Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • delirecem 8 defa yükledim sildim herseferinde farklı bir hata veriyor 6 defa pck yükledim kotanın içine e...en son tamam dedim buseferde oyun açılınca masa üstüne atıyor 2 key tamam crk tamam ama her seferinde başka bir hata
  • BU OYUNU MEDİEVAL II İLEKARŞILAŞTIRILIRKEN DUYMUŞTUM.BU VERSİYONUNUDA KAÇIRMAK İSTEMEDİM.2 DVD LİK BİR OYUN AMA NE SÖYLEYİM AÇIKCASI TATMİN OLMADIM.BEN TOTAL WAR HASTASIYIM,TEK DVDLİK MEDİEVAL II BENCE BU OYUNDAN DAHA İYİ Kİ 2 DVD LİK EMPEROR TOTAL WAR SÜPER BİRŞEY OLUR HERHALDE.OYUNDAKİ GÖREVLER GERÇEKTEN BASİT,OYUNDA TEK ÖNEMLİ ŞEY ÜNİTELERİ ELE GEÇİR ELİNDE TUT ADAM YAP TANK YAP VE KAZAN HERŞEY BUNUN ÜZERİNE İŞLENMİŞ.OYUNDAKİ TEK GÜZEL ŞEY SES EFEKTLERİ,ÇATIŞMA EFEKTLERİ,BOMBARDIMAN EFEKTLERİ.TAKTİKSEL ANLAMDA PEK BİRŞEY GÖREMEDİM,BUNUN AKSİNE TOTAL WAR TAMAMEN TAKTİK ÜZERİNE KURULU.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaytug

BU OYUNU MEDİEVAL II İLEKARŞILAŞTIRILIRKEN DUYMUŞTUM.BU VERSİYONUNUDA KAÇIRMAK İSTEMEDİM.2 DVD LİK BİR OYUN AMA NE SÖYLEYİM AÇIKCASI TATMİN OLMADIM.BEN TOTAL WAR HASTASIYIM,TEK DVDLİK MEDİEVAL II BENCE BU OYUNDAN DAHA İYİ Kİ 2 DVD LİK EMPEROR TOTAL WAR SÜPER BİRŞEY OLUR HERHALDE.OYUNDAKİ GÖREVLER GERÇEKTEN BASİT,OYUNDA TEK ÖNEMLİ ŞEY ÜNİTELERİ ELE GEÇİR ELİNDE TUT ADAM YAP TANK YAP VE KAZAN HERŞEY BUNUN ÜZERİNE İŞLENMİŞ.OYUNDAKİ TEK GÜZEL ŞEY SES EFEKTLERİ,ÇATIŞMA EFEKTLERİ,BOMBARDIMAN EFEKTLERİ.TAKTİKSEL ANLAMDA PEK BİRŞEY GÖREMEDİM,BUNUN AKSİNE TOTAL WAR TAMAMEN TAKTİK ÜZERİNE KURULU.

multisini oynadınmı o nasıl?
  • Medieval total war da 2DvD dir, tek dvd olanı videolar bulunmayandır ki 1.7gb lık birşeyden bahsediyoruz.İstenilse aynısı CoH ada uygulanabilir, total war hastası olduğunuz belli

Değerlendirmeniz bana göre geçersiz, çünkü yanlış.Total War uzun süre oynadım ve severim.Özellikle tatktiksel anlamda çok iyidir, ancak aynı taktiği bu oyundan bekleyemezsiniz.Günümüze yakın savaşlarda bildiğiniz gibi ne meydan savaşları, ne de aynı yerde 1000 lerce kişi göğüs göğüse çarpışıyor.Size tavsiyem biraz daha oynayın oyunu, taktiğini o zaman anlayabilirsiniz...
  • arkadaşlar bana almanlar da 8 bolum save lerı lazım ıcınızde olan varsa bı zahmet yaw oyun super ıngılızlerı bıtırdım fakat almanlarda 8. bolumde ekran kapkara bişi gozukmuyo oyun takıldı kaldı yaw:( aranızda oynayıpta aynı sorunu yaşıyan varmı??
  • arkadaşlar oyunu kuracam daha yeni çektim netten

bişiy sorcam şimdi kurduktan sonra oyuna hangi patchleri uygulamam gerekiyor hangi versiyonu kurayım ona göre çelkcemde
  • Arkadaşlar, panzer elite veya ingiliz ordusuyla campain mod oynayamıyor muyuz?

Ben bu orduları sadece skirmish mod'da oynayabiliyorum

edit: Tamam çözdüm.. Campain mod'a girince ordan seçiliyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 22 Ekim 2007; 14:39:46 >
  • hala oyunda ugraşan varsa ankarada satılan bir yer var oyun sorunsuzca kuruluyor ne pack istiyor nede internet baglantısı ayrıca zip. le filanda ugraşmıyorsunuz ben diger oyunun üstüne kurdum skr. da 4 ordu birden çıkıyor isteyen varsa pm ulaşsın
  • 1 senedir oynuyorum bu oyunu halada oynuyorum... 9 Kasım ı sabırsızlıkla bekliyorum
  • hamachi de deniyen oldumu _Multisini?
  • bendeki company of heroes 1.0.0.10332 sürümü var. buna göre hangi patchi kullanabilirim? yada forumda verilen patchlerden hangisi bana uygun anlayamadım...
  • lutfen bir arkadaş pm den invalid keyi gönderirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

Oyun Torrentlere geldi;
     COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

bliiyorum buray torrentl..

bu oyun süper bişeye benziyor ama bende pek güzel çalışmadı. ram'de az zaten ekran kartım ati radeon 9800pro

• Retail code biri özelden gönderebilirmi acil vede product key lütfen takıldım setup da
  • Yardım edecek yokmu
  • ya millet oyunu bitirecek biz daha başlamadık
  • ek paket ilki kadar güzel olmasada skir. modunda yapay zeka baya yol almış eskiden köprü yıkıldımı aval aval bakıyordular eh bizde staretejiyi ona göre yapıyorduk şimdi uyanıklar yıkılır yıkılmaz saldırı durumundalarsa hemen yenisini yapıyorlar gerçi sonuçta yine yeniliyorlar ama biraz zaman uzuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzu -- 3 Kasım 2007; 23:11:54 >

• Arkadaşlar oyunun campaigne bölümünde yer alan chapter 3 İnvasion of Normandy bölümünü açmak için ilk iki chapter'ı oynayıp bitirip sonrada ilk oyunun numarasını yazıp mı açmak gerekiyor.Ben ilk iki bölümü oynamadan direk üçüncü bölümü açıyorum numarayı yazıyorum zaten numara aktif diyor ama bölümü açmıyor.Nasıl oluyor acaba?
  • oyunu yüklerken bi tane 5 bölümlük serial yeri bi tanede retail diye 3 bölümlük yer var.biri bunları pm atabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar oyunun campaigne bölümünde yer alan chapter 3 İnvasion of Normandy bölümünü açmak için ilk iki chapter'ı oynayıp bitirip sonrada ilk oyunun numarasını yazıp mı açmak gerekiyor.Ben ilk iki bölümü oynamadan direk üçüncü bölümü açıyorum numarayı yazıyorum zaten numara aktif diyor ama bölümü açmıyor.Nasıl oluyor acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: korthy

oyunu yüklerken bi tane 5 bölümlük serial yeri bi tanede retail diye 3 bölümlük yer var.biri bunları pm atabilirmi

Aynen arkadaslar ılk bolumu acan cdkey olmuyor.
    İlk oyunun kide olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.