Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyunun birincisi olan company of heroes un orjinal dvdsini aldim, oyun kurulumunda oynanisinda mesele yok, fakat online bolumunden net uzerinden girmek istedigimde iki farkli update yaptiriyor bana!!! ilkini yukledi 100 mb civar, ikincisi ise 1.8 gb bunu indirmiyor? daha once boyle bir sey ile karsilasan oldu mu acaba?
  • Arkadaşlar COHOP'un 2.3.0.1 versiyonunu hamachiden oynayabilen varmı acaba?
    Eski versiyonnu oynayabiliyoduk ama bu yenisini bulamadım.
    Bilgisi olna varsa lütfen yardımcı olsun.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 12 Kasım 2008; 22:56:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GATIRCAN

CoH veya CoH:OF u hamachi den oynamayı başaran var mı?

Evet arkadaşım Coh ve COHOF'u hamachiden uzun bi zaman oynadım fakat bu son patchle (2.3.0.1) oynayamadım.
    Daha önceki sürümü oynuyodum.
    Önceki sürümde sadece hamachi yetmiyodu bazı host dosyası ayarlamaları yaplılıp oynanabiliyodu.
    Ayrıca yasu gerekliydi.
    Uykusuz geceler sonucu hepsini bi arayagetirip başarmıştım.
    Host ayarlamalarını başka sitelerden işte yasu ve gerekli dosyaları başka yerlerden.. Oku.. Oku.. Oku
    Gözlerim çatlamıştı. Ama başarmıştım... Arkadaşımla zorlu en az 1 saat süren maçlar yapıyorduk. Son adamım kalana kadar saldırrrr...
    Şimdi son patche le şuan oynayamıyorum ve oynamanın yollarını arıyorum. Üff yine aynı geceler başladı.. Oku..oku..okuu bakalım noolcak.
    Hala bişe yok bu 3. gece...Oku...oku..okuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 14 Kasım 2008; 19:59:22 >

• ARKADASLAR OYUNU KURUNCA HEMEN GÜNCELLEME İSTEDİ TAHMİNİ 140MB DI İPTALLE GEÇTİM...
    ANCAK SİTESİNDEN BAKINCA COH OP İÇİN SÖYLÜYORUM Bİ DÜNYA GÜNCELLEME ÇIKTI BUNLARIN HEPSİNİ Mİ YÜKLEMEMİZ LAZIM YOKSA EN SONUNCUSUNU MU YÜKLEMELİYİZ...ORJİNAL OLMAYAN CDLERİ DE GÜNCELLEMEDEN SONRA OYUNA ALMADIĞINI SÖYLEMİŞ ARKADASLAR...NE KADAR DOĞRUDUR_?

İŞTE YÜKLEME LİSTESİ
    English -
    Company of Heroes 1.00 - 1.40
    Company of Heroes 1.20 - 1.40
    Company of Heroes 1.30 - 1.40
    Company of Heroes 1.40 - 2.101
    Company of Heroes 1.50 - 1.51
    Company of Heroes 1.51 - 1.60
    Company of Heroes 1.60 - 1.61
    Company of Heroes 1.61 - 1.70
    Company of Heroes 1.70 - 1.71
    Company of Heroes 1.71 - 2.101
    English -
    Company of Heroes 2.100 - 2.103
    Company of Heroes 2.101 - 2.201
    Company of Heroes 2.102 - 2.201
    Company of Heroes 2.103 - 2.201
    Company of Heroes 2.201 - 2.202
    Company of Heroes 2.202 - 2.300
    Company of Heroes 2.300 - 2.301

http://cohpatch.relic.com/index.html ADRESİNDE SİZİ BEKLİYOR NE YAPIYORUZ BU DURUMDA...

BAZILARINIZIN YENİ OYUNU BEKLE DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM

• quote:

Orjinalden alıntı: msnmaster

ARKADASLAR OYUNU KURUNCA HEMEN GÜNCELLEME İSTEDİ TAHMİNİ 140MB DI İPTALLE GEÇTİM...
    ANCAK SİTESİNDEN BAKINCA COH OP İÇİN SÖYLÜYORUM Bİ DÜNYA GÜNCELLEME ÇIKTI BUNLARIN HEPSİNİ Mİ YÜKLEMEMİZ LAZIM YOKSA EN SONUNCUSUNU MU YÜKLEMELİYİZ...ORJİNAL OLMAYAN CDLERİ DE GÜNCELLEMEDEN SONRA OYUNA ALMADIĞINI SÖYLEMİŞ ARKADASLAR...NE KADAR DOĞRUDUR_?

İŞTE YÜKLEME LİSTESİ
    English -
    English -

http://cohpatch.relic.com/index.html ADRESİNDE SİZİ BEKLİYOR NE YAPIYORUZ BU DURUMDA...

Online oynamak için evet arkadaşım hepsini kurmak zorundasın. Yada elinde hangi versiyon varsa solo oynarsın.

