oyunun alman campaign'ini bitirdim. hard oynamama karşın şaka gibi kolaydı. hatta bazı bölümler bitince şaşırdım, "bu kadar kolay bitmemeli" dedim.
ingilizleri bu durumda expert oynamak farz oldu. oyunla ilgili getireceğim eleştiri gereksiz kolay ve kısa olması.. bir şekilde artillery ele geçirdiyseniz oyunu zaten uzaktan düşmana bulaşmadan bitirmek işten bile değil. yakın savaşta da jagdpanther ya da ismini hatırlayamadığım jagdpanther jr. ile alaşağı edemeyeceğiniz bir ingiliz birimi yok. ben oyun biraz daha gerçekçi olsun ve çat diye bitmesin diye infantry ağırlıklı oynadım, tank sayısını minimal boyutlarda tuttum, daha zevkli oldu.
bir de neden bilmiyorum, coh kaymak gibi akıcıyken bu opposing laptopumu kasım kasım kastı. ne olursa olsun bundan sonra çıkacak her coh türevini alırım. ww2 üzerine bu kadar güzel, detaylı ve gerçekçi bir oyun oynamadım ben.
quote:
Orjinalden alıntı: balgat
benimde bir sorum olucak multiplayer nasil oynuycaz baglanamiyorum sign in diyorum wait diyo bisey olmuyor
valla bende bulamadım banada pm atınnnnnn lütfennn
quote:
Orjinalden alıntı: sonyer
quote:
Orjinalden alıntı: balgat
benimde bir sorum olucak multiplayer nasil oynuycaz baglanamiyorum sign in diyorum wait diyo bisey olmuyor
valla bende bulamadım banada pm atınnnnnn lütfennn
Oyun orjinal değil ise boşuna bekleme dostum.
Arkadaşlar ben burda takıldım nasıl geçebilirim burasını.
Detananetör'ü sadece dışarı koyabiliyorum ve patlatınca sadece detanatör patlıoyor köprü patlamıyor.
Sanırım birde kablo döşmem gerekiyor ama beceremedim nasıl yapabilirim *
quote:
Orjinalden alıntı: theosekmekhanes
arkadaşlar, bir gün boyunca "could not validate media" problemi yaşayan biri olarak diyeceğim o ki, çözüm balgat arkadaşın dediği gibi sağlanmakta.
SERİAL KEY YETERLİ DEĞİL, RETAİL KEY DE ÖNEMLİ!!!
benim dvd'de sadece serial çıkmıştı, retaili dışarıdan buldum. kalan kısım zaten çok kolay, bu oyunu açamayan kimse olmamalı.
Ben bir retail buldum,bakalım birde onunla deniyecez.
quote:
Orjinalden alıntı: wantedman
TANKLA
Eyvallah dostum hemen bi deneyeyim
Valla benden bu kadar...Retaili buldum kurdum oyunu saatlerce bekledim,uptadeyide indirdim fakat uptade kurulum aşamasında WW2 datadaki bir klasör dolu diye hata veriyor.Hayatımda aldığım en saçma hd doluda demiyor oyunun klasörü dolu diyor?İşe bak ben oyunun klasöründe nasıl yer açayım böyle saçmalık mı olur...Lanet olsun yapıcakları oyunada,Orjinalde oynayan yeğenimde aynı hatayı almıştı.3 gündür onu çözmeye uğraştık ama nafile...Güvenliği sıkı tutucam diye orjinal alan adam bile oyuna giremiyor.THQ ile irtibata geçti yeğen orjinal bir account ile adamlar pc'ye kalıp buldular.Eksik kalsın coh fronst,olan kotaya oldu.Saçma sapan hatalar yüzünden oyunu oynanmaz hala getirmişler.Oyunun data klasöründe yer kalmadı da ne demek ya?HD'de 20 GB boş yer var...
