Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

varsa beni eklesin ismim (airwolf,mczaga) 2 tane isim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Eylül 2007; 13:11:54 >
  • SSCB'yi gene mi koymadılar yoksa?

Gerçekçilik konusuna katılmamak elde değil. Karşılıklı on kere ateş eden Tiger'le M26, Sherman'ı hemen dağıtamayan Tiger vs. çok sıkıcı oluyor.

Oyunun tarzı bu; ama görüntü çok komik duruma geliyor.
  • Beyler artık coh un grafiklerini tartışmaya gerek yok.Çünkü iilk oyunun grafikleri üzerinden bişey yapçaklar.önemli olan yeni görevler,yeni yetenekler,yeni hareketler ve sürükleyici hikayaler.Açıkçası ben bunları bekliyorum artık bu oyundan..Şu anda İngilizlerin konması güzel bir olay..SSCB yi bekleyen arkadaşlar bence biraz daha sabredecekler çünkü.Tahiminimce 2 tane daha coh oyunu olur 2.dünya savaşı üzerine..SSCB call of dutye en çok sevdiğim bölümleri kapsamıştı.Umarım bu oyundan sonra çıkıcak olan oyunda SSCB de olucak..Ama olmayabilirde.Çünkü Amerika campingi bence bitmiş değil.Daha bence Market Garden,Battle of Bulge vs bölümler olması lazım.Arkadaşlar panzer oyununu biliyorsunuz grafikleri fena değildi zamanına göre..Orda amerikalılarca işte kartal yuvası baskını vardı.Harikaydı bence o bölüm.Niye coh gibi süper grafikleri olan bir oyun bu bölümü tekrar işelemesin..Aklıma kardeşler takımı geliyor hep..Ne güzeldi o dizi keşke o dizinin bölümlerini bu oyuna aktarsalar.Bence tam bu oyunluk bir dizi.Allahım neydi o medal of honorda bütün wermacht ordusunu duman etmek.Cod da da hepsi tek düze mantık..İşte bence coh harika bir oyun.Zoom yapıyorsunuz sanki fps gibi oynuyorsunuz.Zoom u kaldırıyorsunuz normal oluyor.Süper ayrıntılar bunlar bence..Dediğim gibi harika bir oyun.Nankörlük edip SSCB kampingi diye tutturmayın daha güzel şeyler yapacaklardır inanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

world in conflict bence gördüğüm en gerçekçi savaş oyunu dumanlar falan patlamalar patlamdan sonraki yerde oluşan şekiller süper yaw ben company of heroeste öyle şeyler göremedim

he tankların modifiye doğan slx hızında gitmesi felan çok gerçekçi,aşırı aptal kamera kontrolü felan tadından yenmiyor,ses efektlerine değinme zaten heceleyerek çıkan ağ-meğ-riğ-ka under attack gibi muhteşem gerçekçilik abidesi.sana birşey söyleyim mi bu oyunun tırnağı olamaz wic..sakın yanlış anlama sen patlamalardan etkilenmişsin-ve sana laf sokma amacında değilim(genel olarak özürdilerim) ama strateji oyununda grafiklerin önemi çok azdır çok olsa bile coh da yadsınamaz derecede kaliteli grafiklere sahiptir,atmosferde zaten geçirmekte,oynanış desen katlar,sesler şu anda piyasadaki bütün oyunlardan iyi,bir iki patlama efekti için bu oyuna hakaret edip haksızlık yapma boşver..

• +1 ayrıca;

COH Ta patlamalrda çok gerçekçi yerde çukurlar oluşması mortar la bınalrın yıkılamsı tankın patlamaso .Bir anımı size anlatıyım oyunla ilgili(aşık olduğum sahnedir)

1 tim askerimi diğer bir timle çatışmaya soktum karşılıklı birbirlerini tarıyorlar ortalarındada atıl bir şekilde duran eski bir kamyonetin sadece ön kısmı var.Çatışma sırasında kamyona ateş geldikçe önce,önü hasar aldı sonra sağ ve sol kapısı düştü en sonunndada sherman tankımla ezdim geçtim bu oyunun patlamarı ve efektleri kötümü şimdi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 2 Eylül 2007; 15:46:47 >
  • @_VermillioN_

Haklısınız, dediğiniz bölümler bir yana, sadece 2 tarafın bulunması sorunu da İngilizlerle çözülecek.

