğimde comnet bireysel abonelik sözleşmesi, işletme değiştirme talep formunu doldurup yükleyeceğim.
Kimlik fotokopisini de yüklemem gerekiyor mu ?
-
evet sitede zaten belgeleri yüklerken ne yüklediğini seçip yüklüyorsunuz
seçeneklerden kimlik seçip önlü arkalı fotoğrafını çekip yükleyin
-
Kurulum aktivasyon ücretleri çok yüksekmiş.Peki kendi ttnetten alınma modemimizi kullanabiliyormuyuz bilginiz varmıdır? -
tabiki modem almak zorunda değilsiniz istediğiniz modemi kullanın ben keenetic kullanıyorum mesela
-
bu firmanın internet ödemelerini nereden nasıl yapıyorsunuz tam olarak, internet hizmeti için hiçbir banka ile anlaşmaları yokmuş keza evrak gönderimi için kargo ilede anlaşmaları yokmuş ve gönderi ücretini müşteri ödüyor dedi müşteri hizmetleri , 2021 yılında havale eft ile ön ödemeli abonelik ve kargo ücreti olayı biraz tuhafıma gitti açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 24 Aralık 2020; 0:28:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesinde Hizmet süresi uzatma bölümü var kontör yükler gibi ödeme yapıyorsunuz ister aylık ister 3,6 aylık gibi seçenekler var
-
Hocam firma data center bu alana yeni el attılar ondan oturuşması zaman alır zaten POP eksikleri var
-
Firmayı 1 haftadır kullanıyorum öncelikle çok memnunum onu belirteyim.
Netspeed dalgalanmalar akşamları pandemiden dolayı sunucu yetersizliği filan vardı.
Mesela netspeed 8 db kullanamıyordum 2-3 saat alıyordu bağlanması fakat comnete geçince 6 db çektim modemi kopma olmadan kullanıyorum iç tessisati düzeltmeme gerek kalmadı. Firmayla alakalı olmaması lazım bu durum ama anlamadım paylaşmak istedim.
Hız olarak stabil hız veriyor ping olarak netspeed daha iyi olduğunu düşünüyorum zaten aşağıda video var ordan izleyebilirsiniz.
Şimdi şu müşteri hizmetler konusuna geleyim, arkadaşlar kusura bakmayın da insan gibi konuşsanız insan gibi cevap alırsınız üst perdeden konuşuyorsunuz para veriyorum diye her şeyi yapabileceğinizi düşünüyorsunuz.
Adamlar iyi yapmış burada yanlış bir şey yok nasıl konuşursan öyle karşılık alırsın ama büyük firmalarda tabi ses çıkaramıyorlar bu firma öyle değil :)
Müşteri hizmetleri ile 15 dakika konuştum hayatım boyunca bir arkadaş gibi ilk defa konuştuğum firma.
Bu firmayı büyük firmalarla kıyaslamayın, kıyaslayacağınız firmalar Netspeed,Türknet,millenicom gibirnet filandır.
EĞER ALT YAPINIZ VDSL VE FİBER DESTEKLİYORSA OTURDUĞUNUZ YER İSTANBULSA KESİNLİKLE COMNET KULLANIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 24 Aralık 2020; 10:33:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ciddi0yerinde kurulum 130 tl
65 tl aktivasyon ücreti istiyorlar 1 ay içinde beğenmeyip iptal ederseniz tam para iadesi
Başka firmadan geçiş yapıldığında da aktivasyon ücreti gibi bir ödeme isteniyor mu bilginiz var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: diciottoBaşka firmadan geçiş yapıldığında da aktivasyon ücreti gibi bir ödeme isteniyor mu bilginiz var mı?
Alıntıları GösterTürknet geçiş sürecindeyim herhangi bir ek ücret alınmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X