Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugüne kadar çıkan bütün COH oyunlarının adını yazar mısınız ? hepsini denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

bugüne kadar çıkan bütün COH oyunlarının adını yazar mısınız ? hepsini denemeyi düşünüyorum.

Çıkan tek bir oyun ve ek paketleri var. Fakat şu an CoH2 nin beta kodunu alıp ücretsiz deneyebilirsin.

http://www.cohturkiye.com/company-of-heroes-2-beta-key-firsati/

"Dawn of War" oyununun yapımcısı Relic Entertainment firması tarafından geliştirilen ve THQ desteğini alan en yeni gerçek zamanlı strateji oyunu Company of Heroes'ın 25 Nisan 2005 yılında lansmanı yapılmış, Eylül 2006'da ise piyasaya çıkmıştır. Oyunun, sonradan çıkartılan Opposing Fronts (2007) ve Tales of Valor (2009) adlı ek paketleri de mevcuttur. En son resmi yama ile ana oyun ve 2 ek pakette birleşmiştir. Nisan 2010'da ise oyunun MMO versiyonu çıkmıştır Company of Heroes Online.Sonra vazgeçilerek Mart 2011 de açık beta kapatıldı.

• abi betada mavi ekran alıyorum tam savaşın ortasında :S sebebini bilen var mı
  • oyunun optimizasyonu yapılmamış şuanda, sistemi çok zorluyor bu yüzden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191

oyunun optimizasyonu yapılmamış şuanda, sistemi çok zorluyor bu yüzden olabilir.

@furkan3191
    Bende Crash Report aLıyorum
  • 1 vs 1 oyunu denemek isteyen varsa steam dan eklesin beni firstkisstr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

quote:

bugüne kadar çıkan bütün COH oyunlarının adını yazar mısınız ? hepsini denemeyi düşünüyorum.

Çıkan tek bir oyun ve ek paketleri var. Fakat şu an CoH2 nin beta kodunu alıp ücretsiz deneyebilirsin.

"Dawn of War" oyununun yapımcısı Relic Entertainment firması tarafından geliştirilen ve THQ desteğini alan en yeni gerçek zamanlı strateji oyunu Company of Heroes'ın 25 Nisan 2005 yılında lansmanı yapılmış, Eylül 2006'da ise piyasaya çıkmıştır. Oyunun, sonradan çıkartılan Opposing Fronts (2007) ve Tales of Valor (2009) adlı ek paketleri de mevcuttur. En son resmi yama ile ana oyun ve 2 ek pakette birleşmiştir. Nisan 2010'da ise oyunun MMO versiyonu çıkmıştır Company of Heroes Online.Sonra vazgeçilerek Mart 2011 de açık beta kapatıldı.

ilk oyunlarını denemek istiyorum LAN bulunuyor mu ?
    birde bütün ek paketleri ve oyunları yazar mısın kardeş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 21 Nisan 2013; 0:37:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

quote:

ilk oyunlarını denemek istiyorum LAN bulunuyor mu ?
    birde bütün ek paketleri ve oyunları yazar mısın kardeş ?

COH LAN destekliyor. İlk oyun Company of Heroes olarak çıktı. İlk ek paket Company of Heroes; Opposing Fronts olarak çıktı. En son olarak ek paket olarak Company of Heroes; Tales of Valor çıktı.

Fakat her birini ayrı ayrı almana gerek yok. Tales of Valor u alman yeterli olacak. Çünkü ilk oyunu da alsan, opposing fronts da alsan, otomatik olarak güncellemeler ile Tales of Valor a yükselecek. Ama sadece satın aldığın oyunun senaryosunu oynamana izin verilecek.

Ha dersen ki ben her bir oyunun tüm senaryolarını oynamak istiyorum, o halde her bir oyunu tek tek alıp, keylerini bir hesapta birleştirmen gerekecek.

• Arkadaşlar,

COH oyuncularını bir araya toplayarak COH Türk topluluğu ve Türkçe kaynak oluşturmak adınawww.cohturkiye.com COH Türkiye sitesi ve forumu kuruldu, yayına girdi. Hepinizi bekliyoruz.

Ayrıca dileyenler facebook sayfasını da takip edebilirler
    Company of Heroes Türkiyefacebook
    Company of Heroes Türkiye
    https://www.facebook.com/pages/Company-of-Heroes-T%C3%BCrkiye/273694332767115

• arkadaşlar oyunu kurdum fakat searching kısmında takılıyor, neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar bişey sorucam aynı takımdan 2 kişi biri alman diğeri rus olabiliyormu betayı oynayanlara soruyorum böyle bişey duymuştum önceden?

böyle birşey olamaz bunu yaparlarsa oyunun içine etttiler demektir yahu neden yeniler eskileri aratır oldu artık anlamıyorum önce simcity şimdide coh birimlerin ayrıca dışarıdan gelmesi benimde hoşuma gitmedi şahsen ben üretimi görmek isterim böyle alıştık abi senelerce böyle oynadık rts nin ruhuna ters bikere bunlar hep free to play in getirdiği saçma sapan anlayışlar oyunun rağbet görmemesi durumunda kendilerine manevra alanı oluşturuyorlarah eski zamanlar diyorum başkada bişey eklemiyorum

Çarpışma da istediğiniz gibi takım yapabiliyorsunuz fakat çokoyunculu da axis ve allies olarak seçim yapılıyor. ruslar ve naziler yan yana savaşamıyor. Alpha da dediğiniz gibiydi. Beta 'da değişikliğe gidildi.

çarpışma derken skirmish modundamı ?

• Nerde alıyorsun hatayı? Oyun kapanıp masaüstüne rapor göndermek için mi dönüyo?
  • quote:

Nerde alıyorsun hatayı? Oyun kapanıp masaüstüne rapor göndermek için mi dönüyo?

aynen hocam
  • arkadaşlar biri beni eklesin de oynayalım ya tek başıma oynamak hiç zevk vermiyor team speak skype felanda olur 1 vs 1 de atabilrz 2 vs 2 de yabancılarda çok lag oluyo habire lagging lagging bıktım
  • forumdan 4 arkadaş maç yaptık 4v4 baya zorlandık amam yendik.

STEAM İD:zobuduk145
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

arkadaşlar biri beni eklesin de oynayalım ya tek başıma oynamak hiç zevk vermiyor team speak skype felanda olur 1 vs 1 de atabilrz 2 vs 2 de yabancılarda çok lag oluyo habire lagging lagging bıktım

beni ekleyebilirsin. pplhntr profil ismim.

quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Çarpışma da istediğiniz gibi takım yapabiliyorsunuz fakat çokoyunculu da axis ve allies olarak seçim yapılıyor. ruslar ve naziler yan yana savaşamıyor. Alpha da dediğiniz gibiydi. Beta 'da değişikliğe gidildi.

çarpışma derken skirmish modundamı ?

evet..

• oyun içi çok hata var çökmesi normal, yabancı forumlara da bakınıyorum birşey bulabilirsem burada paylaşırım. Bu arada oyunu hiç mi oynayamıyosun?
  • quote:

oyun içi çok hata var çökmesi normal, yabancı forumlara da bakınıyorum birşey bulabilirsem burada paylaşırım. Bu arada oyunu hiç mi oynayamıyosun?

oyun içi çökmeler çok oluyor hocam oyun başladıktan 5 dakka sonra hata veriyo oyun hiç oynayamıyo insan
  • 30 nisanda kapali beta bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı oynadım özetle beğenmedim,eski hava yok onu şimdiden söyleyeyim ama senaryo kısmında merakla beklediğim oyunlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojotr -- 23 Nisan 2013; 10:15:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.