Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gunwane

Penryn sende Company of heroes un düzü de yüklü değilmi..Ondan 15 bölüm oluyor olmasın sende..:) Hem almanlarda hemde ingilizlerde 8. bölümdeyim final task falan sözleri geçmeye başladı..Brifinglerdeki hemen hemen herşeyide bitirdim yani bir 7 bölümlük oynanış kaldı mı sanmıyorum açıkcası..

Hocam doğru ya pardon haklısın iki bölümde 9 ar bölümden oluşuyor.Bende Coh da yüklü.İngilizleri bitirdin sen o zaman.Bitirmeyip 9. yani sonda isen o tigerlar adamı canından bezdiriyor ingiliz tankları bazen tek atışta bazende 2 atışta yok oluyor.Tavsiyem 25 lik leri kur ben öle geçmiştim.Bende Almanlara 5. bölümdeyim Highway 69 gibi bir cehennemden çıktım.Heryerden tank yağıyor.Bu bölüme gelmediysen uyarayım tankların geleceği yolları kes.Roadblock koy yoksa onlar sana bir güzell oturtmalı yerleştiriyor.Nese bugünlük yeter sahur ettik gene : )))

• quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Penryn sende Company of heroes un düzü de yüklü değilmi..Ondan 15 bölüm oluyor olmasın sende..:) Hem almanlarda hemde ingilizlerde 8. bölümdeyim final task falan sözleri geçmeye başladı..Brifinglerdeki hemen hemen herşeyide bitirdim yani bir 7 bölümlük oynanış kaldı mı sanmıyorum açıkcası..

Hocam doğru ya pardon haklısın iki bölümde 9 ar bölümden oluşuyor.Bende Coh da yüklü.İngilizleri bitirdin sen o zaman.Bitirmeyip 9. yani sonda isen o tigerlar adamı canından bezdiriyor ingiliz tankları bazen tek atışta bazende 2 atışta yok oluyor.Tavsiyem 25 lik leri kur ben öle geçmiştim.Bende Almanlara 5. bölümdeyim Highway 69 gibi bir cehennemden çıktım.Heryerden tank yağıyor.Bu bölüme gelmediysen uyarayım tankların geleceği yolları kes.Roadblock koy yoksa onlar sana bir güzell oturtmalı yerleştiriyor.Nese bugünlük yeter sahur ettik gene : )))

Highway 69 Bölümündeki kadar canlı bir çatışma görmedim ben durmadan tanklar geliyor kesinlikle Anti-Tank üniteleri lazım.Bölümü yanlış hatırlamıyorsam öyle geçiliyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: revenge07

quote:

quote:

Highway 69 Bölümündeki kadar canlı bir çatışma görmedim ben durmadan tanklar geliyor kesinlikle Anti-Tank üniteleri lazım.Bölümü yanlış hatırlamıyorsam öyle geçiliyordu

Evet Hocam yanlış hatırlamıyorsun.Marder 3 yapıp yolluyorduk üstlerine.

• arkladaşlar bu oyunu aranızda Online oynayan varmı

ben single'ları bitireli çok oluyo online inanılmaz zevkli tavsiye ederim
  • quote:

Yalnız alman bölümünün sonu belli yani almanlar kaybetti savaşı biz neyin zaferini kazanacaz anlamadım...Oyunun son bölümünde ne yaparsak yapalım yenilecek miyiz öyle mi bitecek..almanlar için kurtuluş yokki.:)

Operation Market Garden. 17-25 Eylül 1944'de İngilizlerin savaşı noel den önce bitirebilmek için Fransa üzerinden değilde Hollanda üzerinden Berlin'e girmek için yaptıkları operasyon. Bölgedeki genç ama zeki Alman komutanın tanklarını saklaması sayesinde İngilizler "Kimsecikler yok piyadeler azıcık yürür ve köprüleri tutar. Bizim tanklar da geçer." demesi ancak Alman zırhlılarının piyadeleri dümdüz etmesi ve tankları imha etmesi sayesinde başarısızlıkla sonuçlanır. 9000 İngiliz ve Amerikan paraşütçü piyadesinden yaklaşık 2200 tanesi çoğu yaralı olarak kurtulmuştur. Hatta hava indirme sırasında 50 kadar asker bir önce atlayanın eşyaları kafasına düştüğü için ölmüştür Bu çatışma toplamında müttefikler 18000 kayıp vermişlerdir.

Merak edenler "A bridge too far" isimli filmi seyredebilir. Bu çatışmayı ele alan yıldız geçidi gibi bir filmdir. Şemsiyeli İngiliz komutan ve zıplayan piyadeleri sahnesiyle güldürürken Almanların kuşatmayı bir müddet durdurması, hatta yaralı İngilizleri sırtlarında taşıyarak İngilizler'e teslim ettikleri sahne hüzünlendirir. Şipilberk'in filmlerine benzemez

Bu arada oyunu skirmish olarak bilgisayara karşı oynayan yok mu yahu?

Son oynadığım skirmish:

• 1) Otto Moritz Walter Model. Walter Model olarak bilinen Alman mareşalı. Genç denilince akla 20 yaşında kişi gelmesin, adam mareşal Hitler'in ve askerlerinin çok sevdiği bir komutan. Ancak başarılarına rağmen 1945'de Ruhr'da kuşatılınca tabancasıyla intihar etmiş.

2) 2200'e yakın paraşütçü çoğu yaralı olarak kurtulmuş. O çatışmada müttefiklerin toplam kaybı 18000.