Ama, Sovyetlerle gelebilecek bölümleri, oyunun gırafik motorunun Stalingrad vb. yerleri çok güzel gösterebileceği konusu vs.

Belki Company of Heroes ismi ve oyun mantığıyla ilgilidir. Company deyince akla kalabalık bir şekilde saldıran Sovyet askerleri, milyonlarca kayıp vs. gelmiyor (ilginç bir mantık oldu:)

Bari, Almanya görevleri olsa. Bu İngilizler tatmin etmeyecek beni :)

Ekleme:

"İki oynanabilir ordu"da Almanya denmiş. Bu Almanya görevleri olduğunu mu gösteriyor?

Öyleyse iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2007; 16:01:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

world in conflict bence gördüğüm en gerçekçi savaş oyunu dumanlar falan patlamalar patlamdan sonraki yerde oluşan şekiller süper yaw ben company of heroeste öyle şeyler göremedim

he tankların modifiye doğan slx hızında gitmesi felan çok gerçekçi,aşırı aptal kamera kontrolü felan tadından yenmiyor,ses efektlerine değinme zaten heceleyerek çıkan ağ-meğ-riğ-ka under attack gibi muhteşem gerçekçilik abidesi.sana birşey söyleyim mi bu oyunun tırnağı olamaz wic..sakın yanlış anlama sen patlamalardan etkilenmişsin-ve sana laf sokma amacında değilim(genel olarak özürdilerim) ama strateji oyununda grafiklerin önemi çok azdır çok olsa bile coh da yadsınamaz derecede kaliteli grafiklere sahiptir,atmosferde zaten geçirmekte,oynanış desen katlar,sesler şu anda piyasadaki bütün oyunlardan iyi,bir iki patlama efekti için bu oyuna hakaret edip haksızlık yapma boşver..

Eğer WiC dediğin kadar ince elenip sık dokunsaydı o oyunu ancak bir 8800gtx full ayarlarda açabilirdi.CoH haritalarının küçük olmasından faydalanarak oyuna daha fazla efekt daha fazla yenilik getirebilmiştir.Ama WiC deki haritaların büyüklüğü - oalrak yansır.Bunun dışında tankların hızlı olması doğru ama eğer normal hızlarında oyuna adapte edilseydi o oyunda kimse tankları seçmezdi, çünkü haritanın bir tarafından çıkınca düşmanla temas etmek en az 5 dakika alırdı.Hızlı olmaları o oyunun yararına bir şey.Seslendirmeleride yanlış değerlendiriyorsun, WiC deki seslendirmeler asla kötü değil aksine bence güzel yapılmış.Ama CoH daki seslendirmeler olağanüstü, bu yüzden garip gelmiştir sana belki.Zira CoH da daha çok askerlerin hareketlerine ve davranışlarına önem verilmiş.Bunun yanınada daha etkili olsun diye ses sistemi eklenmiş

WiC de sevmediğim tek şey askerlerin ölüm şekilleri çok salakça.Bir tek animasyonları sevmedim.Zira CoH da bunları mükemmel görmeye alışmıştık bize belki bu yüzden kötü geliyordur.Ama oyunları çan eğrisine göre değil normal düzeyde incelememiz gerektiği kanaatindeyim.

@Tuğer bu oyun bildiğim akdarıyla yama veya ek değil zaten.Başlı başına bir oyun diye biliyorum.CoH forumlarında da almanları isteyen çok olmuştu, belki bu yüzden oyuna bir alman kumpanyası adapte edilmiş olabilir

• world in conlicteki o adamların yürüyüş şekilleri bence full de giderilecektir ben de baya company of heroesi hemde dx 10 patchli oynadım ama world in conflicteki kadar büyülemedi beni bana göre kamera açılarıda baya hoş haa opposing fronts gelecek belki onla fikrim değişir ama oppoosing frontsun beta sı var bende ve 3 günde anca 1 kere girebildim oyuna hemde 2 mbit le world in conflictte ne zaman açsam giriyom internet oyununa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky20034 -- 2 Eylül 2007; 16:48:03 >
  • world in conflict ile bunu karşılaştırılamaz 2 side farklı oyunlar birinde oyun başladıktan sonrada dahil olabiliyorsunuz bunun gibi farklar çok 2 oyun arasında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

