Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
232.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Değer mi vereceğimiz paraya beyler.Ona göre alacağım da

steam den ön siparişle alırsan iptal edebilirsin hocam.

gift yada trade olanları iptal etmiyorlar ama.

ilk izlenimim çok olumlu değildi ama şimdi fena gelmiyor.
  • Daha kapalı beta aşamasında arkadaşlar, çok büyük umutlarla yaklaşmayın, optimizasyon, bağlantı ve denge problemleri olacaktır. Siz test edip, geri bildirim verin ki firmaya biz oyun çıktğı zamana yaşamayalım bu sorunları
    Şu an NDA olduğu için video veya ekran görüntüsü paylaşamak yasaktır büyük olasılıkla. Açık betaya kadar (ki olur mu bilmem) Fazla video ve ekran beklemeyin.
  • Dün akşam Pc Gamer facebook üzerinden beta key dağıtıyordu.Bende son anda katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

quote:

Değer mi vereceğimiz paraya beyler.Ona göre alacağım da

steam den ön siparişle alırsan iptal edebilirsin hocam.

gift yada trade olanları iptal etmiyorlar ama.

ilk izlenimim çok olumlu değildi ama şimdi fena gelmiyor.

Ön sipariş 60 dolar hocam.Yani steamden.Ben keylerle alacağım 37 tl civarında bulurum
  • quote:

ben beta test edin,karar verin diye söylemiştim hocam.37 tl ye alınır oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

quote:

ben beta test edin,karar verin diye söylemiştim hocam.37 tl ye alınır oyun

Akşam alacağım sanırım .Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 4 Nisan 2013; 16:58:09 >
  • collector's edition ssürümü steamdan kaldırılmış mı, o sürümü almıştım bir sorun olmaz değil mi? içeriklere yinede kavulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 6 Nisan 2013; 15:43:56 >
  • Oyunun kapalı betasının 16 Nisan' da sona ereceğini duydum, doğru mu? Ben de oyunu pre-order yaptım. Oynayanlar eklerse sevinirim steam id: Bierhoof_USA
  • Ben de betaya katılldım optimizasyon beta strees test olduğu için kötü her şeyi low ayara alıp ünitleri inceledim oynanışa baktım oyun güzel çıktığı zaman kutulu almayı düşünüyorum koleksiyonum için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 9 Nisan 2013; 20:07:24 >
  • Betadan bazı analizlerim eski oyunla kıyaslama.

Mangalar el bombası,molotov vb. Patlayıcıları eski oyuna nazaran daha seri kullanıyor.
    El bombası hasarı düşük
    Menü karışık olmuş.eski oyunda sadelik hakimdi
    Kontrol noktalarının işlevini belirleme avantajı
    Mg timleri zayıf kalmış pin etme oranı düşük

Şimdilik bu kadar yine editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tales of valor'ı ultraya aldım HD7950 ve Fx6100 ile. Ancak FPS bazen 30'lara kadar düşüyor, adam gibi stabilite yok. Oyunun hiç bir yamasını yapmadım, belki bu yüzdendir. Fx5200 ve Pentium 4 ile daha iyi performans alıyordum diyebilirim.
    Umarım yeni oyun ATI kartlarda daha iyi performans verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir video geldi, oyun içi görüntülerden oluşan;

• quote:

Orijinalden alıntı: Akula-87

Oyunun kapalı betasının 16 Nisan' da sona ereceğini duydum, doğru mu? Ben de oyunu pre-order yaptım. Oynayanlar eklerse sevinirim steam id: Bierhoof_USA

lanet laptop kaldırmadığından oyundan zevk alamadım ve oynamıyorum. masaüstüne geçeceğim yaza kadar. bu arada 16 nisan da biteceğini nerde duydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

quote:

Oyunun kapalı betasının 16 Nisan' da sona ereceğini duydum, doğru mu? Ben de oyunu pre-order yaptım. Oynayanlar eklerse sevinirim steam id: Bierhoof_USA

lanet laptop kaldırmadığından oyundan zevk alamadım ve oynamıyorum. masaüstüne geçeceğim yaza kadar. bu arada 16 nisan da biteceğini nerde duydunuz?

reddit de biri yazmıştı sanırım 1 nisan akşamı yarın başlıyor ama şu tarihte bitecek diye ama ben de sanmıyorum doğru olduğunu bu sebepten sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akula-87 -- 11 Nisan 2013; 5:57:13 >
  • Dil dosyalarına baktım, hatta bir kısmını Türkçeleştirdim.

İyi haber: Oyun Türkçe karakterlerin tamamını destekliyor yani "ğ,ç,ş" vs harfleri destekliyor.

Kötü haber: Çeviri işi uzun sürebilir, çünkü şu halinde bile eklenmemiş satırlar var ve dosya boyutu 2mb'a yakın.

Bu da dil dosyasının büyüklüğüne işaret ediyor.

Neyse Hazirana kadar vakit var. Oyunçeviri'den birileri ulaşırsa eğer Segaya ya da yetkili kimse onlara oyuna Türkçe dil desteğinin geleceğini umuyorum.

Hazır önümüzde Dota 2 gibi bir oyunda Türkçeleştirilmişken bu olaya oyunun yapıcıları sıcak bakar gibi duruyor.
  • ben tales of valor u kısmen türkçeleştirdim. dil dosyası hakkında fikrim var. bu kadar karmaşık bu kadar iğrenç bir dil dosyası olamaz :D zaten senaryo altyazılarını çevirmeye başladıktan sonra pes ettim. çok fazla emek ve vakit istiyor.
  • quote:

arda_skl bu arada bedava key dağıtıyolar hala 500 tane kaldı bende 1 tane kaptım [simage][/simage]http://l1304.hizliresim.com/18/h/m3v5k.png[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 15 Nisan 2013; 20:55:54 >
  • son 460 koşun koşun
  • beta 16 nisanda sona erecek diyolar doğrumu yani 1 gün sonra :SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

beta 16 nisanda sona erecek diyolar doğrumu yani 1 gün sonra :SS

Nasıl alıcaz Check back soon for our fan offer. yazıyor facebook ta
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.