3) Almanların kaybı yaklaşık 13000. Müttefiklerin ezici hava üstünlüğü ve şansı vardı. Gerçi operasyonun büyük bölümünü hava desteksiz geçirdiler.

4) Alman'ların işi kolay değildi. Ancak gerek taktiksel üstünlükler, gerekse müttefiklerin küçük görmesiyle böyle bir zafer geldi. Wlter Model tanklarını iyi kamufile etmişti.

5) Market hava indirme, Garden ise ilerleyerek köprüleri tutma görevlerinin kod adları. Operasyonun tümüne Market Garden deniyor. Bu isimi müttefikler koydu.

• seriye ilk defa bu oyundan başlıyacağım
  • quote:

Alman bölümü güle oynaya bitti..:D Oyunun en sonunda çakılması sonucunda 2 kere oynamak zorunda kaldım son bölümü..Almanlar 8 ingilizler 9 bölüm ama ingilizlerin 8. bölümü tam bir işkence..her yandan tank yağıyor dayanılmaz sinir bozucu bir bölüm..:D

Hocam Almanlar öyle bir saldıryor ki burada.Ben bu bölümü ilk oynadığımda yok oldum ama bölümü geçmiştim. :))

Sonra nasıl savunulur Almanlara gösterdim.Ama harbi çok zor.9.bölüm varki anlatımaz yaşanır.Tank manyağı yapıyor oyun seni.Tigerlar senin tankları tek atışta yok ediyor.Adamın karşısına çıkmıyon 1 atış atayımda bari öle yok olayım diyesin geliyor :))

@qcakiq14

ilk oyunu oynamanı tavsiye ederim.OPPOSING FRONTS ilk oyundan bence çok daha zor.Ama çok daha güzel.

• en kısa zamanda alıp oynayacam 1. oyunu almıştım gerçekten güzeldi bunuda alıcam
  • quote:

İlk oyunada başladım ama daha zor geldi bana birde ilk seferinde oynayamayıp bıraktığım için bir korku var herhalde içimde..:D

Tamda takıldım 5 bölümdeyim bakalım geçebilecek miyim..Yalnız ilk oyun çok daha zor geldi bana nedense..Daha taktik..Beşinci bölümde Tankım oldu daha..Boyuna piyadelerde savaşıyordum..:)

Sen daha zor görmemişsin.Hill 171 mi neydi tam hatırlamıyorum 30dk içinde aşırı derecede savunulan bir dağ mevzisi alma görevi vardı; zamana karşı yarıştığın için çok zorlanıyorsun.En zorlandığım bölümlerdendi.
  • Hocam Hill 112 idi.Oradaki ikincil amaç verilen süre içinde orayı ele geçirmek.Company Of heros'taki ikincil görevleri yapabilmek gerçekten çok zor.Yoksa oyunu oyna geç.

@Gunwane hocam oyun önce piyadelerle başlıyor.Tankları yavaş yavaş ediniyorsun bence mantıklı olmuş.Birbirinden çok güzel bölümler var.
  • quote:

Hocam Hill 112 idi.Oradaki ikincil amaç verilen süre içinde orayı ele geçirmek.Company Of heros'taki ikincil görevleri yapabilmek gerçekten çok zor.Yoksa oyunu oyna geç.

@Gunwane hocam oyun önce piyadelerle başlıyor.Tankları yavaş yavaş ediniyorsun bence mantıklı olmuş.Birbirinden çok güzel bölümler var.

Benim hastalığım ikincil görevleri yapmazsam bölümü geçmiş saymıyorum baştan oynuyorum
  • Bence grafikler o kadar da iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: - ® -

Bence grafikler o kadar da iyi değil.

Kanıtla; daha iyisini göster...Fps değil bu Strateji arkadaşım Dx10 mu istiyosun oyunu
  • yaaw ben de skirmish oynarken sadece ingizler ve panzer elite yi seçebiliyorum.amerika vve almanya gözükmüyo
    amerika ve alamanya yı nasıl sececem
  • quote:

Orjinalden alıntı: GATIRCAN

yaaw ben de skirmish oynarken sadece ingizler ve panzer elite yi seçebiliyorum.amerika vve almanya gözükmüyo
    amerika ve alamanya yı nasıl sececem

allah allah CoHOF sildim CoH u yükledim onda da almanyaa ve amerikayı secemiyom
    bu nasıl iş yaaw

bu aralar bütün oynadığım oyunlarda bi sorun çıkıyo yaaw
    orjinal warheadla online oynayamıyorum,
    companyde ülke secemiyom,
    alone in the dark da atarii yazısı reklamlar falan hersey geliyo t ama menüler gelmiyo oyuna giremiyom,
    stalker cs masaüstüne atıyo,
    gears of war oynarken hata raporu veriyo
    bu ne yaw böyle

• Hocam biraz tarif edersen belki yardımcı olurum.Çok hatırlayamıyom oynadığın yeri.Varsa ss filanda koy.
  • yaw ben skirmish oynarken sadece ingiliz ve panzer elite yi secebiliriyorum.daha önce de oynadım onda sorun yoktu
  • vay be demekki bu sistemde çalışan yeni oyunlar da varmış
  • Kolay gelsin... Oyuna (opposing fronts değil normal coh) 1.4 yama yüklemeye çalışırken şöyle bir hata geliyor:

Bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Çözümü nedir?

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.