Eğer WiC dediğin kadar ince elenip sık dokunsaydı o oyunu ancak bir 8800gtx full ayarlarda açabilirdi.CoH haritalarının küçük olmasından faydalanarak oyuna daha fazla efekt daha fazla yenilik getirebilmiştir.Ama WiC deki haritaların büyüklüğü - oalrak yansır.Bunun dışında tankların hızlı olması doğru ama eğer normal hızlarında oyuna adapte edilseydi o oyunda kimse tankları seçmezdi, çünkü haritanın bir tarafından çıkınca düşmanla temas etmek en az 5 dakika alırdı.Hızlı olmaları o oyunun yararına bir şey.Seslendirmeleride yanlış değerlendiriyorsun, WiC deki seslendirmeler asla kötü değil aksine bence güzel yapılmış.Ama CoH daki seslendirmeler olağanüstü, bu yüzden garip gelmiştir sana belki.Zira CoH da daha çok askerlerin hareketlerine ve davranışlarına önem verilmiş.Bunun yanınada daha etkili olsun diye ses sistemi eklenmiş

WiC de sevmediğim tek şey askerlerin ölüm şekilleri çok salakça.Bir tek animasyonları sevmedim.Zira CoH da bunları mükemmel görmeye alışmıştık bize belki bu yüzden kötü geliyordur.Ama oyunları çan eğrisine göre değil normal düzeyde incelememiz gerektiği kanaatindeyim.

@Tuğer bu oyun bildiğim akdarıyla yama veya ek değil zaten.Başlı başına bir oyun diye biliyorum.CoH forumlarında da almanları isteyen çok olmuştu, belki bu yüzden oyuna bir alman kumpanyası adapte edilmiş olabilir

seslendirmede aslında parker parker diye öten herif var ona sinir oldum aslında yoksa patlama ve silah sesleri güzel yanlış anlaşılma olmasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

+1 ayrıca;

COH Ta patlamalrda çok gerçekçi yerde çukurlar oluşması mortar la bınalrın yıkılamsı tankın patlamaso .Bir anımı size anlatıyım oyunla ilgili(aşık olduğum sahnedir)

1 tim askerimi diğer bir timle çatışmaya soktum karşılıklı birbirlerini tarıyorlar ortalarındada atıl bir şekilde duran eski bir kamyonetin sadece ön kısmı var.Çatışma sırasında kamyona ateş geldikçe önce,önü hasar aldı sonra sağ ve sol kapısı düştü en sonunndada sherman tankımla ezdim geçtim bu oyunun patlamarı ve efektleri kötümü şimdi???

kötü olur mu hiç gurban olurum ben o kapılara patlamalara..

• yaw şunun tam sürümü çıksada alsak. walla hastasıyım oyunun. bu yeni ekpaketin önemli bi özelliği daha war. yakında DX 10.1 çıkıcak. bu ekpakete eklenecek bi patch ile DX10.1 özellikleride eklenecek. off çok sabırsızlanıyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 3 Eylül 2007; 3:10:27 >
  • Coh çok iyi bir oyun ancak birim kontrolleri biraz zayıf.Birimlerin nasıl davranacağına karar veremiyorsun.Mesela RFB 'de birimlerin duruşunu stand ground,passive,attack ground falan yapabiliyorsun ama bunda birim düşmanı gördümü direk dalıyor.Birim kontrolleri geliştirilirse mükemmel olur...!
  • Arkadaşalr bu oyun benim bildiğim kadarıyla multipalyer. Bir yerde okdum... THQ ve çinli oyun şirketi Shanda interactive Company of heroesin bir online-only versiyonu için işbirliği antlaşması imzaladığını söylüyor. Oyunu şu an için sadece çinde yaşayanlar oynayacakmış ve çinde görülen ilgiye bakılarak Avrupaya yayılması muhtemelmiş falan filan. Yani iyice araştırmak lazım. Ss lere bakınca bir online havası da yok değil. Kırmızı mavi takım olayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Arkadaşalr bu oyun benim bildiğim kadarıyla multipalyer. Bir yerde okdum... THQ ve çinli oyun şirketi Shanda interactive Company of heroesin bir online-only versiyonu için işbirliği antlaşması imzaladığını söylüyor. Oyunu şu an için sadece çinde yaşayanlar oynayacakmış ve çinde görülen ilgiye bakılarak Avrupaya yayılması muhtemelmiş falan filan. Yani iyice araştırmak lazım. Ss lere bakınca bir online havası da yok değil. Kırmızı mavi takım olayı...

