Şimdi Ara

COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS(ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
1
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana campaigne bölümünün üçüncüsü olan invasion of normandy kısmının numarasını pmden atabilecek var mı acaba?Teşekkürler.
  • Şu oyunlar ilgili adam bi SS yok..Alalım mı almayalım mı kararsız kaldım..Bir kaç SS yollasanız ne olur sanki yahu..İlk sayfadaki SS koyduğunu iddia eden arkadaşın SS leri açılmıyor..Başka koyacak olan var mı..Ama allah aşkına SS diye oyunun menusundan resimler koymayın..Sistemine güvenen birisi full detay 1280 bir screen koyar mı acaba..
  • Yaa ben ilk oyunun demosunu oynamıştım orta yüksek ayarlarda geyet rahat bir şekilde bi oynadım.Ama bu yeni çıkan OPPOSING FRONTS un tam sürümünde oyun kasım kasım kasılıyor hemde düşük ayarlarda deli olucam ya kıracam 2 dvd yide o kadar para verdim oynamıyor adam gibi
  • arkdaşlar bende oyunu tam manasıla kuramadım şu internetten gelen pathten sonraki yamayı bulamadım yardımcı olursanız (pmden veya msnden) sevinirim.
  • bırı bana su oyunun serial lerini yazar mı ? cok acele cıldırıyorum su oyunu oynamamaktan dolayı

1.sı 5 kutucuklu
    2.si 3 kutucuklu

**************ACELEEEEEEEEEE**********
  • ben 3.23 gb indirdim

ve kurdum oyuna giriyorum ama menüde ses var oyunda yok nedeni bilen varmı.

şifre girdim ama tam register olmadı .
  • campaign veya skirmish seçip oyuna başlıcakken loadin ekranı gelior ve yarısında relicCOH.exe has encountered a problem and needs to close hatası verip windowsa dönüyor.ne yapmam lazım sizce??
    tüm driverları güncelledim.
  • ben bu oyunu notebooka kurdum..hem de sorunsuzca.görüntüyü de hd tvye aktardım.yine sorun yok.hatta ps3üm var sandım..ama 10 dk icinde notebook kapandı..aynısını airborne da yapıyor,,derdim oyun oynamak değil görüntü kalitesi icin istiyorum..vista kaldırip xp kurdum felan ama nafile...bilen varmı??sistemin nerdeyse yarısını kaplıyor oyun..sanırım ısınma ilgili
    toshiba a100 599
    geforce 7600
    2 gb ram
  • imzamdaki sistemle(hatta 1.5 gb ram oldu) kasılıyor oyun..ayarları düşürüyorum ama özellikle birimlerin olduğu yerlerde takılmalar var.. nasıl rahatlatabilirim makineyi? hangi ayarları önerirsiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Yaa ben ilk oyunun demosunu oynamıştım orta yüksek ayarlarda geyet rahat bir şekilde bi oynadım.Ama bu yeni çıkan OPPOSING FRONTS un tam sürümünde oyun kasım kasım kasılıyor hemde düşük ayarlarda deli olucam ya kıracam 2 dvd yide o kadar para verdim oynamıyor adam gibi

• Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum.
    Şimdi bir takımı yönetiyoruz.Örneğin 6 kişilik bir paraşütcü birliği olsun.Şimdi bunları boşta duran bir silaha mesela top ya da makineliy yöneltince 2 ya da 3 tanesi silaha geçiyor.Fakat daha sonra istediğimizde makineli kullanan askerler bunu bırakıp başka bir silaha geçemiyorlar.Bunu yapma imkanı var mı yoksa o görevin sonuna kadar askerler kullandıkları silahtan başkasına geçemiyorlar mı?
  • benim bildiğim geçemiyorlar..
  • Teşekkürler.Zaten ben de bulamadım.Baktım acaba herhengi bir tuş kombinasyonu faln mı var acaba diye yok.Oyun arabirimi oldukça kolay tasarlanmış zaten.Options bölümünde tuşlarla ilgili bir ayar ya da tuş fonksiyonlarını gösteren bir yer yok.Zaten oyunda kullanılan yön tuşları ve alt tuşu bildiğim kadarıyla.Gersi hep mause ile.Sağ alt köşe arabirimden değil mi?

Hayır şundan sordum.Bazan oluyor,bir oyunu bir sene oynuyorum istediğim fonksiyonun aslında olduğunu aylar sonra öğreniyordum.Forumların faydası işte teşekkürler avukatkemal.
  • Merhaba arkadaşlar bu oyunla ilgili bir sıkıntım var..
    Oyunu kurdum. Açılıyor,Bir tuşa basınız kısmına kadar herşey normal.
    Tuşa bastıktan sonra oyun donuyor.. ses var görüntü yok. esc ye falan basıyorum ama çıkmıyor.
    crack falan varsa nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim. ayrıca dvd yi taktım belki dvd den oynatır diye yine aynısı oldu.
    Kurduğum notebook markası: Acer 5520G (1,9ghz, 1gbram,128mb harici ekran kartı 896mb ye kadar ram destekli,160gb disk)

Şimdiden tşk.
  • oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi dene. ekran kartın kaldırmıyor olabilir.
    Bu arada Close Combat'tan sonra ikinci dünya savaşıyla ilgili yapılmış en iti RTS bana kalırsa. Hızından ve tüm üniteleri tam anlamıyla kullanamamaktan şikayetçi olan varsa oyunun shortcut'ına "-Dev" ekledikten sonra oynarken [CTRL]+[SHIFT]+[~] veya [CTRL]+[SHIFT]+[@] tuşlarına basarak konsol ekranına setsimrate (#) (#=oynamak istediğiniz hız) yazıp istediğiniz hızda oynayabiliyorsunuz. standart oynama hızı 10. Ben kritik zamanlarda 2'ye kadar bile düşürüyorum. Bu durumda bütün ünitelere ve devam eden çatışmaya tam anlamıyla hakim oluyorsunuz ama bir bölümü bitirmek bile yaklaşık 3 saatinizi alıyor.
    Company Heroes'da Close Combat tadı yakalamak isteyenler ve sabrı olanlar için gayet güzel bir yöntem.
    Oyundaki detaylar ünitelerin özellikleri ve denge unsuru da birinciye göre çok daha başarılı.

• Oyunun patchlerini nerde bulabilirim?
  • ya normandy campaign için bana da serial lazım. elinde serial olan ya da bu konuda bilgisi olan biri pm atabilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: knight_slayer

ya normandy campaign için bana da serial lazım. elinde serial olan ya da bu konuda bilgisi olan biri pm atabilir mi?
  • arakadaşlar rica etsem bana da cd keyleri yollayabilir misiniz?
    çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar lütfen campaigne bölümünün normandy kısmını nasıl açacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
    İlk iki bölümü oynadım,burasını bir türlü açamıyorum.teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar lütfen campaigne bölümünün normandy kısmını nasıl açacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz?
    İlk iki bölümü oynadım,burasını bir türlü açamıyorum.teşekkürler.

1. oyunu kurman gerekli

edit:1. oyunu oynamışsan zaten tekrar oynamaya hiç gerek yok bu multi oyunlar için düzenlenmiş bir extradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 6 Aralık 2007; 19:13:03 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.