Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img217.imageshack.us/my.php?image=adszen5.jpg

ark bu sorun nedir bi türlü çözemedm vistada bu sorun yaşıyorum xpde yoktuu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 15 Haziran 2008; 23:55:14 >
  • Arkadaşlar çok kolay bir sorunum var lütfen yardım edin.

COH OF da normandy campaigni açamıyorum , COH keylerinin çoğunu denedim nerden aldın diyo (retail store, steam , d2d ..)
    hepsini denedim ama nafile. Bunu detaylı bir şekilde anlatabilecek biri varmı anlaşılan bazıları çok kolay halletmiş.
    (Oyunum orjinal değil).Buraya yazılamaz bişey ise lütfen Özel MEsaj (PM) atın.

Yardım etmeye çalışan herkese Teşekkürler.
  • Arkadaşlar company of heroes oynarken bazen oyun yüklendikten sonra başla dedğimde ekran kararıyor ve görüntü gelmiyor. Sadece müzik duyuluyor. böyle olduğunda reset tuşu bile çalışmıyor ancak kapatıp yeniden açıyorum bilgisayarı. Bütün ekran kartı sürücü güncelleştirmeleri denedim. omega ve atinin kendi sürücülerini denedim ama düzelmedi. 4 kişilik haritalar açılıyor ve gayet rahat oynuyorum ama büyük haritalar açılmıyor ve bu çok saçma. Çünkü oyun açıldığında çok rahat, takılmadan oynayabiliyorum. ekran kartım ati x1650 normalde oyunu kaldırıyor ama bu sorunun nedenini çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim. Bir keresinde de monitörümün yeşil ışığı yanıp sönmeye başladı ve görüntü gitti. sonra tazeleme oranını 85 ten 75'e düşürünce bu sorun düzelmişti ama şimdi de ışık normal ekran karanlık. bu sorunla daha önce karşılaşmış olan arkadaşlar var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

http://img217.imageshack.us/my.php?image=adszen5.jpg

ark bu sorun nedir bi türlü çözemedm vistada bu sorun yaşıyorum xpde yoktuu..

yeni patch le gelen yeni koruma sistemi yüzünden olabilir o hata, farklı yeni bi !!patch!! kullanırsan sorun kalkıyor.
  • Aynı ip üzerinde birden fazla makineye kurduysan hem accountun banlanır hem de makinen. Oluşturacağın her accountta banlanacaktır. Oyunu sistemden komple kaldırman gerekiyor (regedit dahil). Tekrar kurup yeni serialle (çalışır durumda bulmak baya zor) oynayabilirsin.
  • dün açtım, uzun zamandır açmıyordum bu oyunu. bir update var dedi, yükledi, pc açılıp kapandı ve oyun şimdi açılmıyor, tepki bile vermiyor.
  • oyun çok güzel ve eğlenceli herkese tavsiye ederimm
  • arkadaşlar bende orjinal CoH gold edition var, ne salak bi iştir ki oyunu açmak yerine sürekli bir patch&update indirme olayı halinde ok demezsem zaten "exit to windows" diyor, bi de bu oyuna ödül vermişler
  • arkadaşlar ben oyunu bitirdim...bide patch leriyle oynamak istedim...oyunu tekrar kurdum...v2.301 patch ine kadar yükledim...sorun şu ki bu patch in crack ini bulamıyorum...google daki sonuçların nerdeyse tamamını inceledim yok...benim bilmediğim başka birşeymi yapılması gerekiyor...yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar ben sorunu çözdüm...aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için link aşağıda...

http://otuzdorton.blogspot.com/2008/07/company-of-heroes-opposing-front-2007.html
  • Multi oynamak isteyenler bana msn'den ulaşsın Hamachiden falan kapışalım.
  • Oyunu 2 gün önce alma fırsatım oldu,gerçekten çok güzel bir oyun.

Daha demin 2 birlik adamın tam yanına füze geldi çukur oluştu adamlar içeride kaldı hem de tamirci adamlardı.
  • ilk oyunda alman campaıgnı yoktu oyüzden almadım ama bunu alırım alman campaıgnı var almanlar benim adamım ya müttefikleri kendi kanlarıyla boğmak istiom
  • bu oyunda Almanlara bayıldım. harika savaşıyorlar.

yapay zekasıyla görüntüleriyle güzel bir oyun herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

bu oyunda Almanlara bayıldım. harika savaşıyorlar.

Hoccam normal Campaign'de bizim adamlar İngiliz mi?

Ayrıca ben Komandoları çok seviyorum,süperler hem bomba atıyorlar hem de dinamit kuruyorlar,oynadığım yerler içerisinde en iyi piyadeler onlardı.

• Şu King Tiger'lar nedir ya?

Acayip bir şey 3 tankla anca patlıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Şu King Tiger'lar nedir ya?

hiç duymadınmı almanların efsanevi tankı tiger 2 müttefiklere kan kusturmuş bir tanktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

hiç duymadınmı almanların efsanevi tankı tiger 2 müttefiklere kan kusturmuş bir tanktır

Süper tank gerçekten önceki Caen bilmem ne bölümünde de vardı onlar bu kadar güçlü değildi.Son bölümdekiler veteran mıdır nedir adam max 2 vuruşta tankı parçalıyo.

Bu arada Skirmish kısmında hep İngiliz mi oluyoruz?

Ben Alman olmak istiyorum.

Şimdi 2 campaign var 2.sinde İngilizler var 1. campaing'de 2. bölümdeyim ama o adamlar daha farklı sanırım 1.Campaign'de Almanız?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

Süper tank gerçekten önceki Caen bilmem ne bölümünde de vardı onlar bu kadar güçlü değildi.Son bölümdekiler veteran mıdır nedir adam max 2 vuruşta tankı parçalıyo.

Bu arada Skirmish kısmında hep İngiliz mi oluyoruz?

Ben Alman olmak istiyorum.

Şimdi 2 campaign var 2.sinde İngilizler var 1. campaing'de 2. bölümdeyim ama o adamlar daha farklı sanırım 1.Campaign'de Almanız?

Bu sorularıma cevap verecek yok mu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

bu oyunda Almanlara bayıldım. harika savaşıyorlar.

Hoccam normal Campaign'de bizim adamlar İngiliz mi?

Ayrıca ben Komandoları çok seviyorum,süperler hem bomba atıyorlar hem de dinamit kuruyorlar,oynadığım yerler içerisinde en iyi piyadeler onlardı.

hocam Opposing Fronts'da iki campagin var. 1. İgilizler 2. ALMANLAR. yani 2. campagin kısmında Alman panzerleri oluyorsun. hatta ilk COH yüklüyse ilk COH'un campaginini de oynayabiliyorsun. etti 3

bu arada dediğim gibi Almanlar coşuyor........

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.