Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

beta 16 nisanda sona erecek diyolar doğrumu yani 1 gün sonra :SS

Nasıl alıcaz Check back soon for our fan offer. yazıyor facebook ta

edit bitmiş bende facede gördüm 2500 keyi yarım saatte bitirmişler

• bu beta stress test yani 26 mayısa kadar sürecek
  • quote:

quote:

quote:

Ben kaptım bir tane.Yeniden deneyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

quote:

Ben kaptım bir tane.Yeniden deneyin hocam.

hocam ben aldım Reliq hocam için söylüyordum

• Aldım yanlış yere girmişim teşekkürler
  • quote:

Aldım yanlış yere girmişim teşekkürler

rica ederim steam id ne hocam oyun iniyor oynarız arda_skl id
  • 20 dakikalık tecrübemle söyleyebilirm ki birçoğunun derin ve karmaşık bulduğu bu oyunu olduğundan da karmaşık göstermeyi başaracak rezalet bir arayüzü hazırlamışlar. Yeni eklenen pek birşey göremedim ama yıllardır multi coh oynadığım halde çok zorlandım oynarken hemde easy cpu ya karşı. Bir diğer sorun da tabi performans, oynayışınızı çok etkiliyor. Animasyonlar ve grafikler güzel görünüyor ayrıca oyun daha dengeli gibi ama bunlar 20 dakikada anlaşılmaz tabi. Daha sonra uğrarım buraya tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191

20 dakikalık tecrübemle söyleyebilirm ki birçoğunun derin ve karmaşık bulduğu bu oyunu olduğundan da karmaşık göstermeyi başaracak rezalet bir arayüzü hazırlamışlar. Yeni eklenen pek birşey göremedim ama yıllardır multi coh oynadığım halde çok zorlandım oynarken hemde easy cpu ya karşı. Bir diğer sorun da tabi performans, oynayışınızı çok etkiliyor. Animasyonlar ve grafikler güzel görünüyor ayrıca oyun daha dengeli gibi ama bunlar 20 dakikada anlaşılmaz tabi. Daha sonra uğrarım buraya tekrar

arayüz bildiğimiz coh arayüzü. hatta ekstra bilgiler dahi veriyor. fakat öyle bir sanatsal çalışması var ki, çoook göz yorucu ve karmaşık gösteriyor arayüzü. her taraf rengarenk, çocuk oyunu gibi yapmışlar. iğrenç bi halde.. menülerde aynı temada. umarım piyasaya çıkana kadar düzeltirler. bende beta tester olduğumdan forumlarda sürekli dile getirip, dikkat çekmeye çalışacağım.

yeni eklenen derken neyi kasıt ettin bilmiyorum ama oyun ilk coh tan farklı olarak çok fazla radikal değişikliklere sahip, ve hepsini de olumlu karşıladım ben. alt alta liste yapsanız gayet uzun bi liste olur. neden böyle söyledin anlamadım

• yeni eklenen tonla özellik var, denge konusunda birşey diyemeyeceğim ama koskoca bir rus ordusu bile benim için yeniliktir. doğa şartlarının oyuna etkisi olsun, grafikler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

yeni eklenen tonla özellik var, denge konusunda birşey diyemeyeceğim ama koskoca bir rus ordusu bile benim için yeniliktir. doğa şartlarının oyuna etkisi olsun, grafikler olsun.

hocam oyun 4 gb ramle açarmı acaba beta stress test yani
  • quote:

quote:

yeni eklenen tonla özellik var, denge konusunda birşey diyemeyeceğim ama koskoca bir rus ordusu bile benim için yeniliktir. doğa şartlarının oyuna etkisi olsun, grafikler olsun.

hocam ben 3 gb ramle açtım oyunu, 9600m gt ekran kartım var ama en düşük ayarlarda anca açtı onda bile hafif kasıyordu oyun. ben ekran kartından kaybediyordum. ekran kartın iyiyse medium ayarlarda açarsın.
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben 3 gb ramle açtım oyunu, 9600m gt ekran kartım var ama en düşük ayarlarda anca açtı onda bile hafif kasıyordu oyun. ben ekran kartından kaybediyordum. ekran kartın iyiyse medium ayarlarda açarsın.

hocam amd hd 5500 serisi 1770 hafıza var

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

20 dakikalık tecrübemle söyleyebilirm ki birçoğunun derin ve karmaşık bulduğu bu oyunu olduğundan da karmaşık göstermeyi başaracak rezalet bir arayüzü hazırlamışlar. Yeni eklenen pek birşey göremedim ama yıllardır multi coh oynadığım halde çok zorlandım oynarken hemde easy cpu ya karşı. Bir diğer sorun da tabi performans, oynayışınızı çok etkiliyor. Animasyonlar ve grafikler güzel görünüyor ayrıca oyun daha dengeli gibi ama bunlar 20 dakikada anlaşılmaz tabi. Daha sonra uğrarım buraya tekrar

arayüz bildiğimiz coh arayüzü. hatta ekstra bilgiler dahi veriyor. fakat öyle bir sanatsal çalışması var ki, çoook göz yorucu ve karmaşık gösteriyor arayüzü. her taraf rengarenk, çocuk oyunu gibi yapmışlar. iğrenç bi halde.. menülerde aynı temada. umarım piyasaya çıkana kadar düzeltirler. bende beta tester olduğumdan forumlarda sürekli dile getirip, dikkat çekmeye çalışacağım.

yeni eklenen derken neyi kasıt ettin bilmiyorum ama oyun ilk coh tan farklı olarak çok fazla radikal değişikliklere sahip, ve hepsini de olumlu karşıladım ben. alt alta liste yapsanız gayet uzun bi liste olur. neden böyle söyledin anlamadım

Katılıyorum,oyunadaki birimlere getirilen özellikler güzel yalnız eski oyuna nazaran arayüz çorba gibi.oyuna aşırı yabancı hissiyatı veriyor ve göz yoruyor.arayüzü değiştirirlermi ? bilemiyorum.olmazsa çözüm olarak Moddb sitesinden bazı yararlı Modlar yayınlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• medium ayarlarda rahatça oynayabileceğini düşünüyorum.

