(D)ingilizlerin ana destek tankı resimlerden seçebildiğim kadarıyla churcill. O aracın hızı, anca yürüyen piyade kadar. O kadar büyük haritada bir uçtan diğerine gitmesi 5 dakika fln sürer herhalde
Oyuhn yarın mı çıkıo?Pinky_demonun oyun çıkış tarihleri konusunda yarın yani 24 Eylül diyoda
Yeni patch ile King Tiger wehrmachttaki Tiger ace'nin yerini alıyor.Hp'si ise 2000.Fakat çok yavaş olduğundan m10 mikro yaparak rahatça alabilirsiniz.
ben baya geride kalmışım, ne zamandır oyunları takip etmiyordum, bi bakiim dedim ama keşke bakmasaydım, canım çekti walla.
Arkdaşlar oyun çıktı.
Torrent'e gelmemiş daha :S
quote:
Orjinalden alıntı: Thief.
Worthplaying de çıktı diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: varavaravara
quote:
Orjinalden alıntı: Thief.
Worthplaying de çıktı diyor.
nerde çıktı diyor daha betası bitmedi kasımda çıkıcak oyun .
grafikler daha iyi görünüyor
oyun çıktı çekmeye başladım
quote:
Orjinalden alıntı: ramazanyur
oyun çıktı çekmeye başladım
nasıl çekmeye başladın hani nerde çıktı diyor?
Bi iki sorum olucak ? oyun ayrı bir oyun mu yoksa. üzerine mi kuruluyor.. 6.3 gb çünkiii
quote:
Orjinalden alıntı: ibraxi
Bi iki sorum olucak ? oyun ayrı bir oyun mu yoksa. üzerine mi kuruluyor.. 6.3 gb çünkiii
bu oyun ayrı bi oyun ek paket değil fakat bu oyun içinde Amerika ve Alman (Wermacht) yok Sadece İngiliz ve Alman Panzer elite orduları var.
Fakat daha oyun çıkmadıki siz neyi çekiyorsunuz onu anlamadım.
evet çıkmış.
bu aralar da ne kadar çok oyun çıktı, download manyağı olduk
Oyun Torrentlere geldi;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 26 Eylül 2007; 12:05:18 >
oyun çıktı arkadaşlar.
Çıkan oyunun beta sürümü. torrentte 5-6k ile iniyor. indiriyorum ama sanırım gelmesi 1 haftayı geçecek
quote:
Orjinalden alıntı: out
Çıkan oyunun beta sürümü. torrentte 5-6k ile iniyor. indiriyorum ama sanırım gelmesi 1 haftayı geçecek