Hayır alakası yok onla bende biliyorum onu.
  • THQ, 2. Dünya Savaşı konulu RTS oyunu Company Of Heroes: Opposing Front'un tamamlandığını duyurdu. 2 farklı senaryo (British 2nd Army ve German Panzer Elite orduları ile oynayabileceğiz, bu 2 yeni ordu ile oyundaki ordu sayısı 4'e yükselecek), yeni çoklu oyuncu modları, dinamik hava koşulları ve DirectX 10 desteği ile geliştirilmiş grafik motoru bulunacak oyun bu ayın sonlarına doğru piyasaya sürülecek.

ALINTI:TRGAMER
  • haritalar bayağı büyük sanki
  • İngiliz kuvvetleride eklendi, oyunda birçok yeni birlik, binalar ve silahlar olacak. DX10 görsel açıdan coşacak oyun süper olacak. Kesinlikle en iyi gerçek zamanlı strateji oyunu!

Oyundaki yeni kuvvet ve birimler http://www.coh-stats.com/factions/ adresinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Arkadaşalr bu oyun benim bildiğim kadarıyla multipalyer. Bir yerde okdum... THQ ve çinli oyun şirketi Shanda interactive Company of heroesin bir online-only versiyonu için işbirliği antlaşması imzaladığını söylüyor. Oyunu şu an için sadece çinde yaşayanlar oynayacakmış ve çinde görülen ilgiye bakılarak Avrupaya yayılması muhtemelmiş falan filan. Yani iyice araştırmak lazım. Ss lere bakınca bir online havası da yok değil. Kırmızı mavi takım olayı...

Yeni multiplayer özellikleri olacağı doğru ama 2 yeni campaign olacaksa sadece online olamaz dimi

Ayrıca ss lerde kırmızı mavi demişsin. Oyunu oynasaydın zaten bilirdin. Bizim birliklerimiz maviyle alman birlikleriyse kırmızıyla gösterilir

Böyle bir oyunun zaten online olma ihtimalide yok. Rpg değil frp değil mmorpg deil. Strateji oyunun nesi sırf online olabilir?

Olursa starcraft gibi battle net gibi bir desteği olabilir.

Edit: Bişiy daha eklemek istedim. Dünyada yüzlerce oyun var ama 1 tanesinde bile Türk donanmasıyla ilgili bir olay yok.

Irakta amerikalılara nasıl savaşılacağını öğretenler Türkler
    Tarih boyunca savaşlarıyla ve gücüyle tanınanlar Türkler
    Asker sayısıyla tanınan Türkler.

Peki neden yeni oyunların hiçbirinde Türklerle alakalı bir şey yok. Ancak age of vs. gibi oyunlarda görebiliyoruz. Ancak örneğin ingiliz lerin askerleri amerikan askerleri heryerde çıkıyo karşımıza. Örneğin cossacks. Çok başarılı bi yapım. Ancak ingiliz ordusunu yönetiorsunuz. Burda ingilizler ve amerikanlar, almanlar var. Birde Türkleri ekleselerdi olmazmıydı.

Yada 1. dünya savaşını ele alan oyunları söylüyüm. Hiçbirinde Türkleri komuta edebildiğinizi görmedim şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 13 Eylül 2007; 21:16:50 >

• Şu yeni gelen ünitlere bakarak Sovyetlerin bundan sonra gelecek yeni oyunda olması çok daha muhtemel gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.