Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vazgeçtim. Sorumu değiştiriyorum. CoH-OF CoH'u kapsıyor mu. Yani "Invasion of Normandy" mi tek fark? Onu Coh dvd'si ile açınca fark kalmıyor yani. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
  • @high_templar

Önceki yama ve yamalarıda yüklemen gerekiyor.Ondan öyle hata veriyor.
  • Teşekkürler. Yani önce CoH - OF yükleyip 2.301'e patchleyip, sonra da orjinal oyun dvd'si ve keyi ile "Invasion of Normandia"yı açınca 32 bölüm olmuş oluyor. Böylece normal CoH'u da 2.301 ile oynamış oluyoruz. Güzel...
  • Çok fazla yer kaplıyodu la bu riplisi bile kurulmadan 1gb
  • Buyur hocam konu ile ilgili link ve bilgi bende yapamadım bu arada.

http://guides.gamepressure.com/companyofheroes/guide.asp?ID=1463
  • Arkadaşlar bu oyunda on-line oynarken "a nat negotiation failed accurred" hatasını nasıl giderecez anlamadım gitti.6112 9100 30260 Portlarınıda açsam olmadı nasıl bir iş anlamadım gitti.Modem im x5 5654;Aacaba sizin modemleriniz nelerdir?Sorunsuz on-line oynuyormusunuz?
  • @mbtaskale Hamachi ile oynasan daha iyi olur bence.Online oynamak istiyoz ama bir türlü patch yüzünden sorunlar yaşadığımız için olmuyor.Her iki tarafında aynı patch larla olması gerekiyor.
  • Keşke şu versiyonlarla ilgili sorunlar olmasa da oynasak hepimiz hamachi den rahat rahat.
  • Arkadaslar Company Of Heros ve Company Of Heroes Opossing in sistem gereksinimleri nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

Arkadaslar Company Of Heros ve Company Of Heroes Opossing in sistem gereksinimleri nedir

Coh :Windows XP, Vista, 2.0 Ghz İşlemci, 512 MB RAM, 64 MB Pixel Shader 1.1 Destekli Ekran Kartı, 6.5 GB + 1 GB HDD Alanı

Coh:OF : Windows® XP veya Vista, 2.0 Ghz Intel Pentium IV yada AMD Athlon XP, 512 MB RAM, 10 GB HDD Alanı
  • CoH veya CoH:OF u hamachi den oynamayı başaran var mı?
  • Yarına bir deneme yapsak arkadaşlar saat 17:00 den sonra buralardayım.hamachi ile bu oyuunu online oynamak nasip olmadı bir türlü.Yalnız belirteyim her iki oyun ve tüm patch ler yüklü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: b03 psycho

Arkadaslar Company Of Heros ve Company Of Heroes Opossing in sistem gereksinimleri nedir

Coh :Windows XP, Vista, 2.0 Ghz İşlemci, 512 MB RAM, 64 MB Pixel Shader 1.1 Destekli Ekran Kartı, 6.5 GB + 1 GB HDD Alanı

Coh:OF : Windows® XP veya Vista, 2.0 Ghz Intel Pentium IV yada AMD Athlon XP, 512 MB RAM, 10 GB HDD Alanı

Benim sistem şöyle : AMD Sempron 2600+, 1GB DDR RAM , 128 MB GeFORCE FX 5200 Ekran KArtı

çalısırmı bende?
  • kardeş bu sistemle coh a pek yaklaşma bence

bişey sorcam beyler ya bu skirmish te galip gelebilen varmı ya ne yapsam olmuyor şartlar çok dengesiz ben daha iki üç birlik piyade yapiyorum yapmıyorum bi bakıyorum bütün panzer elite ailesi tam kadro karşımda enson patch 2.301 yüklü bi rehber filan varmı ya taktik tavsiyelerinizde makbulümdür
  • @onurk

Benzinlikleri ele geçir.Yoksa işin gerçekten zor.Birde 2 tane tank yap sonra tank için upgrade var onu da yap.Öyle bir saldırıyorlar ki yok ediyorlar.Dediklerimi yaparsan hem iyi savunur hemde iyi hücum edersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurk

kardeş bu sistemle coh a pek yaklaşma bence

• bu oyunu dow... edeceğim bir site var mı?
  • kardeş dow mow la uğraşma gold pack steam ve sendit te çok uygun 25-30 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

arkadaşlar clear hangar diye bir görev var. havaalanındaki hangarları temizle diyor.hepsini temizledim haritada 1 tane bile adam kalmadı ama görevi bitiremedim.hangarların içindeki yeşil görev iconu hala duruyor.ne yapmam lazım???

Arkadaşlar bende o bölümde kaldım görev yok ama miison atlamıyor lütfen yarım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leprikon -- 3 Kasım 2008; 16:26:51 >
  • ŞİMDİ ARKADAŞLAR BENIM ŞU SORULARIMI CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM PACHLERIRI YUKLEMEK ICIN ORJINALMI GEREKIO YUKLERSEK COK FAYDASI OLUYOMU
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.