• Bu patchler ile performans artısı oluyormu az çok
  • 1-2 hafta içinde yeni patch gelecek diye umut ediyorum.şu an 2.506 versiyona kadar ilerlediler yeni patch de.konu içerisinde verildimi

bilmiyorum ama patch in asıl amacı ordular arası dengeyi saglamak,buna ek olarak online geliştirmelerde var patch de.en önemlisi sadece

oyunu kuran kişiye baglanmanın yeterli olması.yani oyun içindeki diger kişilere baglanma zorunlulugu kalkıyor.son olarak orjinal kullanıp

nat error alan arkadaşlar,bir arkadaşımla denemedigimiz yol kalmadı,port açmaktan ip sabitlemeye kadar herşeyi denedik.son olarak

işyerimde senelerdir kullandıgım modemi alıp denedik evde ve sonuç beklentimizin üzerinde oldu.multiplayer kısmında ping olan oyunları

geçtim,yanında ping göstermeyen yada kırmızı X olan oyunlara bile giriyoruz şu an sorunsuz.modemim tek farkı kendi içinde firewall

barındırmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 19 Kasım 2008; 14:04:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: msnmaster

ARKADASLAR OYUNU KURUNCA HEMEN GÜNCELLEME İSTEDİ TAHMİNİ 140MB DI İPTALLE GEÇTİM...

İŞTE YÜKLEME LİSTESİ
    English -
    English -

biraz gec cevap vermis oluyorum ama belki bakarsin umudi ile yazayim, baska arkadaslarada yardimci oluruz belki. elindeki ORJINAL surum ise once elinizdeki oyunun hangi surum oldguna bakicaksiniz(dvdyi taktiktan sonra gelen ana menuden read me dosyasindan hangi surum oldugu anlasilir) ben ve yegenim surekli oynuyoruz, daha onceleri cok hata verirdi update ederken. ben elimde oyunun 1.00 versiyon oldugunu ogrendim ve yukardaki linkleri verilmis versiyonlardan "1.00 - 1.40" ve "1.40 - 2.101" olanlari manuel olarak pc ye kayit ettim sonrarisini kademeli olarak yazayim

1) Oyunu bastan kurdum (kurulum yaptiktan sonra oyunu hic acmadik)
    2)kurulum bittikten sonra (oyun acilmayacak) once "1.00 - 1.40" patchi (sanirim 100 ksur mb idi) ardindan "1.40 - 2.101" kurdum buda 1.7 gb idi
    3) Bu iki patch yuklendikten sonra oyuna girdim ve update etmem gerektigini soyluyordu ettim (3 veya 4 kez yukleme yapacak bu normal)
    sonrasinda online karsilikli oynadik

ha dersiniz ne ise yarar pu patchler! orasini bilemem iste :D
    3)

• quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

Ben bu oyunun birincisi olan company of heroes un orjinal dvdsini aldim, oyun kurulumunda oynanisinda mesele yok, fakat online bolumunden net uzerinden girmek istedigimde iki farkli update yaptiriyor bana!!! ilkini yukledi 100 mb civar, ikincisi ise 1.8 gb bunu indirmiyor? daha once boyle bir sey ile karsilasan oldu mu acaba?

Doğru yoldasın onları indir kur sonra girince oyuna, oyun online oynamaya hazır hale gelicek.
  • Arkadaşlar bende oyunun orjinali mevcut. Multiplayer ile ilgili bir sorum var. Oyunda ingiliz ordusundan başkasını seçemiyorum örneğin alman ordusu olmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Ne zaman oyunu açsam sürekli ingiliz oluyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba?
  • güzel oyunmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMpAgE

Arkadaşlar bende oyunun orjinali mevcut. Multiplayer ile ilgili bir sorum var. Oyunda ingiliz ordusundan başkasını seçemiyorum örneğin alman ordusu olmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Ne zaman oyunu açsam sürekli ingiliz oluyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı acaba?

Bu hard,easy computer çıkan yerde Move this slot yazması lazım.Oradan Almanları seçebilirsin.
  • bu oyunu türkiyede orjinal oynayan var mı online?

ona göre bende edinicem.
    ve oyun hakkında dürüst yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

bu oyunu türkiyede orjinal oynayan var mı online?

ona göre bende edinicem.
    ve oyun hakkında dürüst yorumlarınızı bekliyorum

yukarı
  • hamachi üzerinden oyanamak isteyenler toplanalım hep beraber ekleyelim birbirimizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

hamachi üzerinden oyanamak isteyenler toplanalım hep beraber ekleyelim birbirimizi

Orginal alın.Ben D&R dan (COH VE COH:OF) 40 TL YE ALDIM.Koşun alın 40 tl.Bakın daha rahat oynarsınız.Sıkıntısız.Online da oynarsınız.Hemde orginal oyununuz olur. : ))

Edit : Tek tek yani ilk oyun : 19 tl.Coh:Of de 29 tl : total 50 ama.40 tl ye ikisine de sahip olabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 29 Ocak 2009; 23:00:43 >
  • Su anda İstanbul'a tatil amaçlı geldim ama İstanbul'a gelmişken ben de oyun alıcaktım :p
    D&R nerde acaba söylerseniz çok sevinirim gerçekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Su anda İstanbul'a tatil amaçlı geldim ama İstanbul'a gelmişken ben de oyun alıcaktım :p
    D&R nerde acaba söylerseniz çok sevinirim gerçekten...

Bakırköy meydandan aldım D&r orada.:)
  • arkadaşlar opposing front grafik olarak önceki COH dan bayağı gelişme varmı? DX10 desteği kendiliğinden var demi?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.