Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hyperborian

Aslında kopya kullanarak normandy bölümünü açmanın daha kolay bir yöntemi olması lazım, yukarıda rapator arkadaş bunu yaptığını yazmış ama nasıl yaptığını açıklamamış eğer bu mesajımızı okursa kendisinden yanıt bekliyoruz lütfen...

önce ilk oyunu yükleyip üzerine ikinciyi yüklersen açık olarak geliyor zaten.
  • bende oyunun orj. versiyonu mevcut online oynamak isteyen varsa kapışabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenjuro

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar işte azmin ZAFERi.....

Hocam sabahtan beri uğraşıorum aynı sorun bendede var nasıl yaptığını açıklarmısın

1. Oyunu yükleyin, 1.Oyununda 1.görevi başlatın azcık oynayın, kapayın, Opposing frontsu yükleyin o zaman o kilitler kalkıyor... bende de oldu aynı sorun 5.denememde keşfettim
  • Arkadaşlar şu oyunu hamachi den oynayabilen varmı oynuyorsa nasıl oynandığını yazarsa sevinirim. Bi türlü beceremedik lobby de gözükmüyor sürüm 1.102
  • arkadaş dün akşamdan beri kurmaya çalışıyorum ya
    bu kadar update mi olur? oyunu kurdum, tam zevkle oyuna başlamayı beklerken, 2 yüz küsur mblık bir yama var, yüklemek ister misin diye sordu. hadi ayda yılda bir orjinal oynuyoruz, en azından ilaç milaç aramayacağız diyerek tamam dedim. baktım ineceği yok, gidip uyudum. sabah download bitmiş. kurulumu yaptım ve bıraktım. kahvaltı sonrası otururum keyfe başlarım diye. o da ne: yüz küsur mblık bir yama daha bilseydim kahvaltı sırasında başlatırdım o arada inerdi. madem bulaştık tam olsun dedim. indirdi kurdu tamam dedim artık. ve yine yama bu sefer 8 mb, eğer bir yama daha derse, direkt uninstall.

edit: bir daha yama dedi, uninstalla hazırlanıyodum ki, son update imiş. onu da kurdum. ama beklemeye değecek türden gelmedi bana. belki multiplayerı tatmin edici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 22 Nisan 2008; 17:28:53 >

• Arkadaslar Selamlar,

Küçük bir problemim var biriniz ilgilenirseniz cok sevinirim..

Oyunu kurdum , patch i yukledim, oyunu baslattım, loading kısmi bittikten sonra desktop a geri atıyor bilgisayar. Sildim yukledim sildim neti kapadım gene yükledim ama fayda yok. Bir yol gosterirseniz sevinirim. İyi oyunlar.
  • Arkadaslar yokmu yardım edecek biriniz???
  • şu oyunu doğru dürüst oynayamadım gitti.
    2.300 güncellemesi yaptım vistada rs.dll çalışmayı durdurdu diyor
    xp de böyle olmadı çalıştı ama vistada sorun var anlamadım gitti
  • Arkadaslar merhaba, yardım ederseniz çook mutlu mesut olucam zira kafayı yemek üzereyim..
    sıkıntım şudur ki ; company of heroes opposing fronts'u kurdum, bahsedildigi gibi RelicCOH dosyasını oyunu kurdugum yere kopyaladım, rs.dll dosyasını da RS dosyasnın icine kopyaladım.. fakat oyunu başlattıgımda Validating media please wait.. yazıyor sonrasında, vista'dan "rs.dll çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum.oyunu oynayan arkadasımdan RelicCoh ve rs.dll dosyasını aldım benimkilerin bozuk oldugunu düsünerek fakat onunkilerde de aynı hatayı verdi..nod32 virüs programı kullanıyordum onu da kaldırdım yine de bi şey değişmedi.. bu arada internet acıkken oyunu install yaptıgımda da epey bi patch yükledi bunları yüklemek zorunda mıyız? yoksa sadece online oynamak isteyenler mi patchleri yüklemeli? yardımcı olursanız çok sevirim..

