Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: revenge07

Ben hem campagin hem skirmish oynuyorum ikisinde de açık her ülke

Hah çözdüm sonuçta peki Almanların king Tiger falan niye yok binalarda çıkmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Oyunda kararma oluyor anladığım kadarla.Oyunu son save ettiğin değil bir önceki save den başla.Kararıp kalıyo cins bi şeklide bende de olmuştu.

Önceki görevi tekrar oynadım ama yine aynı şey oldu. Patch yüklesem geçer mi acaba? Bulduğum 5-6 güncelleme dosyasından hangi birini indireceğimi şaşırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

Ben hem campagin hem skirmish oynuyorum ikisinde de açık her ülke

Hah çözdüm sonuçta peki Almanların king Tiger falan niye yok binalarda çıkmıyor?

Normal Almanya'da var ama eğer Panzer ordusunu seçtiysen(ki bu campagin de olan ordu) onlarda Tiger yok keşke olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

quote:

Oyunda kararma oluyor anladığım kadarla.Oyunu son save ettiğin değil bir önceki save den başla.Kararıp kalıyo cins bi şeklide bende de olmuştu.

Önceki görevi tekrar oynadım ama yine aynı şey oldu. Patch yüklesem geçer mi acaba? Bulduğum 5-6 güncelleme dosyasından hangi birini indireceğimi şaşırdım.

Bende de oluyor bazen kararma.Oldu mu çıkıyom oyundan tekrar giriyom geçiyor.Birde patch lerin hepsini yükle ama ona göre ilaçlaman lazım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

quote:

Bende de oluyor bazen kararma.Oldu mu çıkıyom oyundan tekrar giriyom geçiyor.Birde patch lerin hepsini yükle ama ona göre ilaçlaman lazım.

Şu anda ilk güncelleme dosyasını indiriyorum, belki sorun kalmaz. Ne çok patchi varmış bu oyunun.

• hocam yayınlanan tüm patchlerihttp://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes_opposing_fronts/downloads.html
    adresinden indir. tabi ingilizce olanları. sonra patch no.suna göre küçükten büyüğe kur. en son da malum işlemi uygulaman gerekiyor.
    bu yamaları kurmandan bu kadar bölüm ilerlemen büyük başarı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam yayınlanan tüm patchlerihttp://www.gamershell.com/pc/company_of_heroes_opposing_fronts/downloads.html
    adresinden indir. tabi ingilizce olanları. sonra patch no.suna göre küçükten büyüğe kur. en son da malum işlemi uygulaman gerekiyor.
    bu yamaları kurmandan bu kadar bölüm ilerlemen büyük başarı..

hocam verdiğin adresteki patch linkleri trailer...tam sürüm olan biryer varmı bildiğiniz...

• company of heroes opposing fronts mega trainer 2.301

bana bu lazım bulabileceğim ücretsiz bir site varsa söylerseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Bu CoH serisinde ne kadar yakınlıştırırsan yakınlaştır,yine de görüntüde bozulmama olayını çok seviyorum.Hatta son düzeyde FPS gibi oluyor ki tek 1 askerle oynayabilseydik bütün oyun boyunca FPS tarzı da olabilirdi

Zaten oyun yılın oyunu seçilirken FPS de seçeceklermiş oyunun son anda Strateji oyunu olduğunu farkederek Strateji Dalında yılın oyunu seçmişler.
  • yavv şu arka planın müziği varmıdır acaba mp3 olarak??? coh ve coh opposıng frontsun arka fon müziğini bulsam saldıracam hemen!!!!
  • gerçekten güzel bir müzik müsait bir zamanımda araştırıp koyarım o şarkıyı buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Bu oyun kaç bölüm..??

Gunwane hocam sen msn e gelsane yaa.Ben sana oyunla ilgili bilgi veririm.
  • quote:

Gelim gelmesine ama msn açılmıyor..:) gundwane@gmail.com bi mail atsana..

Evet hocam bende de aynı sorun oldu ama açtım msn gel online ım.Şimdi mail attım.
  • 15 bölüm Alman 15 bölüm İngiliz.İngilizlerle oynarken gelen Alman tanklarına dikkat et hele ileriki bölümlerde adamı bezdiriyorlar.
  • güzelllll
  • @Gunwane Sende bol bol Cromwell tank çıkart.Birde mutlaka havan ve tank savarın olsun güzel işe yarıyor.Bende şuan senin oynadığın yerlerdeyim.Pacth'lardan dolayı tekrar başladım.Takıldığın yer olursa mail de atabilirsin.Bu oyunu belkide 4. yada 5. olacak ama oynamaktan halen bıkamadım.Heleki tank savarın tankı yok edişi beni çok etkiliyor.Yok olan tanktan öle bir ses geliyorki bazen evdekiler kaza oldu diyip fırlıyor yerinden : ))
  • quote:

cromwell ler pek well deeller hocam..teneke gibi olanlar deeller mi :D

Evet.Ama 2-3 tane yanyana oldular mı iyi dağıtıyorlar ortalığı
  • Yeni oyunlar özellikle Stalker birde Warhead geliyor.Birde herkes sevmez strateji oynamayı.Ben oyunun hayranı oldum.Gerçekten de mükemmel bir oyun.Arkadaşlarım diyor halen mi oyunuyon.Evet halen oynuyorum.
  • Skirmish kısmında Almanlar ile oynarken King Tiger çıkmayınca hışımla oyunu sildim.
  • Skirmish'de King Tiger (panzerkampfwagen VI Ausf. B) için Wehrmacht ordusuyla (ilk oyundaki Alman ordusu) oynayıp "Teror" birliğini seçmeniz gerekiyor. 1+3+5 şeklinde exp puanı yapınca açabilirsiniz. Sadece bir tane çağırabilirsiniz. Aracı kaybederseniz tekrar çağıramıyorsunuz (Panzer Elite'deki BergeTiger ile aracı kurtarabilirsiniz). Ancak normalde Panzer IV kadar hareketli olan tank "denge" olması için kağnı hızına yavaşlatılmış. Çok saçma ve hiç çekilmiyor.

Gunwane,

Bahsettiğiniz araç Marder III Ausf. M. 75mm tanksavar topu taşıyor. İlginç bir detay: aracın şasisi Çekoslovakya üretimi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.