normandy bölümününün açılması için COH keylerinden birini girmen yeterliymiş...
teşekkür ederim şimdi 1-2 key buldum akşama denicez artık.
Zaten normandy bölümü coh takinin aynısı...Niye koymuşlar bu oyuna anlamadım...
coh u sevenler "world in conflict" i denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz...demedi demeyin..iyi sistemi olanların ve dx10 kartı olup vista kullananların gördükleri karşısında ağızları açık kalacak...
bana da yardım edin invalidet key ve crack lazım
İnternet üzerinden başka bir arkadaşımla oynamak için ne yapmam gerekiyor.
Arkadaşlar benim sürüm 2.100.sürüm indirdim 2.101 ama hata veriyo yüklemiyo bir sürü sürüm indirdim hala hata veriyo acil yardımlarınızı bekliyorum
oyunu yükledikten sonra crack atmadan kuracaksın yamaları en son hangi yamasını yüklediysen onun crackini at oyna oyunun... haydi kolay gelsin
company of heroes üzerine opposing fronts kurunca versiyonu 2100 oluyor. 2100 ü 2101 yapan patch yok ki. diğrelerini de bu yüzden kuramıyorum. nasıl bir iş anlamadım.
coh of indirdim dvd tak diyor bunun crackını pmden atabilecek varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Oyunda kilitli olan Narmandy bölümünü açtım ancak COH taki oynadığımızın aynısıymış...
Hocam kilitli bölümü nasıl açtığını anlatabilir misin ? Ben açmak için coh key'ini girdim ama olmadı... Burdan yazamıyorsan pm atabilir misin lütfen ? Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar bu soruya cevap verebilecek birisi varsa bekliyorum...saolun...
şu an orjinal oyun kullanıorum ama kopyadan nasıl çalıştıgın söyeyeyim sana.ilk oyunun cd si var bende.OF dan lan atamadıgmızdan(hala
atamıyoz online kurup öyle oynuyoruz)ilk oyunu kurup öyle lan atıyorduk.daha sonrasında ilk oyun kurulu iken ikinci oyunu üzerine kurdum
2 adet key girerek kurulumda.yani retail ile normal cd key.eski oyunun cd yide takılı bıraktım kurarken.oyununu kurdum.tüm patchleri yapıp
ilaçladıgımda hepsi açıktı
tavsiyem steam kullanıp gold pack alman yönünde.türkiyede kutulu fiyatı 90 ylt oyunun ama steam üzerinden 50 ylt civarına alabiliyorsun.
ben 2 adet aldım lan için nerdeyse 1 kutulu fiyatına denk
Oynaması meşakatli bir o kadarda zevkli bir oyun....
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Oynaması meşakatli bir o kadarda zevkli bir oyun....
1 haftadır akşamaları sürekli kardeşimle lan yapıyoruz bilgisayara karşı.gözlermi kapattıgımda haritadaki üçgen şeklinde mavi tanklarımızı
ve kırmızı üçgen düşman tanklarını görüyorumengineer ların üzerindeki anahtar sembolümü görüyorum
dün bir oyun oynadık.genelde kardeşimle almanları alıyoruz.ben panzer elite,o normal oluyor.deneme amaçlı amerkian ingiliz olduk.tabi
birden adapte olamyınca pc bize bir çöktü.sonuç oyun süresi 2 saat 43 dakika
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
yahu beyler oyuna girdim 3 tane campaign war ama birisi kilitli ve açmak için bi tür cd key istiyor.nasıl yapıcaz bilen warmı?
bende orj. oyunu aldım normandy campaing açılmıyo cd key istiyo
quote:
Orjinalden alıntı: crackerJack
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
yahu beyler oyuna girdim 3 tane campaign war ama birisi kilitli ve açmak için bi tür cd key istiyor.nasıl yapıcaz bilen warmı?
bende orj. oyunu aldım normandy campaing açılmıyo cd key istiyo
ilk oyunun orjinali varmı?yoksa açılmaması dogal...
Aslında kopya kullanarak normandy bölümünü açmanın daha kolay bir yöntemi olması lazım, yukarıda rapator arkadaş bunu yaptığını yazmış ama nasıl yaptığını açıklamamış eğer bu mesajımızı okursa kendisinden yanıt bekliyoruz lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: hyperborian
Aslında kopya kullanarak normandy bölümünü açmanın daha kolay bir yöntemi olması lazım, yukarıda rapator arkadaş bunu yaptığını yazmış ama nasıl yaptığını açıklamamış eğer bu mesajımızı okursa kendisinden yanıt bekliyoruz lütfen...
son patch ile gold pack için tek cd key girme tarzı bir ekleme geliyor.güncel gold pack indirip uygun keyde bulunursa olabilir buda bir tercih
quote:
Orjinalden alıntı: ogameci
Arkadaşlar işte azmin ZAFERi.....
Hocam sabahtan beri uğraşıorum aynı sorun bendede var nasıl yaptığını açıklarmısın