Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİ SİZ HİÇ FARKINDAMISIN BİLMİYOM AMA BERGE TİGER HERTÜRLÜ TANK MANK HEPSİNİ TAMİR EDİYO Bİ KERESİNDE HATIRLIYOM 1 BERGETİGERİM PATLAMIŞDI Bİ TANE DAHA ÇIKARDIM GİTTİM DİĞER BERGE TİGER'I TAMİR ETTİ YANİ BÖLE YOLLA 2 KİNG TİGER HATTA DHA ÇOK YAPABİLİRİZ UNUYORUM
    UNUTMADAN ARKADAŞLAR HALA YÜKLEMEMEYEN VARSA PM ATSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetov1 -- 30 Ocak 2008; 18:47:22 >
  • Oyunu yüklemeyi başardım...

Anlatayım belki yararı olur.

Öncelikle oyunun Retail-Key ve Cd-Keyini alıyoruz ve kuruluma başlamadan önce internetle olan tüm bağlantımızı kesiyoruz. Sonra oyun yüklendikten crackı yapın olur... Ancak bunları yaparken int. açık olmasın. Ayrıca oyunu oynayacağınız zaman internet bağlantısını kesin. Crackten sonra CD istediğinde devam deyin bir şeyi kontrol ediyor ve oyuna dalıyorsunuz...

İyi oyunlar...
  • arkadaşlar skirmish oynarken bir süre sonra tüm ekran siyah oluyor. esc'ye basıp çıkmam gerekiyor. neden olabilir?
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum:

Şimdi bende, orijinal Company of Heroes var. Bu sebeple, 2,201 dahil tüm yamaları hepsini sorunsuz kurabiliyorum.

Opposing Fronts'u indirdim, malûm yollarla. 7 GB civarı bir şey. Sanırım, içinde normâl CoH'u da barındırıyor.

Bunu kurmaya çalıştığımda, "sende zaten Opposing Fronts var" diyor. Hatta, direk "play" çıkıyor, "install" yerine.

Bu durumda, 2,1 ve devamının içinde aslında Opposing Fronts var da, bizden (orijinal CoH sahiplerinden) tek istenen Opposing Fronts CD anahtarı satın almamız mı?

Şu an 2,201 yüklü. İngiltere ve Panzer Elite'nin bulunduğu "replay"ları sorunsuz izleyebiliyorum, aşağıdaki resimden anlayacağınız gibi:

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)
    Tabii, kendim bu tarafları seçemiyorum, skirmish ve multiplayer'de.

Gene bu resimden anlayacağınız gibi, OP ile gelen yeni efektler de mevcut.

Almanlarda King Tiger var vs.

Ana menüde (kendisi bayağı değişti), OP'nin campaign'leri var, ama kilitliler. Üzerine tıklayınca, OP CD anahtarı istiyor.

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

Oyuna girmeden hemen önce de, bir profil ekranı çıkıyor. Çeşitli seçenekler, kullanıcı işlemleri, "add product" vs. Sanırım, Steam benzeri bir sistem var.

Şimdi, bu 2,1 - 2,2 türü yamaların esas olayı nedir? Opposing Fronts sahipleriyle düz CoH sahiplerinin internette oynayabilmesini sağlamak mı?

Ben ne yapayım? Bu orijinal CoH 2,201'i sildirip (OP'yi kurmaya çabaladığımda "sileyim mi?" diyor) indirdiğim OP (+ CoH)'yi kurup oynamaya mı çalışayım (Doom 3'teki gibi, interneti kesme türü abuk yöntemlerle)?

Kullanıcı ismi sorun çıkarır mı (ban vs.), oyuna girdikten sonra interneti açarsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Şubat 2008; 0:38:07 >

• Eğer online oynayacaksınız Panzer Elite ve British hariç diğer 2 orduyla oynayabilirsiniz. Single player ve multi player için bu iki orduyu kontrol etmek isterseniz key satın almanız gerekiyor.

Elinizde sadece CoH:OF olsaydı tam tersi geçerli olurdu.