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitostbikola -- 25 Nisan 2008; 13:55:03 >

• ARKADAŞLAR MERHABA

İLK DEFA STRATEJİ OYUNU OYNUYORUM MÜMKÜNSE OPPOSİNG FRONTS SKİRMİSH MODE DA ÖNCELİKLE NELER YAPMAMLAZIM. KISACA BİRAZ ANLATABİLİRMİSİNİZ.

TEŞEKKÜRLER....
  • Relic Online Account'u nereden alıyoruz biri link verirse sevinirim...
  • bende de backup coh ve coh:op var . daha kurmadım . önce coh 'u kurup sonra üstüne coh:OP yi kurarsam sorunsuz çalışıyor değil mi ?

yukardaki ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla campaıgn 1 , campaıgn 2 ve campaıgn 3 var . campaıgn 3 normandy invasion nasıl açılıyor orada çünkü kilit resmi var ?

* Bi de coh :OP deki chapter 1 in normal coh tan farkı var mı ? yani COH:OP sadece 2. chapteri mı getiriyor .
  • Oyunu kurmak istiyorum ancak serialı kabul etmiyor. retail code diye birşey var. ONun anahtarını bulamadım. Naıl bir kurulum yapmam laızm..
  • Oyunu indirdim çalışıyor,ama ben skirmish seviyorum en çok,skirmish te nasıl abd fln açıyoruz? 2 ordu var sadece,bri-panzer

Eğer onlar açılmıyorsa kötü olmuş 1si daha iyidi
  • coh cok guyzelmi oyun wolds in conficten cok daha iyi bolum e bi goz gozdirdim sanirim kimse bu oyuna bi mod onermemis :)
    http://companyofheroes.filefront.com/file/Battle_of_the_Bulge;90069
    bence bu oyna yapilmis en iyi mod skirmish sevenler muklaka indirmeli kisaca ozetlemek gerekirse modda tank menzilleri cok fazla artirilmis bu sayede taktik ihtiyaci oncekinden daha cok of paketi ve sanirim v2.301 paketi istiyor
    herkeze siddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

Oyunu indirdim çalışıyor,ama ben skirmish seviyorum en çok,skirmish te nasıl abd fln açıyoruz? 2 ordu var sadece,bri-panzer

skirmish te abd yi açmak için ilk oyunun dvd sini sürücüye yerleştir campaign de oynananamayan bölüme tıkla serial isteyecek ilk oyuna ait seriali gir hem campaign açılacak hemde abd ordusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurk

quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

Oyunu indirdim çalışıyor,ama ben skirmish seviyorum en çok,skirmish te nasıl abd fln açıyoruz? 2 ordu var sadece,bri-panzer

skirmish te abd yi açmak için ilk oyunun dvd sini sürücüye yerleştir campaign de oynananamayan bölüme tıkla serial isteyecek ilk oyuna ait seriali gir hem campaign açılacak hemde abd ordusu

Bende böle yaptım ama olmadı,doru bir key girdim op normandy a basınca sorduğunda,kabul etti nerden aldın diye sordu,hepsini denedim birini onayladı,sonra masa üstüne attı ama bir kod daha sordu sonra orda kaldım:/

yardımcı olurmusun?

• arkadaşlar company of heroes oyununda (opposing fronts sürümü değil!) bir bölümünde madalya alamadım. "promote renger" diyor. yani rengerlara rütbemi kazandırmamız gerekiyor? promote nin bir çok anlamı var. korumak anlamında da oluyor. bu bölümü madalya alamadan bitirdim. yardım edin lütfen...
  • Merhaba

Bende oyunun orjinali var, şu 8800 gt ile verilen. Normandia yı nasıl açabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • bu call of duty 4 den de süper olur haa!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.