Silip bir daha yüklemeyi dene kardeş belki sorun düzelir.
coh opposing mi alsam world in conflict mi biri 1 dvd diğeri 2 dvd ama benim için grafik ve aksiyon önemli.
oyun kaç puan aldı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
coh opposing mi alsam world in conflict mi biri 1 dvd diğeri 2 dvd ama benim için grafik ve aksiyon önemli.
o zaman wic al,ama coh grafikleri de iyi fekat wic grafikleri daha iyi.sen en iyisi ikisini de al
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
o zaman wic al,ama coh grafikleri de iyi fekat wic grafikleri daha iyi.sen en iyisi ikisini de al
bende öyle düşündüm ama korsan da bile pahalıya geliyor.5 ytl den alıyorum 2dvd QUAKE,2dvd COH,1dvd WiC neyse 3 ünü 20 e alıyım bari
Arkadaşlar oyunun maşallahı var.
1280 x 1024 , 4X AA, Diğer tüm detaylar FULL
2 GB Ram yiyiyor... Ama helal olsun herşey süper oyunda.
Vista kullanıp da oyunu çalıştırabilen var mı?
oyunu kurdum, patch'i yükledim, gerekli dosyaları kopyaladım ancak "loading" ekranında kalıyor. menüye giremiyorum.program kapatılıyor mesajı çıkıyor. yabancı forumlarda da baktım çözüm göremedim. (sürücüler güncel)
quote:
Orjinalden alıntı: huersa
Vista kullanıp da oyunu çalıştırabilen var mı?
oyunu kurdum, patch'i yükledim, gerekli dosyaları kopyaladım ancak "loading" ekranında kalıyor. menüye giremiyorum.program kapatılıyor mesajı çıkıyor. yabancı forumlarda da baktım çözüm göremedim. (sürücüler güncel)
kardeş zaten bu oyunu açan sayısı çok kısıtlı bende açmıştım xp64 te ama xp 32 de açamadım sürücüler benmde güncel ama açılmadıı açsanda crack sorunu çıkıyor...
İngilizlerle de bitirdim 9 bölüm Extreme de bitirdim bu sefer
Almanlardan daha zordu bölümler Yinede ilk oyun daki Campaign ler kadar zevkli değildi.
Son bölümde King tiger ve Jadgepanther 'in Tek atışta her birimi yok etmesi ilginç olmuş
Anti tankı teke tek de yok etti king tiger .Player vs Player da Multi de bu kadar güçlü değil.
skirmish i actım direk sadece panzer elite ve british army çıktı.alman tarafında oynadım piyade ünitesi bir tane.tank olarak markIV ve panzerjager yapıyorsun.su durumda son derece rezalet.belki ben birşeyleri açamıyorumdur emin değilim ama cok hayal kırıklığı yarattı bende.ilk oyunla alakası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: raider311
skirmish i actım direk sadece panzer elite ve british army çıktı.alman tarafında oynadım piyade ünitesi bir tane.tank olarak markIV ve panzerjager yapıyorsun.su durumda son derece rezalet.belki ben birşeyleri açamıyorumdur emin değilim ama cok hayal kırıklığı yarattı bende.ilk oyunla alakası yok.
Panzer elite ordusu ile savaşmak yada İngilizler ile savaşmak Amerika ve Wechmact orduları ile savaşmak gibi değil
Alışmak lazım alıştıktan sonra Diğerleri garip geliyor yanlız bu Ordular birbirini tamamlar nitelikte.
BANA SAÇMA GELDİ ALMANLARI OYNAMAK.ZATEN KAYBETTİLER SAVAŞI NASIL RTS? BİZ NEYİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ. AMA OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM GRAFİKLER DETAYLAR DAHA İYİ İLKİNDEN.SESLERDE MÜTHİŞ.
quote:
Orjinalden alıntı: kozcivan
BANA SAÇMA GELDİ ALMANLARI OYNAMAK.ZATEN KAYBETTİLER SAVAŞI NASIL RTS? BİZ NEYİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORUZ. AMA OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM GRAFİKLER DETAYLAR DAHA İYİ İLKİNDEN.SESLERDE MÜTHİŞ.
yukardaki yazdıklarımı okumamışsın sanırım .
Almanlar ile oynu bitirdiğinde Savaşı kazandın demiyor zaten sadece Market Garden operasyonunu konu alıyor .Yani savaşın ufak bi bölümünü.