Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
232.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hurdacı

oyunu steamdan almış bulunuyorum şu anda:) beta nın net bir saati var mı? 24:00 dan sonra mı açılacak?

Büyük ihtimalle akşam 9 gibi yüklemeye açılır.
  • betada paralı dimi :D
  • beta açıldı sanırım
  • quote:

beta açıldı sanırım

Beta açıldı hocam 6 gb boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

quote:

beta açıldı sanırım

aynen, başladım indirmeye
  • quote:

quote:

quote:

beta açıldı sanırım

Oyunla ilgili ilk izlenim korkunç derecede dengesiz mortar takımı oyunu bitirmiş cok kotu yapay zeka ayarsız hıcbır ayarda yenılmıyor ınanılmaz guclu onun dısında güzel hava sartları kotulesınce askerlerınız donmaya baslıyor ya base cekeceksınız yada ates olan bır yere yakın koyacaksınız yoksa donarak oluyorlar ama mortar cok dengesız olmus

• daha inmedi benim :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beta açıldı sanırım

Oyunla ilgili ilk izlenim korkunç derecede dengesiz mortar takımı oyunu bitirmiş cok kotu yapay zeka ayarsız hıcbır ayarda yenılmıyor ınanılmaz guclu onun dısında güzel hava sartları kotulesınce askerlerınız donmaya baslıyor ya base cekeceksınız yada ates olan bır yere yakın koyacaksınız yoksa donarak oluyorlar ama mortar cok dengesız olmus

Bu yorumun beta için mi? alpha da öyleydi. beta da onu biraz düzeltirler diye sanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

quote:

quote:

quote:

beta açıldı sanırım

Bu yorumun beta için mi? alpha da öyleydi. beta da onu biraz düzeltirler diye sanıyordum.

maalesef duzelme yok oyunu baltalıyor resmen mortar

• 2 saat kadar oynadım.pek tad alamadım oyundan.
  • Oynayanlar eklesin yav çok tokat yiyoruz birde fps düşüsü çok yaşanıyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqnyc

Oynayanlar eklesin yav çok tokat yiyoruz birde fps düşüsü çok yaşanıyo :(

Steam nickim estel_81 ekleyin oynayalım fps dusmesı yasamadım su ana kadar 2 extra yukleme yaptı oyun sanırım balance ayarlamaları yapmaya basladılar karlı haritalar cok ilginc bazı bölgelerde askerler donmaya başlıyor ve ara ara tipi başlıyor görüs alanı azalıyor askerler donuyor ates olan yerlere yakın tutmalısınız ama rakıp askerlerının hayatını hıce sayıp saldırmaya devam edıyor donan askerler vurulup olenler olurken surunmeye calısanlar
    tank sesleri patlamalar cok güzel gercek stratji oyunu bence rusya da savaştığınızı her an anlayıp yaşıyorsunuz denge sorunlarını asarsa oyun muthıs olucak
    bu arada level aldıkca farklı ozellıkleralıyorsunuz askerlerınızın daha ıyı nısan alması daha fazla health olması gibi araclarınızın da kamuflaj rengını belırleme sansınız var güzel dusunulmus bu arada stuka sevenler varsa sirenleri calarak pikeye geçip bombasını bırakması güzel uçağı göremiyorsunuz ama sesi yeter cokda etkili
    rus askerlerının hurra diye bağırıp taaruza gecebılıyorlar 10 sn boyunca hızları artıyor almanlar buna mg 42 ile cevap veriyorlar ise bu sefer t-34 ler giriyor karsılarında ferdinand ağır yankı hakikaten ağır bir arac cok güçlü ve büyük tankların enerjısı bellı bir seyiyenın altına duserse ıcındekı askerler tankı terkediyorlar bunları kendi askerlerinizle alabiliyorsunuz oyundaki en büyük eksik mortarların cok güçlü olması ve yapay zeka en kolayda bile sizi yeniyor :) izlenimlerim bunlar ciddi bir strateji olmuş casual kesinlikle değil ve rus cephesi batı cephesine hiç benzemiyor doğada sizin düsmanınız

• Kapalı betaya nasıl katılıyoruz gençler hala öyle bi şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Kapalı betaya nasıl katılıyoruz gençler hala öyle bi şansım var mı?

steam den alırsan oyunu ön siparişle katılırsın hocam.

almadan açık beta olacak mı onuda bir araştır istersen.
  • oyuna şimdi girebildim ama skirmish modu yok mu? online kısmı var sadece
  • Değer mi vereceğimiz paraya beyler.Ona göre alacağım da
  • laptop oyunu kaldırmıyor sanırım en düşük ayarlarda bile kasma var, hazirana kadar masaüstüne geçmem lazım. rus ordusunu deniyorum şimdilik.
  • quote:

laptop oyunu kaldırmıyor sanırım en düşük ayarlarda bile kasma var, hazirana kadar masaüstüne geçmem lazım. rus ordusunu deniyorum şimdilik.

Hocam oyun nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Film berbat olmuş bu arada...

Aynen yaa güzel başlıyor aslında sonra bizim kafadarlar hadi bi Almanya'yı tura çıkalım havasında geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

laptop oyunu kaldırmıyor sanırım en düşük ayarlarda bile kasma var, hazirana kadar masaüstüne geçmem lazım. rus ordusunu deniyorum şimdilik.

Hocam oyun nasıl?

şu anda pek zevk alamadım birimleri tanımaya çalışıyorum, laptop kaldırmadığından olsa gerek coh un hızlı oynanışı yok gibi. tam kesin yorumu biraz daha oynadıktan sonra yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.