Eğer single player olarak CoH:OF oynamak istiyor ve orjinal key e para vermek istemiyorsanız kara listedeki keylerden birisini girebilirsiniz. Key girmediğiniz sürece interneti de kesseniz bu iki orduyu seçemezsiniz.
  • Bende Alman campaign oynuyorum şu sıralar, fakat şu king tigerla oynamaya başladıgımız bölüm canımı sıktı biraz :) sebebi ise 1.si nebelwerferlerimizi ele geçirmişler, menziline girdiğim anda fosforlu roketleri atıyorlar. Hadi onu hallettim, limandaki botlarını da patlattım fakat şu köprünün üstünden 3 yıldıza sahip 88ligi bütün mortar halftracklerimi, panzerlerimi yerle bir ediyor. O en tepedeki koca 88'liği nasıl hallederim? Kolay yolunu bilen varsa anlatabilir mi :D
  • beyler bende VALIDATING DATE... PLEASE WAIT yazıyor oyuna girince, sonra COULD NOT VERIFY MEDIA yazaıyor ve tekrar başlıyor Validating... diye. ne yapmam gerek bu sorunu aşmak için..??? şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar bana yardım elli uzatın lütfen beni oyunu yeni yükledim ilaç mevzusunu yaptım işletim sistemi vita 64 bit oyunu açarken rs.dll hatası veriyor napmam lazım acaba
  • yahu beyler oyuna girdim 3 tane campaign war ama birisi kilitli ve açmak için bi tür cd key istiyor.nasıl yapıcaz bilen warmı?
  • Grafiklerde inanılmaz detaylar var.Harika bi oyun yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

Arkadaşlar bana yardım elli uzatın lütfen beni oyunu yeni yükledim ilaç mevzusunu yaptım işletim sistemi vita 64 bit oyunu açarken rs.dll hatası veriyor napmam lazım acaba

Dediğimi yaparsan olur. Bir zahmet yukarı çıkabilirseniz tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozang

Bende Alman campaign oynuyorum şu sıralar, fakat şu king tigerla oynamaya başladıgımız bölüm canımı sıktı biraz :) sebebi ise 1.si nebelwerferlerimizi ele geçirmişler, menziline girdiğim anda fosforlu roketleri atıyorlar. Hadi onu hallettim, limandaki botlarını da patlattım fakat şu köprünün üstünden 3 yıldıza sahip 88ligi bütün mortar halftracklerimi, panzerlerimi yerle bir ediyor. O en tepedeki koca 88'liği nasıl hallederim? Kolay yolunu bilen varsa anlatabilir mi :D

o botları havaya uçurduğun yere havan veya sonradan gelen mekanize topçuyu çek...biraz yaklaşıp köprünün üzerine baraj ateşi aç...
  • skirmish'de oynarken bir süre sonra ekran simsiyah oluyor esc'ye basıp çıkmam gerekiyor neden olabilir?
  • Oyunda kilitli olan Narmandy bölümünü açtım ancak COH taki oynadığımızın aynısıymış...
  • Oyun guzelmis
  • çıldıracağım biri şu oyunu tarih etsin...
    direk kurdum... ama eski coh nereye gitti..
    patchleri yaptım 4 tane çıkmış ben en son 201 yapmadım ondan once 01 02 03 vardı sonra sürüm 1 den 2 olucaktı.
    gamershell.com dan dl etmedi... neyse.

oyuna girince 2 eni bölüm var diğeri kitli... o açık olan bölümlerde sanki tutorial gibi...
    ben 4 yeni takımdan istediğimi seçip skirmish yada ilerlemeli olarak oynamak istiyorum ne yapmam gerekli ?
  • COH OF daha cok multi e gitmis.

single cok guzel deildi ben oyunu bitirdim ama ilkinden daha cok zevk aldim
  • arkadaşlar oyunu sorunsuz oyanyaiblmek içni ne yapmamaız lazım bende opposing fronts u indternetten indirdim serial numberı yazdım kurarken fakar retail numberı bilmiyodum yazmadım kurdum oyunu öyle... üstüne patchini yükledim crack yaptım fakat oyun içinde menüde bazı şeyleri kısıtlıyor mesela 3. campaign kilitli ve ingiliz ve alman dışında bişi seçemiyorum skirmishde... ne yapmak laızm nasıl yüklemek laızm teşekkürler...
  • bu oyunu oynayan yok mudur?
  • dostum bende aynı dertten muzdaribim aradım hiç bi yerde bulamadım keyi.coh opposing fronts'ta normandry bölümü kilitli bana bi key yazabilirmisin, veya yapılacak başka bişey varsa oda olabilir.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.