Şimdi Ara

Compact makine ve alınacak yer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaşlarım, bu tip başlıklardan yaklaşık 1 milyon adet var biliyorum Öncelikle forum kirliliği oluşturduğum için özürdilerim.

Şimdi sadete geleyim. Her zaman olduğu gibi bir arkadaşım tavsiye istedi, 500tl limitle fotoğraf makinesi alınacak. Şöyle bir baktım ve seçenekleri sıraladım ben kendimce, öncelikle onları yazayım.

Fuji f2500hd
    f1600hd
    f1500 ( Türkiye garantili almak isterlerse )
    f200 ( bunun birde exr olanı mı var yoksa aynı şey mi? )
    Sony w380
    wx1
    Canon ixus 100 ve ya 95 ( Türkiye garantili almak isterlerse )

Bunlar arasından hangilerini daha çok tavsiye edersiniz? Ayrıca fazla işe yaramayacağını düşündüğüm Türkiye garantisi için bol miktarda para dökmek yerine yurtdışı daha iyi bir model aldırmak istiyorum. Bu konuda ne dersiniz? Ve yurt dışı olayı için alışveriş yapabileceğimiz güvenilir satıcılar( gittigidiyor, Hayyam ve ya Doğu Bank'tan ) önerebilirmisiniz?

Teşekkürler iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 27 Mart 2010; 17:36:46 >

• Up...
  • sana önerim şu an satışta olan fujifilm f30 modelidir...
  • Teşekkürler. Başka tecrübesi olan yok mu?
  • hızlıal,fotozeynep ve fotoragfium bi bak en uygunolanları.
  • Aralarından tercihim f200 olurdu bu arada Fujifilm FinePix F200 EXR modelin asıl adı kısaca f200 diye anılıyor. Gittigidiyordan stardigitime, camsdigital (asıl olarak dslr ürün getiriyor ama mesaj ile ulaşıp istediğiniz ürün için fiyat alabilirsiniz) önerebilirim, forumda da biolog_hakan yurt dışından ekipman getirtiyor galiba kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Alırken yedek batarya, 8gb kart vs gibi ekstraları da alın daha sonradan uğraşmazsınız.
  • siz tavsiyelere göre model konusunda fikrinizi netleştirirseniz ben yardımcı olmaya çalışırım. anlık kampanyalara vb ye göre şuan danışıtığınız modeller için tek tek fiyat veremiyorum. almak istediğiniz öodeli siparişiniz sırasında araştırıyor ve en uygun şekilde temin etmeye çalışıyoruz. aklınıza takılanları pm den ulaşabilirsinz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplar için ama gerek kalmadı artık, komuyu açalı da çok oldu zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.