Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wantedman

oyun sırasında oyuna girerken aynı zamanda resimde de görüldüğü gibi masaüstünde o hata beliriyor

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI)

yasu masuya gerek yok benim anlattigim gibi yap oyna guzel guzel

• quote:

Orjinalden alıntı: huersa

Vista kullanıp da oyunu çalıştırabilen var mı?

oyunu kurdum, patch'i yükledim, gerekli dosyaları kopyaladım ancak "loading" ekranında kalıyor. menüye giremiyorum.program kapatılıyor mesajı çıkıyor. yabancı forumlarda da baktım çözüm göremedim. (sürücüler güncel)

arkadaslar forumu bastan bi okusaniz 50bin kisi 1milyardefa anlatti crack olayni okumadan hemen soruyosunuz ben yazmaktan yoruldum siz sormaktan yorulmadiniz XD
  • quote:

Orjinalden alıntı: balgat

quote:

oyunu kurdum, patch'i yükledim, gerekli dosyaları kopyaladım ancak "loading" ekranında kalıyor. menüye giremiyorum.program kapatılıyor mesajı çıkıyor. yabancı forumlarda da baktım çözüm göremedim. (sürücüler güncel)

arkadaslar forumu bastan bi okusaniz 50bin kisi 1milyardefa anlatti crack olayni okumadan hemen soruyosunuz ben yazmaktan yoruldum siz sormaktan yorulmadiniz XD

gerekli dosyalar derken "crack"den bahsediyordum zaten. sırf mesaj yazmak için yazmasanız daha iyi olacak. vista ile ilgili sorum, verilecek cevabın yoksa niye kalabalık yapıyorsun? (post kasmak için olmasın)

• quote:

Bir arkadas bana yardim etti nasil yapilacagini anlatti bende size anlatayim oyunu sil tekrar yükle crack yap oyunu aç yamayı yükle yükleme bitince oyunu kapat crack oalyını hallet bitti
    yalniz 2 nokta var oyunu yuklerken cd key disinda baska bir key daha gerekiyor alta invalit key gibi bisey onu da girmek gerekli
    digeri 2 2.crack genelde dvd lerde yok onu netten bulmak gerekli (invalidet key ve crack icin gerekli siteyi buraya yazamiyorum belki yasaktir pm den bana ulasin bende size key ve crack sitesini vereyim)

Aynen dediğini uyguladım İnvalid key girmeden olmuyor. (Serial istediği yerde alttaki 12 karakterlik alan)
    1 haftadır kafayı yiyecektim yoksa...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

oyun sırasında oyuna girerken aynı zamanda resimde de görüldüğü gibi masaüstünde o hata beliriyor

yasu masuya gerek yok benim anlattigim gibi yap oyna guzel guzel

evet dogru sölüyosu nkardeşte ama olmuyo yine oo ilk resimde görürünen hatayı veriyo ben diğer xp64 te sadece crack yaptım oynadım ama şimdi nafilee acaba bütün herşeyi silip yeniden kursam yine fark etmiyor acaba başka bir yere daha mı dosya oluşturuyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar ben burda takıldım nasıl geçebilirim burasını.

Detananetör'ü sadece dışarı koyabiliyorum ve patlatınca sadece detanatör patlıoyor köprü patlamıyor.

Sanırım birde kablo döşmem gerekiyor ama beceremedim nasıl yapabilirim *

orada köprünün dört bir yanına otomatik olarak bomba yerleştiriyor sen muhtemelen panik yapıp adamları işlerini bitirmeden geri çekiyorsun. Köprünün karşısına iki tane tank geçir onla orda çatışırken sen elemanları çalıştır rahatça biraz uzun sürüyor döşemeleri.

• Detonete yazılı kırmızı bi kutucuk çıkana kadar engineer leri çekme sonrasında ona bas patlasın fakat o bölümde ekstra görevler var.
  • quote:

quote:

quote:

gerekli dosyalar derken "crack"den bahsediyordum zaten. sırf mesaj yazmak için yazmasanız daha iyi olacak. vista ile ilgili sorum, verilecek cevabın yoksa niye kalabalık yapıyorsun? (post kasmak için olmasın)

evet evet post kasiyorum hedefimde seni gecmek bos bos konusmya ya

• Bunlar da aldığım madalyalar hepsi de Expert seviyesinde aldım .
    Almanya (Panzer Elite) Market Garden operasyonuToplamda 8 görevi var.
    İngiliz (Kanada karışık) ordusunun Caen operasyonu toplamda 9 görevden oluşuyor.

ilk oyunun Campaigni (amerika)çok daha zevkliydi Expert de madalya (ekstra) görevleri yapmak çok zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Ekim 2007; 20:49:25 >

• hayatımda oyandığım en kolay oyunlardan biriydi kesinlikle.. daha zor ve uzun olmalıydı bölümler...

bu arada bu normandy invasion bölümü ne iş? şu anahtar isteyen campaign? bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theosekmekhanes

hayatımda oyandığım en kolay oyunlardan biriydi kesinlikle.. daha zor ve uzun olmalıydı bölümler...

bu arada bu normandy invasion bölümü ne iş? şu anahtar isteyen campaign? bilen var mı?

bir onceki oyun o
  • amerika da 15 bölüm vardı adamlar cimri davranmış campaign de hakkaten benden 0 not aldı bu oyun Campaign görevleri olarak Hiç ama hiç zor değildi görevler o kadar basitki adam üret dal adam üret dal

İlk oyundaki taktiksel yaklaşım yokdu bu oyunda .

Yanlız Multisi çok zevkli orası ayrı tabiki de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar işte azmin ZAFERi.....

Burada kitli olan campaign i nasıl açıyoruz arkadaşlar?
  • ilk oyunun cd key ini yazıcaksın acılıcak
  • arkadaşlar bu oyunu kuramamanın ezikliğini hala yaşaıyorum her ne kadar oynamayı çok istesem de söylenilen herşeyi elimden geldiğince denesemde olmadı bi türlü :( yardımcı olmak isteyen hayırsever bi arkadaş varsa msn adresim : yocu8334@hotmail.com
    şimdiden teşekkür ederim...
  • bu oyunu kurdum oyuna ait olan 2 tane yamayıda kurdum ve sonra gereken c... işleminide yaptım ve oyun sorunsuz açıldı ve oynamaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quikcem

ilk oyunun cd key ini yazıcaksın acılıcak

Cd key ve Coh yüklü olması gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: quikcem

ilk oyunun cd key ini yazıcaksın acılıcak

Cd key ve Coh yüklü olması gerekli

Coh olmasına gerek yok
    ben açtım sadece eski oyunun cd keyi yeter
  • beyler bende
    intel p4 2.4 işlemci
    512 ram, 128 mb geforce 5200 ekran kartı var bu oyunu oynamak için yeterli değil mi? oyunu açınca ekran sabit durmuyor, en düşük ayarlarda oynamaya çalışıyorum gene de olmadı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: fidiaydin

beyler bende
    intel p4 2.4 işlemci
    512 ram, 128 mb geforce 5200 ekran kartı var bu oyunu oynamak için yeterli değil mi? oyunu açınca ekran sabit durmuyor, en düşük ayarlarda oynamaya çalışıyorum gene de olmadı :(

İşlemci yetersiz..
    Ram mümkün değil..
    ekran kartı çok zayıf hatta yok gibi bir şey..

Üzgünüm..Bu sistemle vazgeç bu sevdadan..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.