Şimdi Ara

company of heroes easthern front yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarıma company of heroes easthern frontu yüklemek istiyorum cohun 3 oyunuda var ama orjinal değil yüklenebilirmi yoksa orjinal cd mi gerekli ?

• cevaplarınızı bekliyorum
  • Dene yükleniyorsa yukleniyordur yuklenmiyorsa yardımcı oluruz.
  • kuruyorum oyunada girebiliyorum ama üyelik girişi istiyor üye olmak içinde orjinal serial gerekli üyelik girişi yapmadan gürmenin bir yolu var mı ?
  • Easthern front u yükledikten sonra ilaçları yapıp dene tekrar farklı ilaçları dene.
  • cold death yardım ettiğin için teşekkürler ama crackle ilgili değilmiş sorunu çözdüm benim gibi çözemeyen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler
  • mod win 7 de hata veriyor unable locate coh direectory hatası veriyor günlerce uğraştım forumlarını allk bullak ettim ne dedilerse yaptım yok olmadı yeni versiyonu çıktı geçenlerde sorun çözülmüştür diye kurdum yine aynı angut herifler ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni bir kısa yol aç örn: D:\oyunlar\Company of Heroes\RelicCOH.exe de ise oyun hedef buldan "D:\oyunlar\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev -mod Eastern_Front -nomovies yaz uygula de kısayola tıkladığın zaman eastern mod açılıyor
  • ayrıca forum ingilizce olsada bütün sorunların çözümleri mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: De4THN1GHT

ayrıca forum ingilizce olsada bütün sorunların çözümleri mevcut

valla adamım ne yazıyorsa yaptım reg dosyalarının altını üstüne getirdim nafile en son seninde yukarıda yazdığını yaptım mod açılıyor ama oyun motoru çalışmıyor birim üretilmiyor işe yaramaz . yani böyle kaliteli bi mod yap şu hatayı üç sürümdür düzeltme denecek bişey yok
  • bende çalıştı hatta şu cevabı yazarken bile oynuyorum oyunu
  • crack ı vardı yükleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.