Sistem Gereksinimleri
    Processor: 2Ghz Intel Core2 Duo or Equivalent
    Memory: 2GB RAM
    Hard Disk Space: 20GB
    Video Card: 256MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 or RadeonHD 2900)
    Additional: Internet Connection

steamdan aldığım sistem gereksinimleri bunlar. en düşük için sanırım bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Evet arayüz hakkında bahsettiğim şey aşırı sanatsallık. Fazladan faydalı bilgiler eklenmiş mesela kısayol tuşları komutların hemen altında duruyor ki olması gereken bu ama gereksiz italik duran yazılar incelik-kalınlık ayarı yapılamamış bu yüzden gözü yoran ekranın yarısını kaplayan çok amatör bir arayüüz. Birinci oyunun izinden gidilse keşke.

Ben direk Almanlarla 20 dk oynadım yeni eklemelerin ötesinde var olanın değiştirilmesi gözüme çarptı. Yeni eklemelerin çoğunu görememişim o zaman.
    Mesela alman birimleri de artık savaşarak rütbe kazanabiliyor. Birim sayısı önceki oyundaki gibi rakibe karşı az değil (4 kişilik müühendis mangası). Oyun içi görsellikte de binaların arttık sığınak gibi bir hal aldığını gördüm. Tam kavrayamadım ama heralde bu man power veren noktaları mühimmat veya yakıt noktasına dönüşttürebiliyoruz.

• Üsttteki mesajımı değiştiremiyorum hata veriyor,

Seslerden bahsetmeyi unuutmuşum ilk oyundaki gibi sesler yine muazzam! Bundan bahsetmemek resmen hakaret gibi oldu :)
  • beyler steam hesabım rohirrimeren.. profil adım pplhntr, beraber oynamak isteyenler eklesin
  • OYUN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI MAALESEF

ARTILAR: YENİ BİRİMLER, EFEKTLER

EKSİLER:BİRİMLER DIŞARDAN GELİYOR, GELEN BİRİMLERİN BAZILARI DIŞARIDA BEKLİYOR GELMİYOR, ARAYÜZ REZALET, BEN DİĞER ÜLKELERİNDE OYUNDA OLMASI GEREKLİ DİYORUM, ŞU AN KULLANDIĞIM SİSTEMDE FULL GRAFİKTE COH TALES OF VALOR'U NEREDEYSE AYNI GRAFİK ÖZELLİKLERİ İLE OYNUYORUM (PATLAMA EFEKTLERİ HARİÇ), DOKTRİN SEÇİMİ İÇİN AÇILAN TABLO BENCE ÇOK KÖTÜ, VS... AMA DAHA BETA AŞAMASINDA COH'UN 2006 DA ÇIKIP ŞU ANDA EN OYNANABİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK OYUNA GELECEK YAMAYDI MOD FELAN FİLA 2 SENE SONRA BU OYUN KARALI HALE GELİR TAHMİNİM TABİ YAPIMCI SEGA OLUNCA BUNUN İÇİN YATIRIM YAPACAK MI FELAN FİLAN BİLMEM AMA GELSİN BAKARIZ DAHA ÇIKMADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacı_Bumbala

OYUN BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI MAALESEF

ARTILAR: YENİ BİRİMLER, EFEKTLER

EKSİLER:BİRİMLER DIŞARDAN GELİYOR, GELEN BİRİMLERİN BAZILARI DIŞARIDA BEKLİYOR GELMİYOR, ARAYÜZ REZALET, BEN DİĞER ÜLKELERİNDE OYUNDA OLMASI GEREKLİ DİYORUM, ŞU AN KULLANDIĞIM SİSTEMDE FULL GRAFİKTE COH TALES OF VALOR'U NEREDEYSE AYNI GRAFİK ÖZELLİKLERİ İLE OYNUYORUM (PATLAMA EFEKTLERİ HARİÇ), DOKTRİN SEÇİMİ İÇİN AÇILAN TABLO BENCE ÇOK KÖTÜ, VS... AMA DAHA BETA AŞAMASINDA COH'UN 2006 DA ÇIKIP ŞU ANDA EN OYNANABİLİR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK OYUNA GELECEK YAMAYDI MOD FELAN FİLA 2 SENE SONRA BU OYUN KARALI HALE GELİR TAHMİNİM TABİ YAPIMCI SEGA OLUNCA BUNUN İÇİN YATIRIM YAPACAK MI FELAN FİLAN BİLMEM AMA GELSİN BAKARIZ DAHA ÇIKMADI

Birimlerin dışarıdan gelmesi sizi neden rahatsız etti anlamadım. Bence oyuna gerçekçilik katmış. Esas saçma olan savaş alanına tank fabrikası kurmaktı. Ayrıca sizin yaşadığınız bir bug olmalı benim çağırdığım hiçbir birim henüz harita dışında takılı kalmadı..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.