Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar lütfen campaigne bölümünün normandy kısmını nasıl açacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
    İlk iki bölümü oynadım,burasını bir türlü açamıyorum.teşekkürler.

1. oyunu kurman gerekli

edit:1. oyunu oynamışsan zaten tekrar oynamaya hiç gerek yok bu multi oyunlar için düzenlenmiş bir extradır

Çok teşekkür ederim.

• Oyun 1. baya değişik geldi bana.COH un sevmediğim tarafı ekonomiydi.Şimdi bina yapımı da kötü olmuş.İlk oynayışta biraz zor geldi.Değişik bi oyun olmuş ama yine çok iyi.
  • ya arkadaşlar, skirmish modunda sadece ingilizleri mi seçebiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsndnz

ya arkadaşlar, skirmish modunda sadece ingilizleri mi seçebiliyoruz.

Hayır.Alman kısmındaki bir oyuncuya bi r kez tıkladığında orası boş kalıyor.Sonra bi daha tıklıyosun seçenekler çıkıyor.İlk seçeneği tıkladığında alman oluyosun ama senin boşalttığın yere oyuncu koymayı unutma.
  • p4 266 işlemci 768 ram fx5500 nvdia ekran kartı var ve çok agır oynuyorum en düşük ayarda bu sistem yetersizmi kalıyor şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: varol366

p4 266 işlemci 768 ram fx5500 nvdia ekran kartı var ve çok agır oynuyorum en düşük ayarda bu sistem yetersizmi kalıyor şimdi

Evet, yani.

Benim bir problemim var, oyunu yükledim ancak net bağlantısı istiyor ve could not connecting media fasır fusur diyor oyunu açmıyor. Başına gelen var mı? Çözümünü bilen var mı? İlk sayfadan okumaya başladım ama göremedim böyle bir problemle karşılaşan arkadaşı...
  • beyler böle resim falan koymuşunuz özeniom yaw bana biri pm den crack sitesini yazarsa cok makbule gecer yardımlarınız bekliorum saygilar
  • vistada oyunun yüklenisi ve oyundan çıkışı çok yavaş hdd yi kasım kasım kastırıyor ne iş bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

vistada oyunun yüklenisi ve oyundan çıkışı çok yavaş hdd yi kasım kasım kastırıyor ne iş bu.

oyunda bi sorun vardır değiştir bence
  • arkadaşlar bu expansionı çalıştırmak için ilk oyunun yüklü olması gerekiyor mu?
  • arkadaşlar, asus eax3870 ekran karı aldım.içinden bu oyun çıktı.yükledim.oyuna girerken patch yüklenmeli diyo multi oyun için.ben multiyi nasıl oynicam daha oyunun nasıl bişey olduğunu bilmeden.bu versiyon sadece multi versiyon mudur?

birde hadi indir diyorum patchi,indirip kuruyor donra bir patch daha lazım diyor.baktım sitede en az 8 tane patch var.maşallah hepside 100 mb üstünde.nedir bu olay biri bana açıklayabilir mi?pek ilgilenmediğim bir oyun olduğu için sayfaları kurcalamadım ayrıntılı bir şekilde kızmayın bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

arkadaşlar, asus eax3870 ekran karı aldım.içinden bu oyun çıktı.yükledim.oyuna girerken patch yüklenmeli diyo multi oyun için.ben multiyi nasıl oynicam daha oyunun nasıl bişey olduğunu bilmeden.bu versiyon sadece multi versiyon mudur?

birde hadi indir diyorum patchi,indirip kuruyor donra bir patch daha lazım diyor.baktım sitede en az 8 tane patch var.maşallah hepside 100 mb üstünde.nedir bu olay biri bana açıklayabilir mi?pek ilgilenmediğim bir oyun olduğu için sayfaları kurcalamadım ayrıntılı bir şekilde kızmayın bana.

önce 2.001 patchini indirip kuracaksın bu 140mb
    sonra 2.002 ve 2.003 ü kurman gerekli. son ikisinin toplamı zaten 15mb.
  • ulan oyunu büyük bi hevesle aldım,,, oyuna girince internete bağlanmak istio ve menü açılmıo !!! invalid key i girmedik başta heralde ondan!! şu invalidi nerden bulacaz yavv aradım taradım yoook

bi yardım invalid keyi nerden bulacaz arkadaslar!!! bi adres neyim yok mu!!!!!!!!!!!
  • bilgi için teşekkürler.
    bu oyun nerdeyse fps tarzındaa oyun yaw.yakınlaştırınca netlik bozulmuyor.güzel oyunmuş.

herkese iyi bayramlar.

