Şimdi Ara

Company Of Heroes (hamachi de oynamak isteyen tıklasın)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Company of heroes campaing de amerikanın 2. dünya savaşında nazilere karşı verdiği savaşı yeniden canlandırıyoruz.

Bu oyun grafik, ses, arabirimler, oynayış bakımından gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu. Tabiki bu oyunun da eksikleri var; mesela skirmish yaparken sizin oynayışı değiştirme imkanınızı kısıtlıyor. Yalnızca harita, oyunu kazanmanız için gerekenler ve başlangıçta verilen hammadde çokluğunu değiştirebiliyorsunuz. Bu kısa vadede canımızı sıkmaz ama oyunun devamlılığı iiçin gerekli bir şeydi yapmamışlar. olsun...
    Yapay zeka mükemmel e çok yakın. mesela strateji oyunlarına yeni başlayan biri ilk iki savaşta easy olan bilgisayarı yenebileceğini sanmıyorum. Benim bu tür oyunlarda deneyimim olmasına rağmen normal zekaya ilk oynadığımda yenildim. ve hardla yaptığım her 5 savaşın ancak 1-2 sini yenebiliyorum.
    Bu oyunun yapay zekasını ne kadar beğensemde lan dan multiplayer oynamayı tercih ederim.
    eğer sizde oynamak isterseniz ben bir ağ kurdum ona gelin orda oynarız, bu ağ şu an çok yeni ama olsun birlikte oynarız daha eğlenceli olur. tabiki kalabalık ağları kötülemiyorum ama küçük bir ağda insanları daha kolay tanırsınız, tanışırsınız.
    sistem gereksinimleri
    : 256mb ekran kartı, 512-1024mb ram 2.0 ghz-3.0ghz işlemciyle çok rahat çalışır.
    oynamak isteyen hamachi ye bu ağı kaydetsin. hamachiniz yoksa forumumuzdan nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

server adı: coh_forum
    şifre: 123

coh hakkında daha önce de bir konu açılmış kusura bakmayın bu fazladan oldu ama sadece server için kalsın
    oyun hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, oyunun eksiklerini veya beğendiğiniz yönlerini söyleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecankep -- 21 Ekim 2006; 16:38:21 >

• BEN OYUNUN KENDİNİ OYNATMAMASI DURUMUNU SEVDİM İSRARLA LOADİNG TE KALIYO OYNAYAMADIM DAHA
  • garipo birşey arkadaşımda çok düşük bir sistem var onda takılmıyor ama loadingler uzun sürüyormuş. başka bir sorun var bence. acaba kopyalama yönteminden olabilir mi? (sanmıyorum ama)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.