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

arkadaşlar, asus eax3870 ekran karı aldım.içinden bu oyun çıktı.yükledim.oyuna girerken patch yüklenmeli diyo multi oyun için.ben multiyi nasıl oynicam daha oyunun nasıl bişey olduğunu bilmeden.bu versiyon sadece multi versiyon mudur?

önce 2.001 patchini indirip kuracaksın bu 140mb
    sonra 2.002 ve 2.003 ü kurman gerekli. son ikisinin toplamı zaten 15mb.

• quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Bir de gerçekçilik olursa tadından yenmez.Arcade oyundan baymıştım.

Alman tanklarının ve bazukalarının çoğu bir müttefik tankını bir vuruşta alaşağı edebilir.

arkadaşım o dediğin modele göre değişir mesela pz3 sherman la karşılaşsa(arka-yan değil direk cepheden) muhtemelen tek atışta infilak eder ama bi üst model pz4 sherman la dalga geçebilir,ancak m36lar panther,tiger serisini dağıtabilir ancak yan zırhları yok denecek kadar az olduğundan yandan bir pz3 bile onu alabilir bunlar karışık işler hayır blitzkrieg gibi oyunlar insanı bayaa bi bilgilendiriyor

varya yıllardır hep hayalini kurmuştum generals tarzı,ama 2. dünya savaşı oyunu diye,level da ilk bakışı okuyunca sevincimden gözlerim yaşarmıştı...
    hele bunun 2.sini düşünemiyorum zevkten bayılcam herhal

''ancak m36lar panther,tiger serisini dağıtabilir''
    90mm topa sahip bir m36 nın güçlü bir topu olsa dahi zırh dayanıklılığı ön arka yan hiç fark etmez hiç de sağlam değildir tabiki sherman gibi kolay lokma olmamıştır ama özellikle bir panzer V,VI la kapışıcak bir dayanıklılığa sahip değildir 88mm lik topu bulunan bir tiger nın bi vuruşuyla bir m36 rahatlıkla parçalarına ayrılabilir ama aynısı tiger için geçerli değildir.blitzkrieg bi yere kadar yardımcı olur bende oynamıştım

Not:bu arada coh da da doru yapmışlar rahatlıkla bir panther ve tiger ile bir m36 indirilebiliyor

birkaç resimde koydum en alttaki m36.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbüyücü -- 28 Aralık 2007; 18:09:08 >

• Arkadaslar Ben oyunu aldım Cd olarak 2 dvd geldı Icınde oku benı dıye Txt vardı yazlıanları harfı harfıne yaptım oyunu calıstırıyorum o oyun acılırken reklamlar gelıyor THQ fln Ondan sonra Bana bı pencere gelıyor oyunun esnasında Contıune
    Exıt Wındow Seklınde Amacı ıse Cd takılı deıl dıyor Contuıne ye basınca bu nasıl ıstır ben Belgelerıme 2 Dvd Yı atıyorum craclıyorum ama Cd ıstıyor cdlerı Takıyorum 2 DVD rom var bende 2 cd yıde taktım sorun cozulmedı Yardımlarınızı beklıyorum . Sımdıden tesekkurler
  • arkdaşlar oyunu bulamıyorum istanbul avrupa yakasında nerde var oyun alan varsa yardımcı olabilirmi lütfen
  • bana key verecek bi delikanlı arıyorum..

pm lütfen..
  • Validating Media diyor ve oyundan atıyor? Sonra da rs çalışmayı durdurdu diyor.

İmzamdaki sistem ve İşletim sistemi Vista...

Yardım edecek bir insan var mı?
  • şimdi coh 1 in üzerine coh:op yüklediğimizde versiyonu ne oluyor bilen var mı?
    2.1.0.0-2.1.0.1 güncellemesini yüklüyorum ama kabul etmiyor başka da güncelleme bulamadım
    yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.